Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
a v tom NH ty lidi nepotřebujou výplatu, zaplatit za nájem energie ap. ?? Třeba u nás jsou v nejnovějším nákupním centru a myslím, že kdyby si udělali kancelář někde na periferii, tak by se jich asi jen tak někdo nevšiml.
K tý pevný vůli a zdravému rozumu: někdo prostě potřebuje postrčit.
Beavis, ještě mne zajímá, co doma, žena se taky stravuje s Tebou?
mamina začala hubnout přede mnou, ale drasticky, tím, že nejedla. Zpravidla jí stačil 1 jogurt na den, s tím, že si ho dala na 2×. No, teď baští se mnou. Dítě ve škole, tak pro ní řešíme jen večeře a víkendy. Co vánoce? Žena teď peče a já trpím ![]()
No tak 1 jogurt, to je neštěstí…
Já myslím, že i Vánoce si člověk může udělat zdravé. A cukroví? No tak si dej, vždyť toho nesníš kila… Navíc jsem zjistila, že když jsem držela dietu s NH, tak jsem na ty „tlustý věci“ neměla chuť nebo když už, tak jsem si dala opravdu jen kousek… Prostě mi bylo líto to porušit, když to tak skvěle jde, jen kvůli chuti na „cokoliv“. Minule jsem nevychytala oběd, byla jsem v poledne nakupovat a tam voněly chlebíčky
a já jsem si řekla, vždyť je to bílá mouka, majolka a jakási šunka… Vydržela jsem a doma si dala domácí kuřecí vývar a to byl pocit k nezaplacení
![]()
Už mám doma cukroví od mamky a tchýně a prostě si dva, tři kousky dám. ![]()
Beavis píše:
a v tom NH ty lidi nepotřebujou výplatu, zaplatit za nájem energie ap. ?? Třeba u nás jsou v nejnovějším nákupním centru a myslím, že kdyby si udělali kancelář někde na periferii, tak by se jich asi jen tak někdo nevšiml.K tý pevný vůli a zdravému rozumu: někdo prostě potřebuje postrčit.
Já nikde netvrdím, že to mají dělat zadarmo
Tvrdím jen, že jak u NH tak u dietologa záleží na koho narazíte. Někdo Vám naúčtuje ať za služby nebo produkty víc a někdo méně. Někdo se Vám věnuje víc a někdo méně. Takže netvrdím ani to, že stačí pevná vůle a zdravý rozum… jen, že ten k tomu hubnutí je kromě jiného taky třeba ![]()
Moc Vám přeji Vaše úspěchy a ať pokračují k Vaší úplné spokojenosti ![]()
Hezké svátky přeji! Ať jsou s co nejmenší chutí na sladké ![]()
Ahoj, tak vidím, že tady stále probíhá bouřlivá diskuse. Můj názor: kdo chce s těmi přebytečnými tuky zatočit, tak s nimi zatočí a nehledá stále nějaké výmluvy, proč to nejde. Ať jsou ty výmluvy typu - stojí to hodně peněz, musím každý den vařit,.....). Ano, nějaké peníze to stojí, ale já to beru jako investici do svého zdraví. Taky jsem samoživitelka, mám syna na střední škole. Hold nekupuju blbosti …
A jinak, chodím do NH od 24.9., dole mám 14kg, v pase o 12cm méně, a přes boky dokonce 14cm.
Po dlouhé době jsem se sebou spokojená. A to je pro mě ta největší výhra.
Všem přeji hodně úspěchů .......
ma-mina píše:
Ahoj, tak vidím, že tady stále probíhá bouřlivá diskuse. Můj názor: kdo chce s těmi přebytečnými tuky zatočit, tak s nimi zatočí a nehledá stále nějaké výmluvy, proč to nejde. Ať jsou ty výmluvy typu - stojí to hodně peněz, musím každý den vařit,.....). Ano, nějaké peníze to stojí, ale já to beru jako investici do svého zdraví. Taky jsem samoživitelka, mám syna na střední škole. Hold nekupuju blbosti …
A jinak, chodím do NH od 24.9., dole mám 14kg, v pase o 12cm méně, a přes boky dokonce 14cm.
Po dlouhé době jsem se sebou spokojená. A to je pro mě ta největší výhra.
Všem přeji hodně úspěchů .......
14 centimetrů???
Obrovská gratulace.
![]()
Ahoj,
jsem také objednána do Naturhouse hned na 2. ledna 2012. Jak Vás tu čtu, jsou tu dva názory kladné i odmítavé. Já patřím mezi zoufalce, kteří marně bojují s nadváhou. Po MD jsem se zastavila na váze na rovných 100 kilech při výšce 172 cm. Bohužel patřím mezi slabochy a nedokážu ovládnout sama sebe. Jídlo miluju
S váhou jsem neměla problémy do druhého těhotenství v 35 letech, ale co nastalo po tom je pro mě nezastavitelný kolotoč diet a tloustnutí. Jsem ve svém těle nespokojená, ale sama to nedokážu zvládnout. Čtu, že někteří z vás tu mají nemalé úspěchy a to mě motivuje. Peníze ? Jasně, taky nemám nazbyt, ale říkám si, že člověk už utratil za větší blbiny, než je investice do sebe. Sama mám ve svém okolí dva lidi, kteří s NH zhubli, tak doufám, že to dám i já. Vyhovuje mi ten bič v podobě kontrol a to, že mi někdo sestaví jídelníček. Sama jsem na to prostě lajdák.
Takže pokud můžu ráda Vám jse i já napíšu svoje zkušenosti s NH. Budu to brát jako svůj malý deníček, nevadí ? Slibuju, že nic nepřikrášlím a písnu opravdu jen fakta. Mějte se a krásný konec roku 2011
![]()
ladyhelen: jdi do toho, jedna z nejlepších investic. Já jsem začínal na 109 kg, teď jsem na 87 kg. Držím palce a piš klidně i 2 x denně. ![]()
ladyHelen: bravo, hodně štěstí a držím palce, určitě ses rozhodla správně a budeš překvapená z výsledků. Já jdu na kontrolu dnes, tak jsem zvědavá, jestli se na mě nepodepsala vánoční pohoda
, hezký zbytek dne a do nového roku jen samá dobrá rozhodnutí.
Jasně, zadarmo ani kuře nehrabe. A bohužel je v dnešní době vše o penězích. A v tomto je to jak o přístupu lékářů, dietologů jak se věnují a stejně tak o přístupu s jakým se potkáte na NH. Pokud by byli u NH ochotni poradit i bez toho, aby si člověk nutně musel koupit jejich produkty (nebo aspoň ne za takové horentní sumy), bylo by to o něčem jiném. Jinak to vyjde asi na stejno. Záleží na koho narazíte… potom už stačí pevná vůle a zdravý rozum.....