Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Děkuji moc za povzbuzení že nejsem jediná která zažívá takove pocity. Někdy je to velice náročné trapy nás prdiky a malá probreci několik hodin než usne a to zkoušíme už úplně všechno masirovani bříška, cvičení s nožičkami, biogayu, mast pupík, různé oleje fenyklovy čaj když už jde do tuhyho tak použiju rourku ta většinou zabere. Je to pro mě hodně psychicky náročné a strašně se těším až tohle období bude za nama.
Mas doma gymnasticky mic? Syn taky hodne trpel na brisko a mic nas zachranil. Polozis miminko briskem na mic a s micem krouzis. Syn se vzdy behem nekolika malo vterin vypr.del a byl spokojeny a to jsme do te doby zkouseli fakt vsechno. Zpetne me jen mrzelo, ze jsem se o tom nedozvedela driv.
A jinak Tve pocity jsou naprosto normalni a nejsi kvuli tomu spatna mama
.
@Trpajzliiik píše:
Mas doma gymnasticky mic? Syn taky hodne trpel na brisko a mic nas zachranil. Polozis miminko briskem na mic a s micem krouzis. Syn se vzdy behem nekolika malo vterin vypr.del a byl spokojeny a to jsme do te doby zkouseli fakt vsechno. Zpetne me jen mrzelo, ze jsem se o tom nedozvedela driv.A jinak Tve pocity jsou naprosto normalni a nejsi kvuli tomu spatna mama.
Jeste bych zkusila vysadit Vigantol.
Někdy pomůže jen prostě vyrazit ven s kočárkem a pořádně se nadechnout a vše ostatní pustit z hlavy. Náročné to je a bude. Každé dětské období má něco… ale fakt neboj, bude líp. Máš podporu v manželovi/příteli/ rodině?
Když bylo malé 8 týdnů, zakládala jsem tu diskuzi, že ji nic nezajímá
přijde mi, že tyhle pocity má spousta maminek, jen je nepopulární to říkat
A jak sis ty první dva měsíce představovala, že to probíhá?