Návštěva u novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
28.7.14 17:19
@KrisKa píše:
Kamaradka dnes usporadala oslavu svych narozenin a narozeni jejiho syna. Oslava mela byt na zahrade, ale vzhledem k pocasi asi bude uvnitr.
To mne desi, protoze dcerka vcera snedla od kamaradu zkazenou (dva dny v krabicce mimo lednini) okurku salatovku a od vecera ma prujem (i si ukakla do kalhotek). Nechce se mi tedy k nim dovnitr, mam strach, aby mimi neco nechytlo (mohlo by i kdyz ji na nej nenecham sahat?). Asi teoreticky, kdyby spinavyma rukama sahala na nejake hracky…coz nevim jestli zvladnu ohlidat.
Zaroven jim ale vezeme spoustu veci a tak nevim, jestli to moc neprehanim s temi obavami.
Co myslite, jeli byste?
Mne se teda ani moc k dvoutydennimu mimi s detma dovnitr nechce, ale zas vim, ze ona s mimi jezdi i MHD ap…

Tak pokud má dcera průjem z jídla, tak by malý neměl nic chytnout - nemá žádnou virózu, ale průjem z jídla. Spíš bych se bála, aby se mi tam dcera nepo…
Miminku by se nemělo nic stát, když k malému můžeš ty, proč by nemohli děti, to by mě nenapadlo ani řešit:)
Ale já bych nejela kvůli dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.14 17:25

Nechala bych doma dítě s taťkou a jela sama, na místě bych kanarádce situaci objasnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
28.7.14 18:06

Tak jestli ta okurka byla nakvašená, tak tam bylo obrovské množství laktobacilů a proto ten průjem. to je naopak zdravé, jen se toho nesmí sníst moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.7.14 18:28

Nechtělo by se mi za novošem ani se zdravým dítětem, s nemocným už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.7.14 18:33

Dítě bych buď nechala doma chlapovi nebo bych za ní jela jindy. Sice to zřejmě bude průjem z jídla, ale nikdy nevíš. Navíc ty se na návštěvě pořád budeš stresovat, jestli se ti holčička náhodou přede všema nepo.

• Citovat
  • Upravit
284
28.7.14 22:20

Jj, tak jsem nakonec nechala chlapa a deti doma a chudacci se trochu potrapili. Nastesti jsem se dlouho nezdrzela. Dcerka byla ale uz dobra a nakonec to bylo venku, tak mi to bylo trochu lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí