Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já zase musím oponovat, že záleží na každé jednotlivé „prodejně“ … na té mé bohužel cpou každému to stejné - pokud ne každému, tak většině. Při různých hodnotách - BMI, věk, tuk/voda apod. už znám 4 ženy, kterým bylo dáno totéž co mě
. STejně tak i s těmi penězi - u nás by se s nikým nebavili, pokud by měl omezené finance - bylo mi řečeno, že pod 2000 Kč měsíčně se nevejdu a i má známá, která už je jen v udržovacím režimu mi potvruje, že min. 1 x za měsíc si musí ampulky s černou řepou za 900 Kč vzít
. škoda, že jsem se nesetkala s jiným přístupem - takovým jako tady někteří popisujete
.
Hezký večer Všem,
první kontrola..... na váze jsem navážila 96,4 kg, takže po prvním týdnu šlo dolů 3,5 kila
![]()
V pase 1 cm dolů, prsa nic, boky 1 cm dolů, takže jsem dnes v euforii ![]()
Jak píšete je to obchod a buď na něj přistoupíte, nebo ne. Jsou i jiné metody, třeba prostě zajít k lékaři, ale to se mě konkrétně nechtělo. Jsou to hříšné peníze, ale já chci prostě zhubnout a sama to prostě nedám. Jestli jejich produkty fungují nebo ne, je ve hvězdách. Já chci věřit a motivují mě tady pozitivní reakce a hlavně lidi, co mají výsledky. dnes mě to stáo 700 Kč
, flucírky
, jak píšete
Pro mě je důležité mít dozor a jídlníček.
jenže u NH je jeden z mečů právě to docházení a vážení. Spousta z nás, kterým se u NH dařilo a daří jsou právě za to každotýdenní vážení a kontakt vděční, protože sami na to nemají a potřebují pomoc a povzbuzení.
Beavis přesně jak píšeš, já nad sebou potřebuju dozor, to je páka na mě… jak si člověk rozmyslí do nečeho kousnout, když musí za pár dnů na váhu před cizím člověkem… ![]()
Ahoj všichni,
tak jsem včera byla poprvé v NH. Bylo to super
paní dietoložka byla moc milá, všechno mi vysvětlila. Bála jsem se, že se nedohodnem na financích, ale bylo to v pohodě. Řekla jsem jí kolik jsem schopná měsíčně zaplatit a přes to nepůjdem.
Takže jsem dnes začala s dietou
mám necelých 9kg tuku
a 4l vody. Jídelníček je taky v pohodě, jen jsem se vás chtěla zeptat, jaký si kupujete toustový chléb? Nechtěla jsem si brát ten jejich, tak jestli někdo nemáte vyzkoušenou náhradu. Vzala jsem si vlákninu a ampulky Levanat.
Tak mi držte palce, je to pro mě asi poslední šance jak zhubnout, už jsem vyzkoušela skoro všechno. tak snad to konečně dokážu ![]()
Eshly, na toustový chleba zapomeň, asi jsi se přepsala, je to knäckebrot. Jez jen žitný chléb, určitě ne bílou mouku. Já jsem si oblíbila WASA stojí sice kolem 44 Kč, ale chutnal mi víc než české Racio. Ale co člověk, to jiná chuť ![]()
Držím moc palce, piš když si nebudeš vědět rady.
aha, já mám v jídelníčku napsaný na snídani 2 plátky celozrného toustového chleba
v obchodě jsem si nebyla jistá, tak jsem si koupila jak píšeš ty ten knackebrot. Tak děkuju, WASA pak taky vyzkouším ![]()
Ono když začneš jíst celozrnné pečivo, ne to obarvené tmavé, ale pravé celozrnné pečivo, tak zjistíš, že chuť je o něčem jiném a hlavně ti to výživově dá mnohem více. Já jsem se bála, že mi dva knäckebroty k snídani nebudou stačit, byla jsem zvyklá snídat hodně (klidně 4 bílé rohlíky
) ale ono když si to potřeš tvarohem, dáš si na to kuřecí KVALITNÍ šunku a k tomu pár rajčátek, tak zjistíš, co je to opravdu dobrá snídaně. Pak není problém s pár kousky ovoce v 10 hodin vydržet do oběda. Já jsem dřív jedla v podstatě celé dopoledne.. ![]()
tak to jsem na tom byla stejně, taky jsem snídala 3-4 rohlíky a pořád něco chodila lovit do ledničky
myslela jsem že budu mít dneska hlad, ale nemám ![]()
Ještě mi nabízeli ten jejich čaj, zatím jsem si ho nevzala, ale nevím, jestli si ho nemám příští týden radši koupit ![]()
Eshly je to na tobě. Jak sem tu psala, jedná se o pu-erh, o jeho účincích si přečti třeba ZDE V NH ho prodávají slabý, protože silný nálev pu-erhu zvládne málokdo, chutná jako naředěná hlína
ale jak si na něj zvykneš, zachutná. Já když jsem dlouhodobě pila konvici pu-erhu denně, jsem měla cholesterol 2,7 přičemž zdravá hladina je mezi 3,5 a 5,5 ![]()
Pokud ty penízky máš, kup si ho, opravdu pomůže.
ladyHelen: super
, jen tak dál ........
A pro všechny k diskusi o chlebu: já kupuju v LIDLU (jak už jsem psala několik příspěvků dříve), loni stál 16.90 Kč a teď jsem ho kupovala za 18.90(myslím), vydrží mi téměř celý týden - sním teda jen 1 a půl plátku a jsem plná, je docela hutný. Jo zapomněla jsem napsat je to žitný chléb a přímo mi ho doporučila dietoložka z NH.
Všem přeji krásný a pohodový den ![]()
tak co se týče pečiva, kupuju si Moskevský chleba, je žitný, a prodávají ho skoro všude a hodně mi zachutnal „Active křehký chlebíček“, jsou to takový ty půlený. ![]()
i já se připojím se svojí zkušenosti s hubnutím u NH. V současné době mám dole 31,5kg a to se mi podařilo dostat dolů s NH za dobu 6 měsíců. Je pravda, že mě to něco stálo, ale po dosažení tohoto cíle a změnu oblečení z 50/52 na 40/42, lepší pohoda, spoustu anergie stálo za to. Za svůj život jsem zkusila vše možné a hubnutí s NH považují za nejlepší, protože to není o hladovění, ale o správné životsprávě. Po měření tlaku dnes už mám pouze 1 tabletu a ne 2,5 jak jsem měla před hubnutím. Se svoji dietoložkou paní Mirkou z Pardubic jsem velmi spokojená a vím, že i ona má na mém zhubnutí svůj podíl. a když se vrátím k začátku.. nevěřila jsem tomu, že mohu tolik kg dostat dolů a do NH jsem nechtěla jít ani na změření hodnot a dnes jsem vděčná, že asistentka Zuzka mě k návštěvě přesvědčila. Všem, kteří se rozhodnou pro změnu držím palce. Pěkný večer H
ana