Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Reneba - no na další týden co jsemmělajíst bylo zase úplně to samé jen přílohu jsem si mohlapřidat jednu v týdnu a mohla sem ted některé sýry a nárazově ananasovou dietu. Jinak co se týče obsahu, tak si to ted zapisuju a jim mnohem líp než s NH a i tak mám celkem problém obsadit všechny složky abych měla všude zelenou, tak si představ jak musí vypdat jejich jidelníček po zapsání do sebekoučinku ![]()
J-anulka píše:
Reneba - no na další týden co jsemmělajíst bylo zase úplně to samé jen přílohu jsem si mohlapřidat jednu v týdnu a mohla sem ted některé sýry a nárazově ananasovou dietu. Jinak co se týče obsahu, tak si to ted zapisuju a jim mnohem líp než s NH a i tak mám celkem problém obsadit všechny složky abych měla všude zelenou, tak si představ jak musí vypdat jejich jidelníček po zapsání do sebekoučinku
já to tehdy zkoušela … tuky mám pocit jsem měla někde kolem 50%, příjem a sacharidy jakž takž, bílkoviny nad 100% výrazně - aby taky ne když jsem obědvala i večeřela maso
. ale je fakt, že na balení sladké vlákniny nebyly hodnoty apod., takže celkově to nebylo přesné
.
Abych pravdu řekla, o víkendu jsem si na STOBu neudělala ani čárku - nebyl čas
Ale v Pá jsem tam měla méně vlastně všeho dle těch hodnot, co to tam vypočte. Ale výdej jsem měla menší než příjem …
martina_praha píše:
Abych pravdu řekla, o víkendu jsem si na STOBu neudělala ani čárku - nebyl časAle v Pá jsem tam měla méně vlastně všeho dle těch hodnot, co to tam vypočte. Ale výdej jsem měla menší než příjem …
Výdej co se tam uvádí je už něco navíc nad bazální metabolismus, takže určitě neměla, protože když ze začátku zadáváš údaje, tak to spočítá ten BM a podle toho ti stanoví doporučený příjem, který je o něco nižší než BM… Např. Můj bazální metabolismus (aby tělo fungovalo) je nějakých 5600 KJ a stanovilo mi to doporuč příjem 5000 KJ pro hubnutí. Každopádně díky za odpověď ![]()
Tak se v tom asi nevyznam
Vikend jsem ted dost hresila, ale to je tim pocaskem venku a lepsi to uz nebude
Ted musim najet opet na tvrdy rezim.
Sice ztracim nejaka deka, ale potrebuji hlavne zhubnout pres boky - zadecek jde dolu, ale boky ne, do starsich kalhot se nenasoukam
Nemate nekdo rady na cviceni - jaky druh (posilka, aerobic, bodystyling, beh, stepper atd.)?
Já teď byla poprvé o víkendu v www.expreska.cz a musím říct, že 30 minut bohatě stačilo k procvičení všech svalů, že dnes fakt cítím i svaly, které jsem po žádném cvičení necítila
Mají týden zdarma na vyzkoušení, tak pokud máš někde nějakou pobočku blízko, tak aspoň na zkoušku jestli ti to sedne doporučuji. Když si projdeš jejich stránky, najdeš info co a jak. Jen pozor, po registraci na webu k nim musíš dorazit do 5ti dnů, aby jsi měla ten týden zdarma.
A jinak s tím bazálním metabolismem je to jednoduché. Dávala jsem tu někde odkaz na stránky, kde si ho spočítáš a podle toho by měl vypadat tvůj příjem…
Ať jdou boky rychle dolů ![]()
Ahoj, to je zajímavý odkaz. A plánují i další expresky, hm - dobré
Ale já mám teď do konce června 2012 členství v Holmes Place, tak se mne asi další výdaje netýkají.
Jen bych potřebovala poradit prostě cviky na ty moje nohy - chjo … Asi budu muset investovat do trenéra, nebo já nevím. Přece mi tohle musí někdo poradit, ne? ![]()
Boky musí pryč! ![]()
Určitě poradí
Tu expresku třeba zkus jen ten týden zadara a nech si od trenérek taky zadara poradit ![]()
Jinak bych teda poradila stránky www.fitnesstv.cz, kde si můžeš udělat svoji sestavu, která bude právě jen na ty oblasti, které chceš procvičit ![]()
Jsem na tom stejně, stehna a boky jdou vždy nejhůř
Tak hodně štěstí ![]()
Díky za tipy, to se hodí! ![]()
Možná tam fakt zajdu a ten týden tam zkusím, mám to kousek od práce, tak bych mohla i v době oběda
Je fakt, že to mohu využít i jako konzultaci ![]()
martina_praha píše:
Díky za tipy, to se hodí!Možná tam fakt zajdu a ten týden tam zkusím, mám to kousek od práce, tak bych mohla i v době oběda
Je fakt, že to mohu využít i jako konzultaci
No právě
Já už si tam zaplatila členství, ale kamarádka tam byla se mnou si to jen vyzkoušet a byla taky nadšená… Paní trenérky (aspoň tady v Ostravě) ví o čem mluví a radí jak a co dělat. A když jim řekneš, že chceš procvičit boky, tak ti jistě ukážou nějaké vhodné cviky
. Pak když tak napiš, jestli poradily ![]()
Beavis píše:
Tak děvčata, jsem po 4. návštěvě, dole 8 kg, převážně tuku a to mi do toho přišel 1 týden s alkoholem, kde jsem neshodil skoro nic (0,3 kg), ale buďtě na metalovém koncertě o neperlivé vodě.Jinak u nás Natur Haus celkem v pohodě, dietolog se mi věnuje a to mi vyhovuje. Co se cen týče, jsou doopravdy horentní, ale je to jeden z důvodů proč jsem to ještě nezabalil
Gratuluji
![]()
Jedu 6. týden. Mám dole 6 kg, - 6 cm v pase.
Necvičím, chodím ale na procházky a snažím se více chodit pěšky. ![]()
Metoda NH mi moc vyhovuje, nemám hlad, jím jídla, která mi chutnají. Doplňky kupuji, už jsem tu psala, že jinde bych zase platila za poradenství, ale např. minule jsem odmítla ty ampulky, co jsem měla na začátku, protože to je dalších 500 Kč a myslím,že shazuji velmi dobře. ![]()
Mám velkou radost, že mne to donutilo v obchodě nekoukat na barvy či nápisy, ale na složení kupovaných výrobků. Naučila jsem se jíst tofu, moc mi chutná.
Konečně jím plnohonotné jídlo a ne nějakou E hmotu… ![]()
Jo a alkohol mám taky za sebou, dala jsem si na oslavě pár skleniček bílého vína (seďte na oslavě s minerálkou, že Beavis
), k tomu sice hodně vody, ale jak jsem dlouho nic nepila, druhý den jsem byla K.O. ![]()
jeee, tak to moc gratuluju! ja dala za 4 tydny dolu jen 2kg, ale je fakt, ze zase jsem nabrala na svalove hmote a ubrala vody a tuku …
chodim vic cvicit, snazim se alespon 3× tydne, nekdy to vyjde i 4× … v pase je to dost znat, na ostatnich partiich taky, ale ty zatracene boky musim nejak vic potrapit cvicenim asi :-/
co jsi tam kupovala za pripravky kazdy tyden?