Jillian Michaels a jiné cvičení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
16.7.11 20:16
saphire píše:
Asi si tu budu povidat sama pro sebe :mrgreen:
Mam za sebou 3.den s Jillian, ale dneska se mi extremne nechtelo :jazyk: ale zvladla jsem to, i kdyz odpadam :roll:

Neboj, uz jsem tu. :mrgreen:
No tak ja jsem na tom snad jeste hur nez jsem myslela. Dneska sotva chodim, takze jsem necvicila a asi budu cvicit obden. Svaly me boli tolik, ze to proste nedam. :-( Jo a dik za typ na cviceni na bricho. To potrebuju nejvic, takze az si moje telo zase zvykne na zatez, tak to hned zkusim. :-)

• Citovat
  • Upravit
7041
16.7.11 20:43

Scarlett: jo začátky jsou těžké.. :wink: Az si zvyknes tak treba budes svicit kazdy den. Ja jsem fakt mrtva, ty svaly boli den ode dne vic..a dneska jeste nemam moc dobry den tak i to pusobi ze jsem takova zdechla :roll:
A jeste jsem nasla neco na brisko: http://www.prozeny.cz/…y-brisko-ano
Tyhle cviky znam, nektere cvicim sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safiria
11.8.11 22:13

Ahojky
taky jsem si oblíbila Jillian, je vážně drsná :) Já jsem cvičila 6 weeks pack a výsledky jsem měla skvělé. Shodila jsem 6 kilo, z toho na bříšku mi ubylo 8 cm. Teď hledám od ní něco jiného, protože se to nedá cvičit pořád dokola (3 týdny 1.level a 3 týdny 2.level). Zkusím asi ten kickbox, ten mi byl taky doporučen. Tak se holky držte :palec:

• Citovat
  • Upravit
Safale
15.4.12 20:16

Ahoj, mám dotaz, zhubly vám i lýtka, stehna i zadeček? Nebo se jen zpevnily? :)

• Citovat
  • Upravit
Ivtmln
20.8.12 11:45

Jillian - stehna

Taky se chci zeptat - břicho mám ploché, ale potřebuju zhubnout hlavně na zadku. Pomáhá to?

• Citovat
  • Upravit
5411
2.11.14 10:43

Ahoj holky,
potřebovala bych radu prsííím. :-) Potřebuji shodit a hlavně obnovit svaly, ale nesmím cvičit břišní svaly, protože mám velký (11cm) rozestup po těhu a čeká mě operace.. Ale abych na ní mohla jít, potřebuji shodit a nechce to jít vůbec dolu :-( Plně kojím a diety nedávám. :( Existuje od Jillian nějaké cvičení jen na nohy a ruce třeba? Cvičila jsem Jillian před otěhotněním a mám ji ráda..má skvělé výsledky, ale nevím jak a kde hledat jjí cvičení..moc děkuji za případné odkazy.. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7990
2.11.14 11:29

@Denis11
Ahoj, mrkni na tyhle stranky, tam chodim ja kdyz chci ispiraci na cviceni, určitě si tam vyberes :D

http://www.mojetelo.cz/…bni-dvd.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.11.14 11:37

@anathema Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...