Jídlo na Štědrý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9007
23.12.24 13:34
@hospodki píše: Více

Voyo máme taky. Byla by to možnost. Vím, že na klasickém programu nebude. To je věc programového ředitele televize, že Popelku nezařadil. My máme Seznam i Sl. programy. Je vše v balíčku programů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
23.12.24 13:36
@Lily-of-the-valley píše: Více
Česká by měla být podle ukázek. Ale my i děcka rozumíme. Včera byl Sám doma v jejich jazyku. Nám to nevadí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13915
23.12.24 13:42
@Kelsey1 píše: Více

Mně nejde o slovenštinu jako takovou, aby spíš jsem mela za to, ze mají ten zákon o tom, ze všechny zahraniční produkce musí být nadabované. Včetně češtiny. Což mi prijde na hlavu, kdyz si rozumíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
23.12.24 13:44

@Kelsey1 me sl dabing taky nevadi, ale moc to neumi. Takových 7 statečných… to jsem ucuravala :lol: u nas je to skoro ‘dej sem tu pistol’.. vsude střelba, řev, krev, banditi… a Slováci klidným hlasem.. požučaj mi pištolku :lol: to uz je o kvalitě spis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
23.12.24 13:45

Oni ne, to máme my v ČR. Oni mohou vysílat i české. Asi adaptace, ze půlka Slováků jde na studia k nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
23.12.24 13:47
@ugluk píše: Více
:lol: Chápu, naše holky nosily výrobky ze školky, školy, ZUŠky a nejhorší bylo období „toaletního umění“, tj. cokoli z roliček od toaleťáku. Z toho jsem fakt nejásala. Teď jsou šikovnější než já, i v pečení podle receptů a já se posunula do role pomocné kuchařky- podej, zamíchej, hlídej troubu, úklid to :lol: Včera už jsem jim zakázala vyrábět další cukroví, protože mě přestala bavit ta zabordelená kuchyň a taky: kdo to bude jíst?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42092
23.12.24 14:10
@ambruše píše: Více

To bylo hrozné. Navíc to vypadalo, že si ve škole myslí, že máme permanentní průjem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
23.12.24 14:11

Podle ukázek asi bude naše verze. Ale uvidíme zítra. Jestli budeme jejich čas vysílání stíhat. Asi jo. Když ne. Voyo to jistí vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4377
23.12.24 14:14

Oblíbené pohádky a filmy máme stáhnuté a pouštíme si podle nálady.
Na Štědrý den si pustíme něco dopoledne, odpolko jdeme na procházku, pak večeře, druhá krátká procházka a většinou ani večer na televizi nezbyde čas. Pouštíme lodičky, povídáme, lijeme olovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
23.12.24 14:20

Jeden můj dárek, který jsem chtěla. Už je. To bylo velmi nízkonákladové přání. Vyšlo na 500,– nový kabel na tv a internet. Přála jsem si, ať otočíme celý obývák a dá se televize, že je vidět od linky, od jídelního stolu i ze sedačky. Původně to bylo, že bylo vidět jen ze sedačky. Mi strašně vadilo, že slyším zvuk a nevidím obraz. Mám ráda při práci kulisu. I teď zadělávám na vánočku a mám puštěné Postřižiny. Manžel tady skládá větší dárky pro dcery, protože zítra by nestíhal a ve středu vůbec ne. Ať nemusí čekat do ledna. Tak budou mít pod stromkem hotovou věc. Každá chtěla kosmetický stolek na šmínky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
23.12.24 14:31

Mají. Ale týká se pouze nových věcí. Staré předabovávat nemusí :palec: @hospodki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
23.12.24 14:36
@Kelsey1 píše: Více

No přesně tak. Najde si nějakou totální pitominu, nevinne prohozenou poznámku a točí se na tom do zblbnutí s pokusem vypadat morálně na výši, ale vždycky, vždycky a bez vyjímky z toho vyjde jako… A stejně se jde za chvíli zase předvést do jiné diskuze. To už je diagnóza :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
23.12.24 14:46

Včera byla v Tv nějaká nová Slovenska pohádka, předabování do češtiny. A asi se mi líbila víc než většina nové české pohádkové produkce.
Placenou tv žádnou nemáme, ale Popelka to jistí na DVD.
Jinak na Štědrý den odpo už nějak na pohádky není čas - večeře, dárky, no a pak si povídáme a užíváme si dárky, knížky a tak. Takže někdy jsem si tu pohádku pustila z DVD v době, když už šly děti spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
23.12.24 14:49
@ambruše píše: Více

Jojo, velké dítě děsně nutně potřebovalo vosí hnízda. Což je asi jediné cukroví, u kterého jsem zatím nevykoumala poživatelnou alternativně slazenou verzi, takže se toho neúčastnim. Ale dítě chtělo, dítě samo vyrobilo a dokonce stačilo jen lehce zvednout obočí, aby po sobě šlo umýt obří plech, co se nevejde do myčky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
23.12.24 14:59

Na Seznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...