Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@diana27 píše:
Ahoj, kam chodíte rady do posilovny? Jake mate členství aby se vyplatilo? Mám v plánu chodit 2× týdne. Dřív jsem chodila ale ne v Brně. Dík za tipy.
aby to tu nebylo tak opuštěné - já přešel na cvičení doma. HIIT, kalistenika, k tomu pár pomůcek v hodnotě pár set a mám postavu podobnou době, kdy jsem za mlada chodil do té posilovny. ![]()
Brno konkretne neporadim, ale ak ti ma kto ukazat par cvikov tak kludne mozes cvicit doma s vlastnou vahou, pripadne jednoruckami.
Dost som cestoval, takze som navstevoval rozne posilovne a najviac sa mi osvedcili skolske (vysokoskolske) posilovne, vzdy sa tam dal bez problemov najst trener ked som potreboval nieco opravit/ukazat a inak som si cvicil sam.
Ak nemas s posilovnou skusenosti naozaj by som neriskoval zacinat sam, je dolezite mat spravnu techniku aby si si neublizovala. Bohuzial prave to co vidis ked tam prides vacsinou nieje spravna technika, takze urcite trener aspon na par prvych hodin je dobry napad.
Ak nechces trenera, nieco sa mozes vzdelat napriklad aj z netu - https://kulturistika.ronnie.cz/…h-press.html (nehovorim ze prave tento cvik, ale ten zasobnik cvikov na ktory to odkazuje je naozaj fajn a dobre spracovany). Nicmene este si k tomu dostuduj spravne dychanie, rozcvicku a strecing.
@pajamladkova zonko je fajn, já jdu místo cvičení na strojích na skupinový lekce. Chodím na heat a bosu.
Ahoj, kam chodíte rady do posilovny? Jake mate členství aby se vyplatilo? Mám v plánu chodit 2× týdne. Dřív jsem chodila ale ne v Brně. Dík za tipy.