Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Už jste si někdo objednával z tohoto katalogu?Včera mi přišel a moc se mi tam líbí dětské povlečení a prostěradla.Jaké máte skušenosti s kvalitou atd?Děkuji ![]()
Taky mi včera dorazil katalog a asi si zase něco vyberu. Mám od nich povlečení do dětské i dospělé postele a záclony a maximální spokojenost. Prostěradla jsem od nich zatím nezkoušela.
Mám od nich záclony, závěsy, prostěradla i povlečení a max. spokojenost. Zaclony kráásně bílé, povlečení i prostěradlo drží barvu… Já chci taky katalog, mě nic nepřišlo ![]()
Holma a ty prostěradla jsou pěkné,myslím barvičky?Právě na inter.stránkách mají dost vybledlé barvy a to nechci.Chci dětem objednat tu včelku májo a ty medvídky s traktůrkem a prostěradla
Doma mám jen pro dospělé v hnědé a bílé barvě. Ale mamka objednávala dětské na velkou postel: včelka Mája (modrožluté) a fakt krásná výrazná barva a furt drží.
Já od nich objednávala už mnohokrát a opravdu super
Jen při praní nesmíte zapomenout otočit povlečení naruby, jinak se na něm udělají fleky - ale to byla moje vina, mají to tam napsané a já si toho napoprvé nevšimla ![]()
V ůterý jsem objědnala a dnes mám už doma,rychlé dodání a kvalita super,moc pěkné a barvičky krásné ![]()
Tak super, že jsi spokojená. Já mám od nich povlečení - bílé s červenýma a černýma kytkama a je naše nejoblíbenější
Pozor ale při objednávání závěsů či metrážových záclon nejsou zapravené jinak maximální spokojenost i co se týče ložního i ručníků i osušek takové věci objednávám pouze zde
POZOR, objednala jsem si ubrus a barva v katalogu absolutně nesouhlasí se skutečnou barvou. Radím barevné věci neobjednávat!! ![]()