Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych se nejspíš v povídala a možná i o malinkou radu… Bydlím cca 8 let u jednoho z rodičů (ne moc velkým bytě) v menším městečku. Mám teď už 10 leteho syna který chodí do školy v místě bydliště. Bude mi 32, vím že mě budete odsuzovat za to že jsem u rodičů tak stará… Mám 3 roky přítele a strašně toužím po miminku, pritel by chtěl též (je bezdetny). Jenže problém je v tom, že do malého bytu kde se jen tak vejdeme my nemůžu přivést další mimčoSamozřejmě už pár let tu mám zazadano o městský být jenže málo bytu a hodně žádosti
Podnájem bohužel žádný není poblíž. Už jsme se chtěli nastěhovat i dál do města (do podnájmu) stim že by syn přestoupil na jinou školu ale syn je tu zvyklí. Má tu spoustu kamarádů pokoušeli jsme se se synem promluvit, že by chodil na jinou školu, našel by si kamarády jiné a tyhle by mohl občas navštěvovat jenže nechce, začne plakat… že chce zůstat tady
. Nevím co mám dělat, čekat nebo ho capnout a přestěhovat se a co když si tam ale nezvykne, co když bude nestastnej. Zadluzovat se nechci a tolik peněz abych si koupila barák či byt nemám
Jinak přítel na mě nějak s dítětem netlačí… Syn je to nejcennější a nechci aby byl nešťastný ale co já?
Rozhodně bych nenechala dítě měnit školu, to je až to poslední. Pokud to s tebou přítel myslí vážně a ty s ním. Najděte si nějaké bydlení v místě školy. Zkuste spolu nejdřív nějakou dobu bydlet, aby si pak u rodiče nebydlela s 2 dětmi.
@Anonymní píše:
Trávíme spolu dost času nevidame se jednou týdně proč bych nemohla přemýšlet o miminkuSamozřejmě musíme nejdřív bydlet pak miminko…
Vidíš, tak si si odpověděla sama, nemusela si zaklasat diskuzi
a odpověď na tvou otazku je, to ze s někým trávis hodně času neznamená, ze ho znáš a ze vam to bude klapat, když se sestehujete
@Prigionia píše:
Tak to je snad jedno, jak často je u sebe doma, ne? [/citace @Prigionia no tak jasné. Prostě jsem se zeptala svého otce ať to byla ode mě drzost, sprostý či cokoli. S otcem máme dobrý vztah a nikdy bych ho odsud nevyhnala násilím.
@Anonymní píše:@Prigionia píše:
Tak to je snad jedno, jak často je u sebe doma, ne? [/citace @Prigionia no tak jasné. Prostě jsem se zeptala svého otce ať to byla ode mě drzost, sprostý či cokoli. S otcem máme dobrý vztah a nikdy bych ho odsud nevyhnala násilím.Tak to te ospravedlnuje
předpokládám že u otce bydlíš, protože si neměla kam jinam jit s dvouletým dítětem, tak ti otec pomohl a ty se ho pak zeptáš, jestli neodejde
ale pokud se v tomto pletu, tak se omlouvám
@Prigionia No partneři se myslím poznávají celý život nebo ten kdo má svůj protějšek prectenyho a ví o něm vše, tak klobouk dolů ![]()
@Anonymní píše:@Prigionia píše:
Tak to je snad jedno, jak často je u sebe doma, ne? [/citace @Prigionia no tak jasné. Prostě jsem se zeptala svého otce ať to byla ode mě drzost, sprostý či cokoli. S otcem máme dobrý vztah a nikdy bych ho odsud nevyhnala násilím.No to seš vážně hodná
@Anonymní píše:
@Prigionia No partneři se myslím poznávají celý život nebo ten kdo má svůj protějšek prectenyho a ví o něm vše, tak klobouk dolů
Nevědět vše a vědět kulový je pořádný rozdíl. Oba visíte rodičům na krku, nebyli jste ani jeden schopný zařídit si ve svém věku své bydlení a budeš tady dělat chytrou ![]()
@terien Nevíš vůbec nic co máme za sebou a proč to tak je a víš kulový o tom jak se my spolu známé a neznáme, takže bych pomlcela. ![]()
@terien píše:
No to seš vážně hodná
Chtěla jsem a možná sem doufala o radu jak to vyřešit se synem aby nebyl někde jinde nešťastný, jak se k tomu postavit atd… No chyba.
@Anonymní píše:
@terien Nevíš vůbec nic co máme za sebou a proč to tak je a víš kulový o tom jak se my spolu známé a neznáme, takže bych pomlcela.
Ať máte za sebou cokoliv, tak ses evidentně moc nepoučila. Tvůj přítel bude určitě skvělý a úžasný, dokonce natolik, že by mu nebylo stydno vypakovat tvého otce a nakyblovat se do jeho bytu
vy se nejdřív postarejte o sebe a pak plánujete dítě.
@Anonymní píše:
@Prigionia No partneři se myslím poznávají celý život nebo ten kdo má svůj protějšek prectenyho a ví o něm vše, tak klobouk dolů
tohle já jsem ani nikde nenapsala, ale když spolu budete bydlet, tak se poznáte o odst líp, než když spolu trávíte jen čas
a co sis myslela, jaký rady tady na svůj dotaz dostaneš?
@Anonymní píše:
Chtěla jsem a možná sem doufala o radu jak to vyřešit se synem aby nebyl někde jinde nešťastný, jak se k tomu postavit atd… No chyba.
A co chceš jako slyšet? Mě hlava nebere, jak je možné, že dva zdravi, pracující lidi se nejsou schopní postarat o své bydlení a visí rodičům na krku.
@terien píše:
Ať máte za sebou cokoliv, tak ses evidentně moc nepoučila. Tvůj přítel bude určitě skvělý a úžasný, dokonce natolik, že by mu nebylo stydno vypakovat tvého otce a nakyblovat se do jeho bytuvy se nejdřív postarejte o sebe a pak plánujete dítě.
@terien no visime na krku a ještě z toho můžeš udělat ze nás živí
úplně neschopni.
![]()
Trávíme spolu dost času nevidame se jednou týdně proč bych nemohla přemýšlet o miminku
Samozřejmě musíme nejdřív bydlet pak miminko…