Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj asi mě vyhodíš, že sem nepařím
jsem teď 32tt a už mi s toho hrabe
ten konec nenávidím
![]()
Otoky holky taky naštěstí nemám, ale sny, ty jsou víc a víc šílené! V noci se mi popral táta s strejdou na pohřbu a pak na mamku spadlo letadlo, když jsme se opalovali na zahradě…asi mi leze mlíko na palici ![]()
@Betynka87 píše:
@IvkaH Jestli ti hrabe, jsi tu správně![]()
jo hrabe do toho jedno dítě nemocné, druhé jde v pondělí trhat mandle a mě furt vytáčí bolest hlavy nebo pálení žáhy
a porod v nedohlednu
Takže mi hrabe dost ![]()
Teda ladies, co já bych za to dala, kdybych se zase mohla ještě měsíc nudit. Spěte! Příštích několik let se nevyspíte. A oběhněte si všechny výstavy, kina a divadla v širokém okolí. Příštích několik měsíců se nikam nepodíváte.
![]()
Jinak držím palce, ať to máte brzy zdárně za sebou a ať máte krásná a zdravá miminka. ![]()
Eironil:to spaní je hruza, měla jsem špatné sny první tři mesíce pak to polevilo a pak zas hruza, musím spát s rozlou lampičkou, když tam manžel není, sny hruza až živé, už jsem si říkala jestli nejsem blázen, ale tak vidím že je to asi normoš ![]()
No jo když ono je to težký, když člověk spí přes den v noci toho moc nespí, a už jsem tak bolavá že ve meste vydržím max.2hodky takže divadla apod. nepřipadají v uvahu, ale nápad to byl dobrej ![]()
@Gobca Spala bych ráda, bohužel starší syn není stejného názoru ![]()
@danica26 Jj, je to šílené. Navíc obrátit se v noci na druhý bok je výkon a k tomu co 2 hodiny na záchod…
Mi by se spalo dobře, naše děti spí hezky v noci, ale furt chodím na wc a každé otáčení mrčím, už si dělám srandu, že na otáčení maminy budou muset koupit jeřáb
v stát z postele je otřesné, posledních pár dní při tom bolí břicho
.
Sny občas taky mívám, ale né tak často.
Eironil:jo jo máš velikánskou pravdu, je to šílené, navíc moje malá nejvíc kope v noci a na boku se ji vubec nelíbí takže až konečně ustojím polohu a nekope, musím na záchod, no trápení máme asi všechny podobné, ale až se to narodí, bude to nádhera!!!
@danica26 Tojo, budeme vstávat co 2 hodiny na kojení
Ale už se stejně strašně těším ![]()
@IvkaH Tak ten náš v noci taky spí krásně. ale ráno v půl šesté zahlásí, že se nudí a že se jde vstávat. Tím pádem vzbudí psa a je to ![]()
Ahoj holky, tak ja se taky silene nudim…jsem taky od zacatku na rizikovym a utika to pomalu, kor pres tu zimu, ted jak bylo hezky a dalo se jit alespon ven, bylo to o trochu lepsi, ale uz toho moc neujdu, funim jak lokomotiva, dole me mrnous tlaci
, vsak to znate a s tim spanim je to u me taky hruza, spatne sny tedy nemam, ale za to nemuzu vubec spat, usinam po pulnoci a rano kolem seste jsem vzhuru a ne a ne uz zabrat, asi se pripravuje telo na to, ze se uz moc nevyspi ![]()
@Eironil
holky naštěstí spí tak do 7:15 když musíme do školky, tak se stejně musí stávat a o víkendu si hrají v pokoji a mi dospáváme nebo příjdou za náma do postele se pomazlit si pustíme v ložnici tv pohádky, holky se dívají a mi dřímeme
![]()
@IvkaH Jj, taky jsme to tak dělávali s těma pohádkama. Jenže teď jak musím běžet se štěňouchem, tak Tomča vyleze z pelechu na dobro a dožaduje se snídaně… Kdyby aspoň ty víkendy…