Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Na tebe nemám
No to nevím, já nemám tolik humoru, abych požádala rodiče, aby se vystěhoval z vlastního bytu, protože já chci mimino
navíc s někým, kdo se o vás evidentně nepostará. Sama tvrdíš, že je u vás bydlení nesehnatelné, ale otec by zvládnout měl. Tak buď kecáš nebo ho chceš vypakovat pod most. Ale tak stejně moc doma není, tak by tam těch pár hodin denně vydržet mohl. Snažíš se být děsně chytrá, ale nějak ti to nevychází.
@terien píše:
No to nevím, já nemám tolik humoru, abych požádala rodiče, aby se vystěhoval z vlastního bytu, protože já chci miminonavíc s někým, kdo se o vás evidentně nepostará. Sama tvrdíš, že je u vás bydlení nesehnatelné, ale otec by zvládnout měl. Tak buď kecáš nebo ho chceš vypakovat pod most. Ale tak stejně moc doma není, tak by tam těch pár hodin denně vydržet mohl. Snažíš se být děsně chytrá, ale nějak ti to nevychází.
@Anonymní píše:
Asi jinou možnost nemám než čekat než se něco uvolní a nebo vzít syna a přestěhovat se jinam a doufat že si zvykne.
U nás tady třeba našli podnájem jedni známí, rozvěsili letáky a teď bydlí u pána-vdovce v patře, kde je úplně zvlášť vchod a celý byt. Musí se pro to dělat dost i aktivně. A abych odpověděla na tvou otázku, já bych počkala a o dalším dítěti uvažovala až ve společné domácnosti s mužem.
A on svoji matku nezkoušel vyhodit? Že byste se nakyblovali tam?
@lafelay píše:
A on svoji matku nezkoušel vyhodit? Že byste se nakyblovali tam?
Jj a mužem zkusit i další z rodiny že
![]()
@Anonymní píše:
Jj a mužem zkusit i další z rodiny že![]()
A proč ne? Když jsi ty měla koule na to, vyhodit otce, tak at on zkusí matku, ne? A nebo ať se jeho maminka sestehuje s tvým tatínkem a budete mít byty dva ![]()
@lafelay píše:
A proč ne? Když jsi ty měla koule na to, vyhodit otce, tak at on zkusí matku, ne? A nebo ať se jeho maminka sestehuje s tvým tatínkem a budete mít byty dva
Další chytrá a možná i chytřejší
![]()
Jesli chce dite tak at se o vas i o bydleni postara. Ty se synkem kde bydlet mas. Na co dalsi dite s chlapem ktery nezaridi ani bydleni? to az budes na materske? kde ted bydli pritel?
Já teda nevím. Bydlíš u tatínka. Nejste s partnerem schopni najít si bydlení protože odmitate hypotéku nebo je jeden tak zadlužený že vám ji nikdo nedá. Partner si tě nechce vzít ale i tak s ním chceš dítě.
@Lynette píše:
Já teda nevím. Bydlíš u tatínka. Nejste s partnerem schopni najít si bydlení protože odmitate hypotéku nebo je jeden tak zadlužený že vám ji nikdo nedá. Partner si tě nechce vzít ale i tak s ním chceš dítě.
taky to nechapu. za par let deti pet a stale u chudaka tatinka ![]()
@Lynette já sem tu ani zmínku nenapsala že si mě partner nechce vzít, že chci dítě že dne na den a zadluženy nejsme a zadluzit se nehodláme. Otázka zněla jasně jak by snášel syn odstěhovani… Jestli má některá zkušenosti a vy tu řešíte, hypotéku, otce, dluhy neuskutečne to prekrucujete a člověk jen zírá co jste schopni napsat. Píšete že partner i vlastně já nejsme schopni si zajistit bydlení?? Jsme a dá se sehnat dal mimo naší obec ještě když se zmíním před synem že by jsme se přestěhovali tak mi pláče že nikam nechce…
nevim jestli jste tupi a neumíte číst. Takhle diskuze je směšná. Takže můžete dal psát nesmysli ![]()
@Anonymní píše:
Samozřejmě že jsem shanela, že by mohl dojíždět ale v okoli jsou malé vesničky a podnájem není aspoň ne teď.
Kde to bydlíte, že nikde v okolí, popř. větším městě není žádný pronájem?
Byla jsem svobodná, dvě děti. Seznámila jsem se s přítelem, po 2 letech společný pronájem. Po dalších 2 letech koupě domu a společně dítě, svatba. Normální platy. 3 deti. Syn dojíždí denně autobusem do své školy. Kde je problém? ![]()
@Anonymní píše:
@Lynette já sem tu ani zmínku nenapsala že si mě partner nechce vzít, že chci dítě že dne na den a zadluženy nejsme a zadluzit se nehodláme. Otázka zněla jasně jak by snášel syn odstěhovani… Jestli má některá zkušenosti a vy tu řešíte, hypotéku, otce, dluhy neuskutečne to prekrucujete a člověk jen zírá co jste schopni napsat. Píšete že partner i vlastně já nejsme schopni si zajistit bydlení?? Jsme a dá se sehnat dal mimo naší obec ještě když se zmíním před synem že by jsme se přestěhovali tak mi pláče že nikam nechce…nevim jestli jste tupi a neumíte číst. Takhle diskuze je směšná. Takže můžete dal psát nesmysli
Můžeš mi prosím vysvětlit, proč by syn nemohl dojíždět za kamarády a školou? U nás Teda kluci byli nadšení, dům, zahrada a kamarády taky mají..
Asi jinou možnost nemám než čekat než se něco uvolní a nebo vzít syna a přestěhovat se jinam a doufat že si zvykne.