Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už několik dní máme i přes zatažený rolety 28, nenávidim to, venku je teď 31 a mám dost ![]()
Pocitově příjemně, chladný barák má své výhody, občas se musím i zakrýt ![]()
My máme ve všech místnostech 29 stupňů..takové horko je na mě moc, nedá se spát, chodit ven.. ![]()
Asi 800 stupňů.
máme ze 3 stran prosklený barák a rovnou střechu, klimatizaci nevlastníme a žaluzie se jaksi už dva roky zpozdily… nevím koho to byl nápad ale byl to blbej nápad…je tu příšerně a to jsem k tomu těhotná takže jsem milá jak důchodce na jehovisty ![]()
Momentálně venku ve stínu 32,8°C, doma 30°C - přízemí v cihlovém domě
jsem pečená, vařená
V ložnici na jih
určitě přes 20, i když mám zataženo. Spím jen pod povlečením a ještě si připadám jak v sauně, jenže neumím spát nepřikrytá ![]()
V přízemí na sever je krásných 20, ale tam i loni v těch hicech nebylo víc jak 23 stupňů.
Me je jedno kolik stupnu, ale spis mi vadi ten vydejchanej vzduch. Vzdycky udelam na chvili pruvan, pak zas jak ve skleniku. Uz koukam po klimoskach do bytu. Nejakou proste do zasuvky. ![]()
Zapomněla jsem zatáhnout venkovní žaluzie, tudiz tu máme krásných 29
když mne nesejme skleróza, tak kolem 23, což mi nevadí
Doma 27 je to hnus, ale furt lepsi jak v praci. Delam v kuchyni a tam je to opravdovy peklo.
Mam zabedneno, zatazeno a rovnych 28
V noci se to trochu vyvetra, ale pres den to zase vyleze, uz behem dopoledne. Sileny.