Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co bych za to dala. Máme střešní byt, sluníčko peče ze všech stran, doma tak 27 stupňů. Když udělám průvan je to spíš jak kdybych si stoupla před fén.
včera sem pekla kuře, dneska mě čeká žehlení, u toho už asi pojdu ![]()
25-26°C A je to hrůza. Pouštím si větrák v místnosti ve které se zdržují.
My mezi 18 a 20°C, přes den je v obýváku kolem 23°C. Ráno oblékám teplé ponožky a tepláky ![]()
26 stupnů v severní místnosti, kde je termostat
Ale mě to nevadí, naopak - konečně jsme se po studeném květnu dočkali léta ![]()
Máme 24 a v tehle vedrech zásadně doma nevarim, nepecu ani nezehlim… Teda nezehlim nikdy
![]()
28 v obýváku a to tam nesvítí sluníčko, do kuchyně svítí tam jsou zatazeny žaluzie a zavřený okno a je tam 30 ![]()
Závidím, máme tu teď 29,9 a to sem sluníčko ještě nepere. Ale s 5ti měsíční princeznou sjme dnes moc ven nechtěla, tady docela fouká a jak je spocena tak jsem se bála aby nenastydla.
Ráno 24 st, teď 28 st. v přízemí. Nahoře je trvale 25 st, a to nyní díky klimatizaci.
Dneska kolem poledne 31 rovných, teď nevím. Zateplovaný panelák a igelity přes okna. Hnus
V noci kolem 3. hodiny bylo 27,5. A logicky to leze nahoru s každým vařením, průvan není možný, ani se to nehne. Ale už jen měsíc ![]()
edit: Tak jsem to okoukla a ukazuje to téměř 33
Ale už to snad začne klesat, honí se mráčky.
25. Ale pro me je to akorat.