Ještě měsíc do porodu :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6177
9.3.13 17:51

@Gobca Kdyby to šlo, prospím se až do porodu, ovšem já když lehnu přes den, nespím v noci a i tak usínám až kolem jedné hodiny. To mi říká každý, ať spím, dokud můžu, ale určitě jsi na tom v těhotenství byla stejně.

Vrátila jsem se z další procházky se psem a leje tu jako blázen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
9.3.13 20:03

@Betynka87 Je fakt, že jsem taky chodila spát kolem půlnoci, ale spala jsem dobře. A pak minimálně jednou přes den. Navíc jsem rodila v červnu, takže sice bylo vedro na chcípnutí, ale aspoň jsem mohla být venku se psem. Nachodila jsem denně kilometry. Pravda, měla jsem tak oteklé nohy, že jsem musela chodit v manželových crocsech. Nic jiného jsem neobula. Mám svoji nohu 41 a i 42 mi byly už v osmém měsíci malé. Takže jsem nahodila manželovy 43 a po osmé ráno vyrazila do lesa, do parku, do města… Bóže, jak já bych se šla někam courat jen tak sama, bez malého a plínek, přesnídávek, flaštiček, dudlíku, kočáru, tašek… :mrgreen:
Opatruj se a ať ti to uteče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
9.3.13 20:52

@Gobca Taky chodím se psem denně tak 6-8 km, snad to bude k něčemu dobré :-)
Děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
10.3.13 17:29

Holky, závidím vám ty dlouhé procházky. Já už to prostě nedávám, ujdu pár km a jsem hotová. Teď s virózou tak pár metrů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
10.3.13 18:17

@Eironil Já mám na pár dní taky po dlouhých procházkách, včera si pejsem rozřízl o něco polštářek na tlapce, tak jsem léčila přes noc, ještě dopoledne, pak už chtěla běhat, ale ještě to má pořád otevřený. Tak jsou procházky kratší, ale alespoň něco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
11.3.13 08:29

@Betynka87 Teeda, chudinka. Lidi odhodí všude kdeco… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
11.3.13 09:59

@Eironil Víc ta bolavá tlapka vadí si mě, jí vůbec, ta už od včerejška lítá jak kdyby nic :mrgreen: A myslí si o své paničce, že je asi úplně blbá, když jí na noc obvazuje a maže tlapku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.3.13 07:51

@Betynka87 To věřím, já co měla ovčouna, tak ten si jednou o plech rozřízl tlapku až ke kosti. A lítal dál, vyloženě mě odtáhnul do ordinace na šití… A pak taky jakoby nic. Jsou to blázni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí