Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Promiň ale jak své trápen í popisuješ tak se musím smát ![]()
měsíc uteče jako voda, neboj ![]()
@1simona1 jo více méně to utíká docela rychle, ale jsou dny jako dnes kdy fakt už nemůžu. Asi je to i tím, že tatka je ted tři dny v kuse v práci a já jsem na malého sama. Zítra to snad bude lepší, tatka doma a já budu odpočívat
zakl.
Ja mam doma skoro 5tileteho a skoro 2 leteho…oba zivi az az, manzel do vecera v praci, denne poslicky, otekla az hruza, pribrala jsem 20 kg, spat taky nemuzu, doma plno prace kolem baraku i deti apod.....je to des rozumim. Zvlast kdyz jsou vedra.ALe utece to ..az moc rychle.Mne teda uz porod zastavovali, ale jeste nemam moc veci prirpavenych to prijde tento tyden…uz jsem teda zacala, ale s detma to jde pomalu a jeste cekam na skrin a postel pro deti, vyklizime sklep, zahradu musime dat do pucu…chtela jsem aby vse bylo do porodu, ale chlap je vecne v cudu tka to jde vse strasne pomalu.
JInak odpocivam po obede, kdyz mladsi spi a pak vecer padne 9 jdu do vany a lezet
jo a nemuzu jeste rodit
Nemame jeste jmeno hih ![]()
Crystal - jsi mě zase pobavila. Už konečně víte co se narodí, nebo se Vám miminko ještě neukázalo? Nám potvrdili třetího kluka!!!
U holčičky bysme se taky nedomluvili na jménu. Klučičích se mi líbí hodně. Tak hodně štěstí ať to utíká a ať doma stihneš všechno do porodu.
Zakladatelce také držím pěstičky aby to uteklo jako voda. Nejhorší je to v tom vedru, s malými lumpíky kolem sebe ![]()
@Liduš-kluci píše:
Crystal - jsi mě zase pobavila. Už konečně víte co se narodí, nebo se Vám miminko ještě neukázalo? Nám potvrdili třetího kluka!!!U holčičky bysme se taky nedomluvili na jménu. Klučičích se mi líbí hodně. Tak hodně štěstí ať to utíká a ať doma stihneš všechno do porodu.Zakladatelce také držím pěstičky aby to uteklo jako voda. Nejhorší je to v tom vedru, s malými lumpíky kolem sebe
Ahojky no nevime …az na sal.. a jmeno mame prave pro holcicku:))Pro chlapecka nemame…to se denne dohadujem ..ted teda dva dni jsem tu vetu:tak co to jmeno do pr…nevyslovila ale zrovna se k tomu chystam
![]()
JO s tema detma to je des…byhc je obcas potrebovala vypnout a bude hur jeslti bude nez porodim vedro
![]()
Ahojky, mám necelý měsíc do porodu, starší je živá ažaž
taky po mě furt skáče, a ty vedra mě zničí, sice jsem zatím přibrala jen 10 kilo, ale začly mi otékat nohy a bolí mě, to při první nebylo a už mě to celkově zmáhá, tak se těším že to uteče a malá bude na světě…
ale kdyby manžel odjel, tak jsem na tom mnohem hůř, to ti rozumím
@Crystal87 my taky nemáme rozhodnuté jméno (ale víme že to bude holka), na první jsme věděli cca 10 týdnů před porodem a byli jsme si jistí, teď máme horkotěžko 2 varianty a nevím kterou a chlap to taky nějak moc neřeší
![]()
Tak určitě v tom nejsi sama
…já mám do porodu 2 měsíce také druhý porod a jsem už hotová
Ze záda musím chodit na UTZ masáž sondou, páč jsem se už ani neohla
Jsem nateklá, musela jsem sundat snubák, pálí žáha a funím jak mops
Moje dvouletá dcerka je naštěstí šídlo jen občas ![]()
Nemůžu se už porodu a mé druhé dcerky dočkat, ale když jsem měla dnes asi posli, tak jsem jí říkala že to zmáknem, jen aťs e tam hezky peče ![]()
Držím ti palečky, ať ti to uteče a mimíska máš u sebe
![]()
Ahojky holky, jestli můžu přidat svou troškou do mlýna. TP máme 30.8., ale doufáme, že to bude dříve, protože hrošík je proti mě model
Nemůžeme spát, protože otočení z jedné strany na druhou je utrpení
Bolí mě kříže
Jsem chcíplá a nic se mi nechce
Jináč nás teďk trápí střevní chřipka ![]()
Příspěvek upraven 29.07.12 v 21:05
@Kačulinek to otáčení v posteli je fakt děs…a toho funění u toho, co
Když se zvedám z gauče, tak se musím rozhoupávat ![]()
@bombdina Funění a sténání
Rozhoupávání mi nepomáhá
funím jak lokomotiva ![]()
Já jen s malou troškou do mlýna:
tyto pocity jsem měla přesně před 3 roky, každý den se vlekl, připadala jsem si jak hroch…
No, po 3 letech je stav opačný, blíží se konec RD, a já ani nestáčím zaznamenávat rychlost, se kterou dny utíkají…
takže všem držím palce, ať to uteče, jak má ![]()
@momi33 mě přijde jako včera když jsem rodila první dceru a najednou jí jsou přes 2 roky…máš recht letí to. ![]()
@bombdina píše:
@momi33 mě přijde jako včera když jsem rodila první dceru a najednou jí jsou přes 2 roky…máš recht letí to.
jj, opravdu, před 3 roky jsem se nemohla dočkat, až se prcek narodí, a teď se nemůžu dočkat, až půjdu do práce
![]()
uteklo to jako voda…
@momi33 píše:
jj, opravdu, před 3 roky jsem se nemohla dočkat, až se prcek narodí, a teď se nemůžu dočkat, až půjdu do práce![]()
![]()
![]()
uteklo to jako voda…
těšíš se mezi lidi, co?
Já se zase bojím jaké to bude se po 6 letech vracet do práce. ![]()
Ahoj mám ještě měsíc do porodu a už nemůžu, jako každý těhotná
sice jsem nabrala zatím jen 6kg, ale mám 103kg a 140 cm přez břicho. už se nikam nevejdu a jen otočení v postely je boj. k tomu mám doma 22m batole, které neposedí a nejraději by se jen po mě válel ( jakmile si sednu či lehnu je na mě )!
K tomu se mi dnes zvětšila prsa, která už tak jsou dost velká a až se nalijou tak fakt nevím. A ještě mě začali prsa děsně svědit a píchat v nich. a co teprve až přijdou poslíčci a porod. přijde mi, že jsem strašně choulostivá na bolest a že nemám své pohodlí jako v prvním těhotenství a už to fakt chci mít za sebou. jasně pak bude mnohem větší ale jinačí shon a už se těším, že nebudu tak děsně omezené v pohybu.