Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Helen, 5 kilo? No jéje!! A hlavně, člověk vyzařuje spokojenost se sebou a to ty určitě máš. ![]()
Tak to gratuluji a vidět to určitě je, každé kg je vidět. Určitě přežiješ a kam chodíš do NH??
Hanetko
že ty sis nezaškrtla zůstat přihlášená, když už jsi našla svůj pravej nick Hanetka? ![]()
Olivka.. tak už jsem našla a zaškrtla.. a tak snad už to bude v pořádku ![]()
Šikovná ženská!! ![]()
Já momentálně nechodím nikam, neb jsem otěhotněla a protože nemohu kromě vlákniny brát žádné NH preparáty, paní dietoložka mi řekla, ať přijdu až po porodu, až budu potřebovat shodit
Jsem teď pro ně nezajímavá
Ale tím je nechci shazovat, já tam pak opravdu půjdu, protože za těch 6 kil, který jsem s nima shodila úplně v klidu a pohodě, jsem vděčná a hlavně, to už jsem tu psala, naučili mne JÍST. Nakupovat správné potraviny, sledovat své tělo.
Chodila jsem v Praze na Smíchov. ![]()
Tak to držím palečky, aby bylo vše v pořádku . Já jsem vděčná za to, že jsem se do NH dostala, vlastně mě přesvědčila asistentka. Jinak bych tam asi sama nešla.
Dnes jsem naprosto jiný človíček… hi hi
Tak ať Ti noční rychle uteče a ještě mi napiš, ke které zda k Mirce a nebo té mladší Alici. Ahoj ![]()
jé v Pardubicích v Afi jsem byl v sobotu, neb jsem tam jel na koncert Tarji a byl jsem se tam nadlábnout. No exot 1. kategorie, když je tam člověk v černých hadrech na krku obrácenej kříž
a pentagram a peru do sebe zeleninovej salát
ale už jsem si zvykl
Jinak teď už jsem taky v udržovacím režimu, tak jsem zvědav jak příští týden v pátek dopadnu.
Dobré ráno všichni,
Hanetko chodím asi k té mladší blondýnce. Až půjdu na kontrolu, zjistím přesně:)
Beavis vtipné ![]()
.
Mám za sebou dslší noční, ještě dvě a už aby byl tento týden za mnou. ![]()
Ahoj všem, po tom co jsem si tu přečetla, jsem zašla také do NH a mám za sebou první konzultaci. Po tom co jsem si tu přečetla jsem nabitá energií, že i já to zvládnu…dneska první den, tak jsem ještě plná optimismu ![]()
Všem co zhubli moc gratuluju, je to úžasné…
Hanetko a co Vacushape? pomohl nějak? Já na něho chodím snad už věčnost, nejdřív se mi zdálo, že něco dolů jde, ale teď už nic…takže ty penízky asi raději dám do NH. ![]()