Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Margit. Tomanova Dá se zvládnout… já ji tedy nedrzela úplně striktně, jen když potřebuji ty dvě tři kila dolu, ale dá se to… jinak me tedy i vyhovuje čas od času military diet ![]()
@lucyne to neznám
co to je ta military diet? Trochu se bojím už podle toho názvu ![]()
Třídenní dietní plán, jak zhubnout 3 kila
První den
Snídaně ½ grapefuitu
1 plátek toastu
2 čajové lžičky burákového másla
1 šálek kávy nebo čaje (s kofeinem)
Oběd ½ šálku tuňáka
1 plátek toastu
1 šálek kávy nebo čaje (s kofeinem)
Večeře
85 gramů masa (jakéhokoliv)
1 šálek zelených fazolí ½ banánu
1 malé jablko
1 hrnek vanilkové zmrzlin
Druhý den
Snídaně
1 vejce
1 plátek toastu ½ banánu
Oběd
1 hrnek sýru cottage
1 natvrdo uvařené vejce
5 slaných krekrů
Večeře
2 párky
1 hrnek brokolice ½ hrnku mrkve ½ banánu
1/2 hrnku vanilkové zmrzliny
Třetí den
Snídaně
5 slaných krekrů
1 plátek čedaru
1 malé jablko
Oběd
1 vejce (natvrdo nebo naměkko)
1 plátek toastu
Večeře
1 šálek tuňáka ½ banánu
1 hrnek vanilkové zmrzliny
Co pít:
Autoři doporučují obyčejnou vodu. Jediné sladidlo, které smíte, je stévie. Také bylinkového čaje můžete vypít, kolik chcete. Kávy také, ale bez mléka či smetany.
Následující čtyři dny nemusíte dodržovat žádná omezení, jen jediné: nepřekračujte 1500 kalorií denně.
@lucyne a tohle si teda zkoušela? ta zmrzlina mě v tom teda udivuje, když se může jako sladidlo jen stevie ![]()
@Margit. Tomanova jo jo zkoušela několikrát…vyhovuje mi, ze je to jen krátce
a vždy když se mi zda trochu vypoukle břicho, tak si dam odlehcivaci týden a je to. ![]()
Je to klasická hladovka pro věčné dietářky se zničeným metabolismem a jojoefektem jak kráva.
Až se smíříš s tím, že diety ti dlouhodobě jen zvyšují váhu a ničí zdraví, tak se snad smíříš s tím, že potřebuješ změnit životní styl a to natrvalo a udržitelně.
@Ou jo přesně tuhle radu jsem potřebovala a psala jsem si o ní ![]()
@Margit. Tomanova píše:
@Ou jo přesně tuhle radu jsem potřebovala a psala jsem si o ní
Jako když to víš že je to kreténismus, tak fakt máš pocit, že když si budeš namlouvat že to není kreténismus, tak to najednou začne fungovat? Nebo když začneš kopat nožičkama a bouchat ručičkama „nenenenenene, neříkejte mi že to je kreténismus, neříkejte mi že mám mizerný životní styl a že mi hladovka jen uškodí“?
@Ou Moc nerozumím tomu, proč komentuješ tuhle diskusi… Omlouvám se, ale já nemám potřebu tady někoho zesměšňovat nebo urážet, takže budu ráda, pokud nemáš nic k tématu, které jsem zde založila, abys zbytečně nevířila vodu.
Jde hlavne o to, pravidelne jist normalni porce. Staci se k tomu donutit, pak si te,,diete,, rikejte jak chcete. Kdyz budete malo a nepravidelne jist, nebo se najite jen 1× denne tak proste nezhubnete. Naopak si telo ten tuk ulozi na pozdeji
Opravdu me udivují ženy co tady zřejmě neumějí číst…
myslím, ze tazatelka psala, ze o nějaké rypani a chytré řeči nestojí a stejně se tyto ženy ozvou
![]()
Proste se někdy stává, ze jde nějaká na svatbu, sezóna plavek… a tak se to nezblazni.. to je ženský život
Také sportuji a zdravé jim, ale někdy se stane… takže nechápu rádoby rady. Nevíte proč se tazatelka ptala a chce nějaké kilo dolu. A hlavně vážně psala, jak nechce tyto chytré řeči. Ale tady je to normální… bohužel se vždy takhle někdo chytne.. ![]()
Tazatelce přeji ať je spokojena a jde to ![]()