Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V 17:00 31,5, venkovni teplomer ve stinu 50, ted doma 28. Decka nemuzou usnout.
Dneska pres den 28,3 a i kdyz ted vetrame o100sest, nechce to klesnout pod 27 ![]()
25 st., letos prvně s klimoškou a konečně se dá doma existovat.
U nas v byte 25 a to mame cely den okna dokoran… vecer si musim brat mikinu… nechapu ![]()
27.1 dnes. Ale to furt jeste jde, v obou byvalych bytech bychom uz meli 30-32…
Koukala jsem na zprávy na nově a vůbec se mi nelíbí, že na zítřek hlásí padnuti teplotních rekordů. Už tak máme i teď doma na umreni a to zítra dopoledne máme naplánovaný s 6 týdením synem doktory ![]()
V patře máme 27, v přízemí krásných 24, někde dokonce 22. Dům má silné kamenné zdi, takže dobře drží chlad.
S klimou krásných 23st. A večer ji vypiname a v noci komplet vetrame ovšem teď jsem otevřela a nevadilo se takové vedro že jsem opět ubednila a klima pojede celou noc. Ať už je víkend a prázdniny a pryč z městské vyhne.
Jak muzete zit se 30 stupni v byte? Ja mam v pokoji pod strechou 26 a umiram, nevim co budu delat zitra kdyz maji byt rekordy ![]()
Dneska cely den 23, ted vecer to stouplo na 24,5 protoze jsem zacala vetrat.
Dnes 28,1. Ještě to sem nesvítí, ani nevím kolik je venku, ale spodní prádlo je durch a nějak cítím pálení na zádech, dnes už nikam nejdu.
V 10 dopoledne na pracovišti 28,9°C, teď doma 28,6 a venku ve stínu 34,4°C. Fuj.