Ježíšek - jídelna v obýváku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.11.22 11:07

Můžete jít poslat lampion a zapomenou zapalovač, fixu, sirky. Nebo se jít převléknou po večeři do lepšího. Něco takového plánují až budou děti větší aby nelezli ke stromečku.

• Citovat
  • Upravit
4731
19.11.22 11:10
@kolibrik1 píše:
Týjo, tak tohle je fakt sci-fi. Určitě bude každá sousedka šťastná, že bude na Štědrý večer někomu doma aranžovat dárečky :mrgreen:U nás to řešíme tak, že jdeme na procházku a tatínek vždy doma něco zapomene. No je to ohraný, ale lepší, než v tuto dobu otravovat sousedy. Také si chtějí užít pohodu a klid sami. A to máme dobré sousedské vztahy.

Samozrejme zalezi na nacasovani a domluve..asi tam nepoleti behem stedrovecerni vecere..,ale naprosto zcela uprimne rikam, ze kdyby za mnou prisla nase sousedka, co ma dve deti a pozadala me, tak to samozrejme udelam..je to akce asi na 5 minut, ani ne, odnest darky ze skrine pod stromecek (to jsem stejne dlouho pryc, kdyz se jdu vycurat)…prijde mi to logictejsi, nez vymyslet opicarny s robotickym vysavacem..samozrejme, ze s tatinkem, co neco zapomene, to je lepsi, ale asi to u zakladatelky nejde (nebo je fakt tahle nejjednodussi vec nenapadla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.22 11:11

My máme dárky schované v té obří vietnamské tašce a jdeme ven. Pak se někdo z nás vytratí a dárky pod stromek nastrká. Stromek strojíme den předem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.11.22 11:44

Mne jde spis o nejaky wow efekt, deti uz jsou dost stare, aby me hlidaly na kazdem kroku, reseni s tatinkem nebo sousedkou nejde. To nevadi, budto neco, kde se darky dostanou pod strom, ikdyz budu pod neustalou kontrolou, tzn zapomenute veci nehrozi :D
Nebo nejake jine “kouzlo”. Treba i to rozsviceni stromecku pri veceri, zlate prasatko nebo neco takoveho. Neco se snese za oknem (pytel s darkama) To by bylo super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
19.11.22 11:54
@zrnko píše:
Mne jde spis o nejaky wow efekt, deti uz jsou dost stare, aby me hlidaly na kazdem kroku, reseni s tatinkem nebo sousedkou nejde. To nevadi, budto neco, kde se darky dostanou pod strom, ikdyz budu pod neustalou kontrolou, tzn zapomenute veci nehrozi :D
Nebo nejake jine “kouzlo”. Treba i to rozsviceni stromecku pri veceri, zlate prasatko nebo neco takoveho. Neco se snese za oknem (pytel s darkama) To by bylo super. :mrgreen:

A co pojmout to tedy trochu netradičně? Nechat pod stromečkem papír(toho si nevšimnou) s úkolem a s tím, že dojdou na další místo, těch míst může být takto klidně 10 a i v okolí baráku. Jeden rodič jde s dětmi aby jim radil a druhý řekne, že jde umýt nádobí třeba a během pátrací akce okolo baráku dá dárky pod stromeček a po návratu dětí budou dárky pod stromečkem, rodič bude u nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
19.11.22 11:56
@Melodie91 píše:
Chapu to tak, ze proste chcete jit ven a az prijdete domu, aby tam byly najednou darky? To me prijde nejjednodussi se domluvit se sousedkou, at k vam vlitne a podle instrukci da darky pod strom :think:

Jo, kazdej bude celej ricnej o SD posluhovat takto hloupe sousedům kvuli jejich ulitlym napadum :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11382
19.11.22 11:57
@Ahep píše:
Jo, kazdej bude celej ricnej o SD posluhovat takto hloupe sousedům kvuli jejich ulitlym napadum :zed:

Tak pokud jsou někde sousedé třeba 60+, klidně to podle mě udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
19.11.22 12:12
@Ahep píše:
Jo, kazdej bude celej ricnej o SD posluhovat takto hloupe sousedům kvuli jejich ulitlym napadum :zed:

To jo, hrozna predstava, ze by dnes nekdo chtel pomoct s hezkym napadem, jak prekvapit deti, nebo, ze by si dokonce snad lidi vysli vstrict, aby nekomu udelali radost..fuj.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
19.11.22 12:25

@kolibrik1 nás tata chodí kadit… u nej bezne a my jdem ven volat s prskavkama Ježíška. Zvoní Bluetooth repracek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
19.11.22 12:25
@zrnko píše:
Nebo nejake jine “kouzlo”. Treba i to rozsviceni stromecku pri veceri, zlate prasatko nebo neco takoveho. Neco se snese za oknem (pytel s darkama) To by bylo super. :mrgreen:

není lepší klid a pohoda, než wow efekt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
19.11.22 12:30

@zrnko na stromek kouknout na časový spínač do zásuvky. @Ahep Já bych klidně šla a to mám malé děti, tak chápu to kouzlo a ze chtějí zážitek. A nemám problem skočit do sklepa ‘pro vino’.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
19.11.22 12:38
@Anonymní píše:
Můžete jít poslat lampion a zapomenou zapalovač, fixu, sirky. Nebo se jít převléknou po večeři do lepšího. Něco takového plánují až budou děti větší aby nelezli ke stromečku.

Poslat lampion. V zastavbe podpalis sousedy a na samote les…na Stedry den krasny zazitek. :roll:
Myslela jsem, ze tyhle napady uz nikdo nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.11.22 13:23
@zrnko píše:
Obnovuji tema pro blizkou aktualnost :)Ted, jak jsou vsechny ty moderni vychytavky. Co pouzit na nejaky wow efekt?
Deti sice na jeziska uz neveri, ale chci udelat neco, z ceho budou paf.
Dron s darkama asi neklapne, to by se pronesl, zvoneni z mobilu uz je ohrane. Myslela jsem, ze bych nejak zapojila roboticky vysavac, kdyz budeme na prochazce :D Nebo pod sedackou pripravene darky na hadru, pripojene na auto na dalkove ovladani, ktere darky doveze pod stromek. :mrgreen:
Nejake jine napady? :lol:

My máme naštěstí patrový barák. Takže s děckama jdu vždycky hore do pokojů. Vyhlížíme oknem v nějakém pokoji. Pochopitelně vždy zvolíme špatný pokoj, že prd vidíme. To je prostě taková smůla 🙈 😁. Můj muž v té době dává nádobí do myčky po večeři. To je prostě tradice. Tím muž získá čas. A nanosí dárky pod stromek. Zvonek má nahraný v mobilu. Ale máme i opravdový zvonek. Zazvoní a uteče na záchod domů nebo do garáže. Dokud se věřilo u starších, tak nic neprokoukly. Vždycky je pod stromkem první náš kocour Briťák a obhlíží to. Teď už všichni tři. To se jim nakecalo, že Mikeš ho viděl. Ale nic neřekne, protože neumí mluvit. Mají spolu dohodu. Kocour vždycky se tak zvláštně dívá. Ani se nedivím. Že tomu šlo uvěřit. Dvě ze tří dětí už nevěří. Ale hrají naši hru dál. Ještě to podporují, ať nejmladší může dál věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.11.22 15:55
@Tarena píše:
Poslat lampion. V zastavbe podpalis sousedy a na samote les…na Stedry den krasny zazitek. :roll:
Myslela jsem, ze tyhle napady uz nikdo nema.

Přesně. Bezohlednost :zed: Tyhle pitomosti by měly být zakázány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
19.11.22 18:37
@hospodki píše:
@kolibrik1 nás tata chodí kadit… u nej bezne a my jdem ven volat s prskavkama Ježíška. Zvoní Bluetooth repracek

No to fakt tady všechny zajímá co váš táta dělá na záchodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný