Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Femme-F píše:
@nikollita ahojky, to ja taky. A mimco uz mas hlavickou dolu??
jj, už dávno
a ty?
@Femme-F jojo moc na něj v dobrem vzpomínám a doufám, že ted to bude taky tak. Bylo to super. druhý den jsem v pohodě běhala a starala se o mimčo.
@Anonymní píše:
@Femme-F jojo moc na něj v dobrem vzpomínám a doufám, že ted to bude taky tak. Bylo to super. druhý den jsem v pohodě běhala a starala se o mimčo.
a kde jsi rodila???
@Anonymní píše:
V praze u apolináře a ted budu rodit v plzni.
aha… ja jsem z Brna.. ![]()
@Femme-F no to nevadí tam je taky dobrá porodnice nemusíš se bát. vždy záleží na koho narazíš. kamarádka také rodila u apolináře a katastrofa. takže tak. hlavně se nenervuj a nepřipouštěj si, že jsi jako matka hned zklamala, když mimi ti vyndaj a ty ho nevytlačíš
na tom totiž vubec nezáleží. a lakaced byla taky v pohodě kdybych se já víc snažila mléka bylo dost.
@Anonymní píše:
V praze u apolináře a ted budu rodit v plzni.
Taky rodím v Plzni
První jsem tam také rodila a už bych jinde nechtěla ![]()
@Anonymní píše:
@bombdina a kdy máš termín?
Já až 28.9.,ale počítám že možná půjdu dříve jako u první dcerky ![]()
@bombdina tak to máš o měsíc dýl jak já. a já doufám, že pujdu taky dřív už nemužu.
@Anonymní píše:
@bombdina tak to máš o měsíc dýl jak já. a já doufám, že pujdu taky dřív už nemužu.
to mi povídej a v těch vedrech je to makačka. Mám fakt mega pupek, kdo neví termín, tak si myslí, že už jdu rodit
Neboj měsíc uteče ![]()
Omlouvám se, že vám sem takhle lezu, ale chci vám jen popřát trpělivost a at to máte brzy za sebou
Rodila jsem v září 2009 a to byli extrémní vedra, takže vím, jak vám je
@kissi děkuji
prvního syna jsem rodila na konci července takže jsem si to ted ještě o měsíc prodloužila ![]()
Holky, tak jsem byla na kontrole a malej je pořád hlavičkou nahoru.. Jsem 32+1 a doktorka se nějak netvářila, takže to u mě taky vypadá na druhýho císaře, ale nějak mi to ani nevadí
po zážitku s prvním porodem, který skončil akutní sekcí, bych plánovanou i uvítala.
@VeruunkaT jestli není obřík tak má ještě šanci, ale máš pravdu raději plánovanou sekci než akutní.