Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Cvičíte někdo podle Jillian Michaels? Pokud ano, jaké máte výsledky a které videa cvičíte - mám doma 30day shred (začala jsem včera) a no more trouble zones.
A nebo podle koho jiného cvičíte? Co vás baví?
Snažím se zpevnit tělo po porodu, hlavně bříško, ale když si vycvičím celé tělo, bude to taky fajn:)
Já teda necvičím podle této cvičitelky, ani jí neznám, ale koukala jsem na nějaké odkazy a může to být dobré.
To máš nějaké DVD, nebo kde bych mohla to cvíčo vidět na živo? Díky…
¨¨
koukni na uloz.to ![]()
30day shred je rozdelene na 3levely, kazdy cvicis 10dni. Samozrejme cim vyssi level tim tezsi. Nekdo ji nema rad,protoze pry vypada jako muzatka,ale me to neprijde. Jinak 30day shred je zalozene na intervalovem treningu kdy se spaluje ale taky hodne tvaruje postava ![]()
Díky!
Teď koukám na youtubko a to je teda mazec… ![]()
Ale zkusím to, mám panděro jako balon… ![]()
Ja to mam doma stazene asi mesic, ale jeste jsem se k tomu neodhodlala. Mam 30days shred.
Ale mozna to dneska zkusim. ![]()
A jak ti to po porodu slo? Prijde mi to dost narocne. Jsem po porodu jako blato a i na schodech funim. ![]()
No jelikož už chvíli posiluju samostatně břicho, tak to není taková makačka. I když po té půlhodině (nezdá se to) ale jsem spocená jak prasátko ![]()
Jenže já před těhu tančila tak mi ještě trošku fyzička zůstala. Ale je to zabíračka, teď jsem docvičila, chvílemi jsem si říkala že se na to vys***
ale dala jsem to. Chce to zatnout zuby.
JInak včera zabíraly hodně paže, dneska dostaly zabrat i nohy. Příště mě asi bude bolet břicho či co
![]()
a je dobré si k tomu pořídit ty činky - opravdu to dělá hodně. Já koupila polstrované (takže mi ze spocených rukou nekloužou) 1,3kilové za necelé tři stovky ![]()
saphire píše:
a je dobré si k tomu pořídit ty činky - opravdu to dělá hodně. Já koupila polstrované (takže mi ze spocených rukou nekloužou) 1,3kilové za necelé tři stovky
cinky mam ![]()
a jak se to ma delat? Mam tam myslim 3 pulhodinovky. Mam delat kazdy den jednu? Nebo nejdriv prvni, pak druhou a pak treti?
Jo a jinak, ja jsem pred tehotenstvim cvicila, jenze na zacatku tehotenstvi mi bylo spatne a pak jsem nejak zlenivela a nechtelo se mi. Kdyz jsem po porodu zjistila, ze jsem prisla snad o vsechny svaly, tak jsem si pekne nadavala, ze jsem tak lina.
No a ted to chci napravit. ![]()
Scarlett2011 píše:
Jo a jinak, ja jsem pred tehotenstvim cvicila, jenze na zacatku tehotenstvi mi bylo spatne a pak jsem nejak zlenivela a nechtelo se mi. Kdyz jsem po porodu zjistila, ze jsem prisla snad o vsechny svaly, tak jsem si pekne nadavala, ze jsem tak lina.
No a ted to chci napravit.
Jo přesně to je můj případ ![]()
Jinak 10dní cvičíš level 1, 10dní level 2, a posledních 10 dní level 3
saphire píše:Scarlett2011 píše:
No a ted to chci napravit.Jo přesně to je můj případ
Jinak 10dní cvičíš level 1, 10dní level 2, a posledních 10 dní level píše: Více
diky ![]()
Tak ja se na to dneska vrhnu. Zitra nastesti nikam nemusim. Pocitam, ze hybat se moct nebudu. ![]()
Ja jsem to totiz jen videla a uz jsem mela vsechny svaly namozeny. ![]()
Tak pak napiš jak jsi na tom
![]()
Jinak prý je efektivnější cvičit to dopoledne, ale já to nedávám tak cvičím kolem šesté večer ![]()
saphire píše:
Tak pak napiš jak jsi na tom![]()
Jinak prý je efektivnější cvičit to dopoledne, ale já to nedávám tak cvičím kolem šesté večer
jj, napisu.
Malej ted usnul, tak jdu na to. ![]()