Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj. Chtěla bych se optat, jestli máte někdo zkušenosti s centry Natur House. (www.naturhouse.com) Píšou, že poradenství je zdarma - je mi jasné, že budou prodávat svoje výrobky, ale zajímalo by mě, jestli už s nimi máte některá z vás zkušenost. ![]()
Ahoj, dnes me pani odchytila, mam mirnou nadvahu, tak sem si rekla, ze to zkusim, nicmene, moje kamaradka tam s manzelem chodi a oba maji 10 kg dole a jsou spokojeny! Me by stacilo 5 kg dolu!
A neříkali na kolik je t oměsíčně vyjde? Já teď ještě kojím, ale pak bych to chtěla zkusit, ale bojím se, že budou chtít tisíce měsíčně za ty jejich výrobky. ![]()
no, ja jim na rovinu rekla, ze nemam moc penez, ale snahu a chut zhubnout chci! rikala, ze v zadnym pripade me nechteji obrat o penize, ze si reknu strop, kolik sem ochotna dat a pres ten nepujdeme. jdu tam 16/8 pak napisu, jak to vypadalo.
tak dnes sem tam byla. Bylo to v pohode, chci zhubnout 5 kg a prebytek tuku v tele mam 5,93 kg. jidelnicek rozumny a k tomu mi teda dali pripravky, neco rano k zapiti s vodou to je teda na tyden za 469,– + do jogurtu neco jako musli to je za 276,– na 14 dni a ja si jeste koupila za 219,– susenky, protoze sem mlsna a misto cokolady. Zhruba to vychazi 500,– Kc 1 kilo dolu
uvidim jak budu hubnout!
Teda, to mi přijde docela drahé
. Já chci zhubnout 20kg, takže by mě to vyšlo cca. na 10000. To je mooc peněz ![]()
je to hodne, to je pravda! Ale vsude to bude zrejme drahy. Od mamy kamaradka byla u dietologa zase jinyho a tam ji to prislo na 3000 mesicne. Ono to ted zaziva boom, tak na nas budou chtit vystriskat, to tak holt je. Nicmene, ja si sama neporadila, chodila sem cvicit bla, bla a neslo ani deko dolu, tak sem to asi delala blbe. Uvidim, jake tady budou vysledky!
taky jsem byla a můžu říct, že první konzultace mě vyšla na necelé 2000 Kč - čistící extrakt z černé řepy cca. 900 Kč, vláknina cca. 360 Kč, knackebrot cca. 240 Kč a sušenky 320 Kč, čaj 280 Kč
. Je fatk, že za týden byly 2 kila dole, ale aby taky ne když jsem jedla jen kuřecí maso a ryby na olivovém oleji bez příloh a denně 2 jogurty
.
mám známou, která taky úspěšně zhubla díky jejich jídelníčkům a produktům - mě teda odrovnaly ty ceny, i když věřím, že další návštěvy už vyjdou na méně peněz
. a taky co jsem slyšela, mají docela radikální diety typu. 1 den ananasová dieta, další den brokolicová dieta … a tohle já nedzvládám, nesnáším jednotnou stravu
.
Ahoj,
ráda přispěji se svými zkušenostmi, ať Vám to pomůže či ne.
Do naturu chodím už asi cca 14 týdnů a mám už 8kilo dole a ještě mě cca 4 kila čekají.
Sama jsem to nezvládala a tam jsem je zkusila navštívit. Nejdřiv jsem si zjišťovala info, ale je fakt, že moc toho není, jak kdo je spokojený.
Musím říct, že dnes se vše platí, to je fakt, ale i za krabičkovou dietu utratíte dost.
Mě to týdně vychází na cca 500-600,–.
První poradna je zdarma, následují pak různé jídleníčky a doplňky stravy.
Záleží, co dostanete, ampulky jsou za 500 i 1000,–
Myslím, že je to i o lidech. Já tam opravdu přišla s tím, že chci zhubnout, ale jsem na rodičáku a pí.dietoložka opravdu k tomu tak přistupuje, aby mě to stálo opravdu tu petistovku měsíčně.
Jejich chleby nekupuji, kupuju od penam, vyjdou levněji a jsou stejné. občas koupím sušenky, jinak vlákninu, tu ano. Ze startu opravdu vydří jen na 14 dní, než si zajedete rytmus, ale teď ji mám klidně i na měsíc. Jen dokupuji ampulky.
Ty jídelníčky, co jsou nárazové, jak tu předemnou bylo psáno ananasová, květáková atd. tak jsou vždy jen po dva dny v týdnu, jinak je pestrá dieta.
Dalo by se o tom povídat dlouho a dlouho.
Bylo mě řečeno, že zdravé je hubnout půl kila až kilo týdně. Mě to občas stagnovalo, ale blížím se ke konci, pak mě čeká udržovací dieta, aby nenastal jo-jo efekt, tak na tu su taky zvědavá.
Ráda pak opět napíši, jak to pokračuje.
sovila:
Děkuji, že jsi napsala. Jsem tak nějak doufala, že se tu shromáždí co nejvíce zkušeností, právě kvůli tomu, že na netu toho moc není.
Já jsem hledala hodně dlouho a nenašla jsem v podstatě nic.
A jak to je s tím jídelníčkem? To ti napíší přesný jídelníček na každý den? ![]()
jídelníček dostaneš na začátku jeden a držíš ho asi 14 dní, tak aby si tělo zvyklo na jiný příjem potravy a tomu se říká pestrá dieta, máš tam výběr z různých druhů mas, zelenina, ovoce a ještě k tomu dostaneš seznam potravin, co můžeš, co v omezené míře a co vůbec. Je důležité ten jídelníček pochopit, já ze začátku jsem jela strikně, když hovězí, tak jsem ho dala na pánev a zeleninu k tomu, ale ve finále jsem to mohla mít tak,že jsem si mohla udělat vlastně hov. ptáčky, ale nebudu jíst okurek a uzeninu co nesmím a nebudu zahušťovat nebo max. celozrnnou moukou a zeleninu k tomu…prostě je v tom úmění vyčarovat dobré jídlo s daných potravin. Já tam chodím každý týden na převážení a pak k této pestré dietě mám nárazový jídelníček, který držím po dva dny a už jsem ve fázi, kdy k té pestré dietě mohu 3dny v týdnu mít k obědu přílohu. Postupně se přidává. Nárazovky hlavně dávají dle toho, s čím je problém, já měla tuk a vodu pul a pul, takže ze startu jsme hodně odvodňovali a aj to šlo rychleji dolů a měla jsem tak motivaci, s tukama to bylo pomalejší, ale přidala jsem cvičení doma a rotoped a výsledky jsou znát.
sovila: já měla tak půl na půl tuk a vodu
, a je fakt že za týden byly dole 3 kila
. mě odradily hlavně peníze, paní mě asi označila za bohatou
- přitom věděla, že mám 2 děti a jsem na mateřské. a to jsem nedávala
. a taky ta pestrost - měla jsem 14 dní jíst jenom maso bez příloh a po týdnu bych za kus brambory dala nevím co
. ale jak už jsem psala - fungovat to funguje, sama mám známou která zhubla a drží se už dlouho. jen je to asi u každého individuální - mě více vyhovuje STOB a jeho kalkulačka potravin, tam si opravdu mohu dopřát pestrou stravu
.
Ahoj, ráda bych objasnila ty jednorázové diety. Jedu druhý týden a dostala jsem na dva dny ananasovou dietu. Tady se to pochopilo jako že se člověk cpe celý den jen ananasem, tak to není. Znamená to pár kousků dopoledne ke svačině, pak pár kousků k obědu K MASU, pár kousků odpoledne S JOGURTEM a pár kousků večer S VEJCEM NEBO OMELETOU.
Mám dietu 12 den a mám dole 3 kila a nemám hlad. Chuť to ano, slintám když si dává kolegyně pizzu, ale chce to prostě trošku silnou vůli.
Přípravky: první týden čistící extrakt za cca 950 Kč, vlákninu na 14 dní za 360 Kč, další týden pilulky Drenanat se železem za 550 Kč.
Jejich sušenky jsem si koupila ani nevím proč, z balení 36 sušenek jsem za 2 týdny snědla 4 kousky!!! Protože si dávám dopoledne a odpoledne ovoce ke svačině a tak mi cukr stačí. Když mne po obědě chytne mlsná, nesežeru půl pytlíku medvídků jako dřív, ale udělám si kávu CARO s nízkotučným mlékem a chuť tak zaženu.
Musím říct, že mám skvělého manžela, který většinu jídel zvládá se mnou, jen si k tomu dává přílohy.
2 týdně kupuji plný nákupní koš zeleniny, kuřecí maso, pangase, tuňáka, tresku, libové hvězí mleté, nízkotučné mléko.
Vzhledem k tomu, že jsem dřív chodila na obědy denně za cca 100 Kč a v drtivé většině případů jsem netušila, jaké chemické sra*ky v restauracích do jídel dávají, znamená to pro mne, že vím co jím a vidím jaké to má pro mne skvělé následky.
Krabičkové diety? Komu se chce dávat v Praze 9000 měsíčně za jídlo??? (7700 krabičky a 2000 dovoz)
Tessika: Určitě to nepočítej 20× 500 - 10000 Kč. To se takhle nedá počítat. Ze začátku jsou to výdaje za ty jejich přípravky, ale jak tu někdo psal, NEMUSÍ se nutně brát všechno. Celý princip Nature House - a mají to i v reklamě - je v převýchově jídelníčku.
Snad jsem někomu trochu pomohla. ![]()
Dámy prominou, jsem chlap. Díky. S Natur housem jsem začal minulý týden. Zatím celkem spokojenost, jenom je hrůza, že všechno je totálně bez chuti. K snídani ty jejich suchary s tvarohem, potom někde flákota (kuře, ryba) zeleninový salát. Ale pro chlapa, který byl zvyklý solit a různě si vylepšovat svoje papů je hrůza. Jinak celkem překvapení, že zatím nemám hlad, ale je to o té pravidelnosti. Rád vařím, ale teď? Jestli máte někde nějakou zkušenost, receptík, tak sem s ním. Vůbec mi nechutná umělé sladidlo, tak že raději všechno bez cukru. Jinak na 173 cm, mám 108kg.