Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doma máme příjemně kolem 25. U kamarádky na návštěvě ukazoval teploměr 32 a to už jsem se i zapotila, to nezávidím.
Dole v dome mame vzdy chladneji.
V podkrovi je ted fajn. Stresni mame durch otevrene (v kazdem sitka), takze se vetra.
V tydnu byly dokoncene zne, takze je poznat, ze od poli jde chladnejsi vzduch a pruvan. To tak mame kazdy rok, jak vse sklidi, tak se v noci znatelne ochladi nebo spis jde pruvan k domum. Pres den mirne pofukovalo, kdyz sviti slunko, tak to nevnimame.
Klidne i 27, ale me to nevadi
mam rada vedro tak 25-30 stupnu je pro me doma jeste uplne ok teplota i na spani ![]()
V tyhle dny 28-29
střed Brna.
A máme všechny okna na jednu stranu takže průvan nejde udělat
ani větrání v noci moc nepomáhá ![]()
Pres den mezi 24-25, vecer kolem 26, protoze si pritapim ke koupeli
klidne bych brala vic
Pokoje kam svítí sluníčko od cca 13h až do západu slunce - 28st. V ostatních 24. Vyhovuje mi to. Je přeci léto 😀, ještě budeme vzpomínat 🙂
@impossible Já vždycky vzpomínám na zimu, protože není problém si zatopit nebo se obléct, ale chlazení je hrozně energeticky náročné. ![]()
@Heivka To sice ano, ale kolik takových dnů v roce máme? Užívám si to. Chladných dnů si ještě užijeme.
Jeseníky 20C v chalupě
na spaní LUXUS
![]()
konečně výhoda studených okrajových míst republiky… ![]()
Příspěvek upraven 02.08.20 v 12:33
Bydlime v bytovce uplne nahore a mame tu 27°
. Pres noc nechavame otevrena okna dokoran a vetsinou to stahneme na 23°, ale stejne to behem dne vysplha zpatky.
Musim rict, ze letosni leto to vedro doma snasime docela dobre, loni jsme tu bezne meli 32° a to byla teprve parada
![]()
Bydlíme v RD v prvním patře, kde v létě úplně v pohodě dosahují teploty na 35 stupňů. Při přestavbě jsme udělali klimu a od te doby máme kolik stupňů chceme
ale byl to očistec v minulých letech ![]()
Máme doma okna směrem na východ a západ, takže na jednu stranu domu svítí ráno a na druhou odpoledne - termostat ukazuje 29…
Jinak, horší je zima - u nás doma věčná debata o tom, na kolik topit, aby nebyla zima, ale zároveň se moc neplatilo ![]()