Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
daloula píše:
ale abych nebyla tak kritická … jak už jsem psala, přítelkyně mého otce v 55 letech opravdu shodila s natur housem a drží se dodnes. takže je to opravdu individuální a každému holt sedí něco jiného
.
Souhlasím ![]()
martina_praha píše:
Souhlasim.Mne motivuje asi to, ze chci nejen sama zhubnout, ale taky to, ze kazdy tyden „musim“ na vahu, tak chci videt vysledky. Po prvnim tydnu to bylo prekvapive, ted to bylo fajn-slo to min, ale snazim se opravdu uz mesic, tak verim, ze to zitra bude videt.
Přeji Ti, aby to vidět šlo ![]()
Mě to právě taky motivovalo tam jít kvůli „dohledu“, že se člověk víc snaží, ale ty peníze jsou začarovaný kruh a navíc teda na pobočce v Ostravě mne přístupem zklamali
… Tak aspoň ten sebekoučink na stránkách STOB mne teď motivuje, že i ostatní vidí jak se blížím nebo neblížím ke svým vysněným kilům
a hlídám si tam množství přijatých sacharidů, bílkovin, tuků, zeleniny, pití a lépe se mi pak ten jídelníček sestavuje, když vím kde pokulhávám…
Tak ať jdou kila dolů, ať už to bude jakýmkoliv způsobem ![]()
Souhlasim, i ja drzim palce ![]()
Jen neumim pocitat kalorie a tady mi to prislo jako vhodna alternativa konzultaci. Navic to mam hned u prace a jsem tam za dve minutky ![]()
No, zitra uvidime - napisu ![]()
když je to kousek, člověku ty prostředky nechybí a navíc chytne dobrou paní dietoložku, tak je to super. A zkus se podívat na tyhle stránky http://www.stobklub.cz/sebekoucink/ Dle mne jsou moc hezky udělané a přehled máš pak ve všem. A víš jak sestavit jídelníček (i ten podle Natur House), aby ti nic nechybělo.
martina_praha píše:
Souhlasim, i ja drzim palce![]()
Jen neumim pocitat kalorie a tady mi to prislo jako vhodna alternativa konzultaci. Navic to mam hned u prace a jsem tam za dve minutky
No, zitra uvidime - napisu
na počítání kalorií vůbec nic není. Na internetu je spousty kalor. kalkulaček. Já si sestavuji jídelníček zde http://www.kaloricketabulky.cz/…gistrace.php?… zadá se tam i výška a váha a ukáže se kolik je tvůj deni metabolismus kolik kalorií spálíš v klidu za celý den. Četla jsem že je dobré odečíst 500kJ z hodnoty, ale nesmělo by se jít právě pod těch 5000kJ a já opravdu tímhle stylem shodila už 8kg . Stáčí si jen přečíst pár rad zdravého stolování a jde to samo. Na váhu jsem si chodila taky jednou týdně do lékárny, kde mi váha taky vše spočítá a stojí mě to 10,–
, tak v tom budu asi pokračovat já se takhle stravuju už 3 měsíce a už jsem tak navyklá, že týden bez příloh jsem prostě nebyla schopná dodržet. Jidelníček má být pestrý a né celý týden točit jen zeleninu maso , tvaroh a suchary. Tělo potřebuje i sacharidy formou příloh a luštěnin. Já osobně bych takovou dietu bez toho prostě dlouho nedodržela rychle to omrzí
Reneba píše:když je to kousek, člověku ty prostředky nechybí a navíc chytne dobrou paní dietoložku, tak je to super. A zkus se podívat na tyhle stránky http://www.stobklub.cz/sebekoucink/ Dle mne jsou moc hezky udělané a přehled máš pak ve všem. A víš jak sestavit jídelníček (i ten podle Natur House), aby ti nic nechybělo.
Teď na to koukám
a platí se tam nějaký poplatek?
Tak to máš pravdu. Mně se zdá, že jím nějak moc, ale hubnu - to se mi na tom líbí
Hlavně kromě jedné velké Margotky v 2.týdnu hubnutí jsem sladké vůbec neměla - nebyla chuť! Totéž platí o smažených věcech, které jsou oblíbené ![]()
No uvidíme zítra ![]()
Právě, že se tam nic neplatí a dle mne je to super. Taky komunikuješ se stejně hubnoucími, přečteš si zajímavé články, jsou tam interaktivní lekce jak se správně stravovat, jak rozeznat od oka váhu apod. Taky ti to navrhne tvůj doporučený příjem, zadáš si tam tvou cílovou váhu a pak jen pozoruješ, jak se k ním vyobrazená želva blíží
a super je i hlídání pitného režimu a správného množství zeleniny (zeleniny by se mělo sníst cca 400 g za den a ta navíc by neměla být na úkor dalších živin)
Zdravím,
dnes jdu také na konzultaci - poprvé a zaujalo mě, že píšete, že jste zklamaná z přístupu v Ostravě. Já jdu právě do Schopinku, tak se ptám, jestli jste byla také tam, nevím totiž, jestli je OV více poboček. Díky za info
tak koukám, že s přístupem v ostravě je více lidí nespokojeno
. já byla v centru v Lasu. je fakt že paní byla velmi příjemná, o tom žádná - ale o ceně se mnou teda nikdo nediskutoval
.
stobkoučink je skvělá věc … a pokud si člověk ten čas na vytváření jídelníčku najde a dodržuje, jde to lehce dolů … loňi po porodu jsem takhle shodila cca. 8 kg
.
Stáňa J. píše:
Zdravím,dnes jdu také na konzultaci - poprvé a zaujalo mě, že píšete, že jste zklamaná z přístupu v Ostravě. Já jdu právě do Schopinku, tak se ptám, jestli jste byla také tam, nevím totiž, jestli je OV více poboček. Díky za info
Zdravím, byla jsem v Avionu. Dopředu bych jen řekla, že pokud jste ochotna jim nechat měsíčně nejméně 2000 (to mi paní říkala, že je to takové minimum, které je pro hubnutí třeba), tak k Vám budou milí, obětaví a určitě Vám pomůžou. Pokud člověk tolik peněz navíc nemá, v zásadě se s Vámi rozloučí (nebo aspoň v mém případě to tak paní udělala, aniž by mi udělala kontrolní převážení). Ale nechci nikoho odrazovat, je to jen moje zkušenost a jak už jsem psala někde výš, u mne neseděla procenta tuků, výsledkům jsem tím pádem nemohla věřit, když se lišila o 10%, pokaždé jsem déle čekala atd. Ale třeba budete mít víc štěstí než já a paní nebude po celém dnu unavená a přepracovaná
Mizícím kilům zdar ![]()
Pozor, já tam ještě nebyla !! A právě sháním informace. Jen chci být připravena ![]()
já jsem tedy hodně nevěřící v těchto věcech, ale přiznám se, že mě trošičku přesvědčují reakce tady (kila jdou dolů atd). Zítra dám vědět, jestli jsem propadla NH a kolik jsem tam nechala peněz ![]()
Souhlasim.
Mne motivuje asi to, ze chci nejen sama zhubnout, ale taky to, ze kazdy tyden „musim“ na vahu, tak chci videt vysledky. Po prvnim tydnu to bylo prekvapive, ted to bylo fajn-slo to min, ale snazim se opravdu uz mesic, tak verim, ze to zitra bude videt.