Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bombdina píše:
těšíš se mezi lidi, co?Já se zase bojím jaké to bude se po 6 letech vracet do práce.
právě, že moc ne ![]()
A ja volam na manzela aby me zvednul z vany…a kdyz vstavam z postele…no to byste museli videt des
@Crystal87 píše:
A ja volam na manzela aby me zvednul z vany…a kdyz vstavam z postele…no to byste museli videt des
No sobecky mě těší, že v tom nejsem sama. Zvedání z křesla je utrpení. Manžel si dělá srandu, že mi jde udělat výtah a zvedne mě. V prvním těhu mě k tomu všemu děsně bolely kyčle a stydká kost takže otočení v postely jen zapomoci manžela, že mě prostě převalil a taky mě musel holit nohy a oblékat kalhotky a boty. to naštěstí zatím ted dělat nemusí. zakl.
Ahoj, tak já mám do porodu ještě dva měsíce a závidím vám, že máte už jen měsíc.
vedra mě ničí, potím se jak pras.. to noční chození na záchod a pracné otáčení na posteli. Dotoho tříletej mrňousek, kterej se sice hodnej, ale taky má někdy svý dny… A já jsem někdy děsně protivná na všechny okolo hlavně na chlapa i sama sobě… ![]()
@VeruunkaT Taky bývám protivná, a já bývám jen na chlapa
Však za to může hlavně on
Taky mám dva měsíce a přijde mi, že to nevydržím ![]()
Jéé taky mám termín dle PM 28.9.
podle UTZ 24.9 ale tak nějak doufám, že budu rodit třeba v 38.týdnu(ale při mým štěstí budu určitě přenášet…
)
@VeruunkaT píše:
Jéé taky mám termín dle PM 28.9.podle UTZ 24.9 ale tak nějak doufám, že budu rodit třeba v 38.týdnu(ale při mým štěstí budu určitě přenášet…
)
U mě je podle UTZ malá o týden větší, tak také doufám v dřívější porod
První dcera se narodila ve 37tt, tak snad přenášet nebudu…už takhle nemůžu
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mám ještě měsíc do porodu a už nemůžu, jako každý těhotnásice jsem nabrala zatím jen 6kg, ale mám 103kg a 140 cm přez břicho. už se nikam nevejdu a jen otočení v postely je boj. k tomu mám doma 22m batole, které neposedí a nejraději by se jen po mě válel ( jakmile si sednu či lehnu je na mě )!
K tomu se mi dnes zvětšila prsa, která už tak jsou dost velká a až se nalijou tak fakt nevím. A ještě mě začali prsa děsně svědit a píchat v nich. a co teprve až přijdou poslíčci a porod. přijde mi, že jsem strašně choulostivá na bolest a že nemám své pohodlí jako v prvním těhotenství a už to fakt chci mít za sebou. jasně pak bude mnohem větší ale jinačí shon a už se těším, že nebudu tak děsně omezené v pohybu.
V kolikátém tt jsi a máš už otočené mimčo?? ![]()
@Femme-F jsem přesně 36+1 a malej je otočenej hlavičkou už dva měsíce.
@Anonymní píše:
@Femme-F jsem přesně 36+1 a malej je otočenej hlavičkou už dva měsíce.
Ja jsem dnes 35+2 a mala je v brisku pricne!! Hrozi mi cisar, tak bud rada ze mas co mas, hned bych s Tebou menila!! Kdy mas termin? Ja 1.9.
@Femme-F já budu mít taky císaře už druhýho a vubec mi to nevadí. ba naopak.
Ahoj holky, přidávám se do klubu, taky rodím za měsíc
Některé z vás poznávám z diskuze z ledna, kdy jsme postupně nacházely pozitivní těhu testy
Já jsem teda prvorodička, takže se nestarám o další děti, ale i tak mi to horko dává zabrat a klidně bych malého přivítala i za 14 dní
Jméno taky nemáme ![]()
Jinak ale oproti vám nemám tolik neduh, jen poslední dobou chodím často v noci čůrat, i 5-6× ![]()
@Anonymní píše:
@Femme-F já budu mít taky císaře už druhýho a vubec mi to nevadí. ba naopak.
Ty jsi mela cisare v pohode??? ![]()
@nikollita ahojky, to ja taky. A mimco uz mas hlavickou dolu??