Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Scarlett: jo začátky jsou těžké..
Az si zvyknes tak treba budes svicit kazdy den. Ja jsem fakt mrtva, ty svaly boli den ode dne vic..a dneska jeste nemam moc dobry den tak i to pusobi ze jsem takova zdechla ![]()
A jeste jsem nasla neco na brisko: http://www.prozeny.cz/…y-brisko-ano
Tyhle cviky znam, nektere cvicim sama ![]()
Ahojky
taky jsem si oblíbila Jillian, je vážně drsná
Já jsem cvičila 6 weeks pack a výsledky jsem měla skvělé. Shodila jsem 6 kilo, z toho na bříšku mi ubylo 8 cm. Teď hledám od ní něco jiného, protože se to nedá cvičit pořád dokola (3 týdny 1.level a 3 týdny 2.level). Zkusím asi ten kickbox, ten mi byl taky doporučen. Tak se holky držte ![]()
Ahoj, mám dotaz, zhubly vám i lýtka, stehna i zadeček? Nebo se jen zpevnily? ![]()
Taky se chci zeptat - břicho mám ploché, ale potřebuju zhubnout hlavně na zadku. Pomáhá to?
Ahoj holky,
potřebovala bych radu prsííím.
Potřebuji shodit a hlavně obnovit svaly, ale nesmím cvičit břišní svaly, protože mám velký (11cm) rozestup po těhu a čeká mě operace.. Ale abych na ní mohla jít, potřebuji shodit a nechce to jít vůbec dolu
Plně kojím a diety nedávám.
Existuje od Jillian nějaké cvičení jen na nohy a ruce třeba? Cvičila jsem Jillian před otěhotněním a mám ji ráda..má skvělé výsledky, ale nevím jak a kde hledat jjí cvičení..moc děkuji za případné odkazy..
![]()
@Denis11
Ahoj, mrkni na tyhle stranky, tam chodim ja kdyz chci ispiraci na cviceni, určitě si tam vyberes ![]()
Neboj, uz jsem tu.
Jo a dik za typ na cviceni na bricho. To potrebuju nejvic, takze az si moje telo zase zvykne na zatez, tak to hned zkusim. 
No tak ja jsem na tom snad jeste hur nez jsem myslela. Dneska sotva chodim, takze jsem necvicila a asi budu cvicit obden. Svaly me boli tolik, ze to proste nedam.