Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak dopadly testy, ale za mne jedině Daylong. Nenašla jsem na trhu nic lepšího. Opravdu vydrží na těle, žádné smytí po prvním namočení a ochrání. ![]()
Ahoj, taky jsem se nemohla rozhodnout, hlavne jaky krem pro. miminko.. v lekarne mi. nabizeli okolo tisicovky, coz mi prislo zase az dost drahy.. tak nakonec mi pani nabidla od Biodermy.. celkem prijatelna cena. 329kc, 100ml.. tak uvidme.
ale asi jsem ti moc neodpovedela na tvuj dotaz vid
@lucije28 píše:
Nevím, jak dopadly testy, ale za mne jedině Daylong. Nenašla jsem na trhu nic lepšího. Opravdu vydrží na těle, žádné smytí po prvním namočení a ochrání.
No vida, já zas třeba na Daylong nadávám. Kůži jsem měla vždy podrážděnou i když jsem se poctivě mazala. Moje máma na něj ale taky nedá dopustit.
Jinak já letos koupila z Rossmannu, letos vyšly dětský v tom dTestu nejlíp, loni mám pocit zase ty dospělácký.
Loni jsem nám dospělým koupila La Roche-Posay a dětem Ladival a obojí bylo kvalitní.
Biodermu v lékárně doporučují každému. Já když jsme šla pro první opalovák do lékárny, tak mi ji taky doporučili. Ale dle toho Dtestu to zas taková bomba není. Obecně vyhrávají opalováky z Lidlu a loni tuším z DM. Letos ten co označili za nej nákup byl z Rossmana. Ale ten Lidlacky měl nejvyšší ochranu. Bohužel neplatí, že čím dražší tím lepší
Z lidlu a z dm ( sundance )…nejlepší, beru každý rok. jak dětské tak dospělé.
@Anny2148 @smurfka
Tak to je fajn. Já se řídím pouze vlastním pocitem a opalováky kupuji právě v Lidlu a DM
Teď máme dětský z Lidlu a pro nás 20 a 30 z DM.
@smurfka píše:
Z lidlu a z dm ( sundance )…nejlepší, beru každý rok. jak dětské tak dospělé.
Jojo, ja stejne.
Mě bylo řečeno že dětský je lepší než pro dospělé na značce ani tak prý nesejde
Mám sluneční alergii jak prase. Co jeden rok funguje, další nemusí. Osvědčené nám z Lidlu, DM a dětská Nivea, všechno 50. Letos smůla, zase vyrážka, i po použití krému. Pomohl Ladival 30 na alergickou kůži.
Celá rodina používáme jedině Daylong. Jiné krémy nám nevyhovovaly a to jsme toho vyzkoušeli dost - z Lidlu nebo drogerie až po ty z lékárny. A opravdu jen ten Daylong nikdy nezklamal. Pro dceru používám Daylong kids 30, pro sebe s manželem Daylong ultra 25 ve spreji, a když chceme něco slabšího, tak Daylong regular 15 locio. ![]()
Já jsem vždy používala Daylong, jinak jsem bývala osypaná, ale letos jsem koupila i DM Sundance sensitive 30 - původně jen pro manžela, ale mazala jsem se jím taky a v pohodě. No a nejvíc se mi líbila ta cena ![]()
Zatím jsem pro 2,5 letého syna kupovala jen minerální opalovací krém Avéne, na který jsem našla pozitivní recenze. Má totiž velmi citlivou a náchylnou kůži. Krém opravdu chrání, ale natírání je pracné a syn i já jsme potom celý bílí. Pro nás dospělé jsem koupila v Lidlu ve spreji Sport 30 a já jsem se po tom osypala. Máte někdo také dítko s hodně citlivou kůží a jaký se Vám osvědčil krém, který jde dobře roztírat?