Natur House

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.1.12 20:34

Helen, 5 kilo? No jéje!! A hlavně, člověk vyzařuje spokojenost se sebou a to ty určitě máš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanetka1
18.1.12 20:37

Helen

Tak to gratuluji a vidět to určitě je, každé kg je vidět. Určitě přežiješ a kam chodíš do NH??

• Citovat
  • Upravit
18.1.12 20:39

Hanetko :lol: :lol: že ty sis nezaškrtla zůstat přihlášená, když už jsi našla svůj pravej nick Hanetka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.1.12 20:40

..

asi ne… bojuji tu s tím…hi hi .. jdu hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 20:41

A teď jsi, no tak já už nevím co s tebou :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.1.12 20:42

Olivka.. tak už jsem našla a zaškrtla.. a tak snad už to bude v pořádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.1.12 20:43

Olivko kam chodíš do NH Ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 20:49

Šikovná ženská!! :dance:
Já momentálně nechodím nikam, neb jsem otěhotněla a protože nemohu kromě vlákniny brát žádné NH preparáty, paní dietoložka mi řekla, ať přijdu až po porodu, až budu potřebovat shodit :lol: Jsem teď pro ně nezajímavá :) Ale tím je nechci shazovat, já tam pak opravdu půjdu, protože za těch 6 kil, který jsem s nima shodila úplně v klidu a pohodě, jsem vděčná a hlavně, to už jsem tu psala, naučili mne JÍST. Nakupovat správné potraviny, sledovat své tělo.
Chodila jsem v Praze na Smíchov. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.1.12 20:56

Olivka

Tak to držím palečky, aby bylo vše v pořádku . Já jsem vděčná za to, že jsem se do NH dostala, vlastně mě přesvědčila asistentka. Jinak bych tam asi sama nešla.
Dnes jsem naprosto jiný človíček… hi hi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.1.12 21:03

já chodím v Pardubicích do Afi..mějte se odcházím pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.1.12 21:06

Helen

Tak ať Ti noční rychle uteče a ještě mi napiš, ke které zda k Mirce a nebo té mladší Alici. Ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
19.1.12 00:55

jé v Pardubicích v Afi jsem byl v sobotu, neb jsem tam jel na koncert Tarji a byl jsem se tam nadlábnout. No exot 1. kategorie, když je tam člověk v černých hadrech na krku obrácenej kříž :cert: a pentagram a peru do sebe zeleninovej salát :lol: ale už jsem si zvykl :dance: Jinak teď už jsem taky v udržovacím režimu, tak jsem zvědav jak příští týden v pátek dopadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.1.12 07:43

Dobré ráno všichni,
Hanetko chodím asi k té mladší blondýnce. Až půjdu na kontrolu, zjistím přesně:)
:) Beavis vtipné :):).
Mám za sebou dslší noční, ještě dvě a už aby byl tento týden za mnou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.1.12 11:12

Ahoj všem, po tom co jsem si tu přečetla, jsem zašla také do NH a mám za sebou první konzultaci. Po tom co jsem si tu přečetla jsem nabitá energií, že i já to zvládnu…dneska první den, tak jsem ještě plná optimismu :D
Všem co zhubli moc gratuluju, je to úžasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.1.12 11:32

Hanetko a co Vacushape? pomohl nějak? Já na něho chodím snad už věčnost, nejdřív se mi zdálo, že něco dolů jde, ale teď už nic…takže ty penízky asi raději dám do NH. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková