Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Také mám ještě měsíc do termínu a abych pravdu řekla, ještě minulý týden jsem si libovala, jak se cítím fit a nebýt bříška, že se snad necítím ani jako těhotná…No a v neděli v noci nástup pěkně silných poslíčků a od té doby jsem jak lazar..:) takže si už taky přeju, aby to rychle uteklo ![]()
@yum-yum26
Do klasické porodnice, ale není to zas taková, že by to tam valilo jak na běžícím páse. Doufám, že jsem vybrala takovej zlatej střed ![]()
@Sandra752 píše:
Ja mam do porodu necelych 7tydnu a uz jsem z toho na mrtviciblbe se mi sedi, lezi, boli ne zada a o spatnem dychani ani nemluvim
![]()
A BUDE HUR
No právě to mě teď děsí, že bude ještě hůř:) ![]()
@anomis05
No mě občas taky pobolívá bříško jako při MS, jenže já při MS měla šílený bolesti vždy a toto se s tím nedá vůbec srovnávat, proto si toho ani nevšímám ![]()
Já měla právě dost silný kontrakce skoro celou noc a to po třech minutách
vypadalo to, že už vážně rodím i v porodce si to při první kontrole mysleli, ale za dvě hodinky od prvního monitoru se to sklidnilo a pak už nic jen ten podbřišek bolí, že nemůžu ani chodit ![]()
Ahoj holky, já už taky skoro finišuji, jsem ve 34.týdnu a už se nemůžu dočkat, je to fakt nekonečný čekání ![]()
@MartickaNela Ahoj termín mám 7.11. dneska jsem byla na kontrole a už mám ukončenou neschopenku a vypsanou žádost na mateřskou, jen nevím kam s tím mám jít, doktorka byla jako obvykle neochotná a řekla prý ať si to zjistím u účetní ![]()
A kdy máš ty termín?
@babynka
Já mám též podle MS 7.11 ale dle genetiky je to o týden dřív. Já si dnes taky šla pro žádanku, ale doktorka tam nebyla, tak musím v pondělí zavolat. Jinak já jdu za účetní s tím právě.
@MartickaNela Já jsem si myslela, že s tím musím jít na sociálku, vůbec se v tom nějak nevyznám
a to ani netuším kde ta sociálka je.
@babynka
No mě sice už smlouva v práci skončila, ale jdu s tím za účetní a ona to na sociálku snad pošle.
@MartickaNela Ten jsem dávala šéfovi, no v pondělí zajdu za učetní a uvidím.
@babynka
Ajo já to dávala účetní rovnou a pochopila jsem, že i toto mám dat účetní a ona se už o to postará ![]()
@MartickaNela Fakt? Tak si užívej ještě pohodičky a klidu
.Navíc už ani nebude takové teplo. Kde se chystáš rodit? Jdeš do klasické porodnice nebo sis vybrala něco alternativnějšího?