Ještě měsíc do porodu :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
879
2.8.12 20:04

@Femme-F minulý týden, t. j. 35 + něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.8.12 21:25
@Anonymní píše:
@VeruunkaT opravdu mám a platila jsem standard 500 za otce u porodu těd chtějí 2500,– no nejsem blázen takže tam tatínek nebude.

2500? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 09:22
@nikollita píše:
2500? 8o

drsné že? vubec to nechápu jsou to… :pocitac:
Dnes se mi krásně spalo pršelo a pročistil se vzduch až na to otáčení v posteli a vstvávání na toaletu to byla po dlouhé době příjemná noc :)

• Citovat
  • Upravit
146
3.8.12 10:09
@Anonymní píše:
drsné že? vubec to nechápu jsou to… :pocitac:
Dnes se mi krásně spalo pršelo a pročistil se vzduch až na to otáčení v posteli a vstvávání na toaletu to byla po dlouhé době příjemná noc :)

Hm, tak to asi nejsi z Ostravska, že? :lol: Tady nespadla ani kapka, vzduch se nepročistil, bouřka nepřišla a je hnusně dusno. ještě že tu mám klimu, jinak bych chcípla :-D Noc pro mě byla strašná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 10:12

@nikollita nene plzensko :)

• Citovat
  • Upravit
879
3.8.12 12:38

@nikollita taky jsem z Ostravy a málem jsem dneska zdechla, musela jsem se chladit mokrou utěrkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.8.12 13:40

@Kačulinek já hlavně včera…ale od včera mi jede nonstop klima na 18 stupňů, tak to dneska jde. Bohužel ale musím s tchýní ven, takže tuším, jak budu vypadat a hlavně se cítit až přijdu. Tfuj, nesnáším léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.8.12 13:55
@Anonymní píše:
Laktace se rozjede neboj. a pokud budeš moct mít partnera u výkonu tak mak muže mimi držet v náručí celou dobu co tě budou zašívat. já to tak měla. manžel seděl se zabaleným uzlíčkem mě u hlavy a já ho jednou rukou držela teda spíše on mě prst myslím prcka ne manžela :mrgreen:

A kde jsi rodila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 19:03

@Femme-F v praze u apolináře.

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
20.9.12 14:45

Obnovuji :)

Tak jsem 35tt. a už je toho na mě až až. Nijak mě ani nic netrápí krom bolesti zad občas, bříško mě nijak taky neobtěžuje, ale těhotenství 9 měsíců je na mě prostě moc dlouhých - ještě když jsem kvůli fyzické náročnosti nemohla pracovat :zed:

• Citovat
  • Upravit
Imane
20.9.12 14:47

@MartickaNela A to buď ráda, že nejsi slon :mrgreen:. Ne, tak vážně, také mě to hrozně štvalo, už jsem chtěla porodit, počítala jsem každý den a sledovala každé píchnutí 8)

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
20.9.12 14:49

@yum-yum26
jenže já ani nemám co sledovat snad před týdnem mě poprvé tak nějak divně píchalo v boku, byla to nepříjemná bolest, ale vlastně ani nevím co to bylo - poslíčci asi těžko :)

• Citovat
  • Upravit
Imane
20.9.12 14:52

@MartickaNela Jestli Tě bodalo v boku, tak to poslíčci nebyli, a máš termín kdy, jestli se můžu zeptat? :)

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
20.9.12 14:55

@yum-yum26
První až 25.10 právě :?

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
20.9.12 14:57

Ja mam do porodu necelych 7tydnu a uz jsem z toho na mrtvici :-D blbe se mi sedi, lezi, boli ne zada a o spatnem dychani ani nemluvim :-( :-D A BUDE HUR :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky