Jídelníček- Michal Josef Tóth

Anonymní
19.10.23 12:19

Jídelníček- Michal Josef Tóth

Ahoj, máte někdo zkušenost s jídelníčkem od Michala Totha? Jak jste s tím spokojený?
Hodně lidí si to chválí, jen nevím za ty peníze, zda to za to stojí no

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7475
19.10.23 12:34

Myslím si osobně že on to umí. Když už jídelníček od někoho tak od něj je to ok. Je to pokryté vše… nehladoví se. Ale já to prostě podle jídelníčku neumím… neumím to „poslouchat“ ale měla jsem jej.. četla, viděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
19.10.23 15:06

Jeho jídelníček mám. Na rozdíl od jiných je tam obrovský výběr.
Mohla jsem si jídla měnit podle chuti, podle toho jak moc se mi (ne)chtělo vařit a pod. Vůbec se nehladoví, jídelníček je pestrý a naučí člověka jak se správně stravovat.
Za sebe můžu říct, že to rozhodně stálo za to.
Začátky byly poněkud krušné, ale když se chce, všechno jde. Po měsíci už jsem skoro ani nepotřebovala váhu, dokázala jsem porce docela solidně odhadnout sama podle oka.
K tomu dává k dispozici „kuchařku“ kde si člověk najde přímo jednotlivé možnosti v jídeláku a jaké varianty z nich může udělat. Jídla jsou většinou až trapně jednoduchá, takže se nestojí půl dne v kuchyni.
Když jsem tak poslouchala jiné kamarádky, které dávaly za jídelníčky např. 5 tisíc a měly tam přesně napsáno co daný den mají jak jíst. Byla jsem vděčná za MJT.
Za sebe teda můžu doporučit. Ty peníze za to rozhodně stojí. Navíc je v ceně jedna úprava, když třeba zhubneš hodně, tak ti ten jídelníček upraví na nové hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.23 17:07

@LilyJane Jak dlouho si jídelníček držela? Jak šla váha dolu?

• Citovat
  • Upravit
3915
21.10.23 18:28
@Anonymní píše:
@LilyJane Jak dlouho si jídelníček držela? Jak šla váha dolu?

Držela jsem ho striktně asi 4 měsíce a zhubla 15 kilo. Pak jsem začala mít zdravotní problémy a jídelníček šel stranou, pak šel stranou i pohyb a nakonec jsem si s tím váhu jenom držela. Teď se k němu zvolna vracím. Už ho ale ani moc nepotřebuju, protože za tu dobu kdy jsem jela striktně, se mi docela zažral pod kůži. Našla jsem si svoje oblíbená jídla a jejich varianty a prostě jsem si je točila dle chuti :)
Kamarádka (která mě k MJT přivedla) zhubla za rok nějakých 28 kilo. Hubla pomalu, pouze stravou a doteď (2 roky poté) si váhu pořád drží.

Je třeba si ale uvědomit že rychlost hubnutí je úplně zbytečná. Spousta lidí chce za dva měsíce dát dolů 15 kilo a pak to neudrží, protože mají šílené chutě.
Michal sám doporučuje na jídelníček najíždět pozvolna a nebýt na sebe příliš tvrdý, protože když pak udeří nějaké špatné období, máme tendence se úplně zvrhávat. I když ten jeho jídelák člověk drží tak z 80% tak pořád hubne. Což je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.23 19:26

@LilyJane Jídelníček mi má přijít do 9.11. tak jsem na sebe zvědavá. Většinou mám problém s tím, že nevidím výsledky a končím s tím.

• Citovat
  • Upravit
2589
22.10.23 19:35

Mám ho a moje zkušenost je, že se to prostě nedá jíst. Jakože fakt nedá. Možná tak 14 dní a pak nastává otrava bílkovinami, vejci a umělým jídlem. Děs :lol: Od rána do večera jsem jen jedla a hubla při tom. Takže pokud to někdo dokáže jíst dlouhodobě, určitě nehladoví a zhubne. Ale chuťové buňky docela trpí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.10.23 13:16
@mokkk píše:
Mám ho a moje zkušenost je, že se to prostě nedá jíst. Jakože fakt nedá. Možná tak 14 dní a pak nastává otrava bílkovinami, vejci a umělým jídlem. Děs :lol: Od rána do večera jsem jen jedla a hubla při tom. Takže pokud to někdo dokáže jíst dlouhodobě, určitě nehladoví a zhubne. Ale chuťové buňky docela trpí :D

A mohla bys mi třeba jeden dva dny poslat do sz, prosím tě? Ta otrava bílkovina by mě zajímala :D :D, snažím se jich jíst hodně, tak jestli on jich dává ještě víc, to si neumím představit :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
23.10.23 17:46
@mokkk píše:
Mám ho a moje zkušenost je, že se to prostě nedá jíst. Jakože fakt nedá. Možná tak 14 dní a pak nastává otrava bílkovinami, vejci a umělým jídlem. Děs :lol: Od rána do večera jsem jen jedla a hubla při tom. Takže pokud to někdo dokáže jíst dlouhodobě, určitě nehladoví a zhubne. Ale chuťové buňky docela trpí :D

Tak to nevím teda :D Je fakt, že pro mě bylo to množství bílkovin taky šok. Ale to proto, že jsem předtím jedla bílkovin úplně minimálně. A měla jsem tak kvůli toho problémy s šíleným otíkáním.
Po čase jsem se naučila střídat věci z jídeláku v kterých je dost bílkovin a ani mi nepřišlo, že bych se jima nějak „otravovala.“ :D Ale začátek byl překvapující to rozhodně ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
23.10.23 18:04
@rejžička píše:
A mohla bys mi třeba jeden dva dny poslat do sz, prosím tě? Ta otrava bílkovina by mě zajímala :D :D, snažím se jich jíst hodně, tak jestli on jich dává ještě víc, to si neumím představit :P :pankac:

V tomhle jídelníčku nejde poslat dny.
Máš tam na výběr z cca 15 jídel na ráno, na svačiny, na večeři ( z toho ještě sladkou a studenou variantu) a pak na oběd máš vypsány zvlášť přílohy a zvlášť maso. Umíchat si z toho můžeš cokoliv co chceš, zvládneš, jakkoliv na to máš chuť :) Můžeš spojovat jídla - že si třeba spojíš snídani se svačinou, oběd s druhou svačinou a nebo druhou svačinu s večeří. Odložit si část jogurtu od snídaně k večeři a tak. Těch kombinací je tam milion a proto je to super.
Ale pokud už teď jíš bílkovin dost, tak to pro tebe podle mě nebude takový šok, jako třeba pro mě, která jsem si dala na rohlík 3 kolečka šunky a to byl můj vrchol bílkovin na celý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.10.23 07:03

@LilyJane Chápu :D
A kolik g bílkoviny na den tam máš? Ať mám představu. Já si totiž myslím, že to přeháním, že jich jím až moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
24.10.23 19:20
@rejžička píše:
@LilyJane Chápu :D
A kolik g bílkoviny na den tam máš? Ať mám představu. Já si totiž myslím, že to přeháním, že jich jím až moc :mrgreen:

V době své největší váhy, z které už jsem teď už dávno pryč (jateční :D ) Jsem tam měla 152g bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
24.10.23 19:55

Vetsinou se doporucuje 1-2 g bilkovin na kilo vlastni vahy.
Ja ted mam nastaveno 90 g (mam 58 kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.23 10:18

Já teď jedu 2den a zatím dobrý, uvidíme časem jak to budu zvládat, přijde mi, že furt jenom jim :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková