Jiné představy o rodičovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tosidelassrandu
12.12.22 20:45

A jak sis ty první dva měsíce představovala, že to probíhá?

• Citovat
  • Upravit
393
12.12.22 21:03
@Anonymní píše:
Děkuji moc za povzbuzení že nejsem jediná která zažívá takove pocity. Někdy je to velice náročné trapy nás prdiky a malá probreci několik hodin než usne a to zkoušíme už úplně všechno masirovani bříška, cvičení s nožičkami, biogayu, mast pupík, různé oleje fenyklovy čaj když už jde do tuhyho tak použiju rourku ta většinou zabere. Je to pro mě hodně psychicky náročné a strašně se těším až tohle období bude za nama. :,(

Mas doma gymnasticky mic? Syn taky hodne trpel na brisko a mic nas zachranil. Polozis miminko briskem na mic a s micem krouzis. Syn se vzdy behem nekolika malo vterin vypr.del a byl spokojeny a to jsme do te doby zkouseli fakt vsechno. Zpetne me jen mrzelo, ze jsem se o tom nedozvedela driv.

A jinak Tve pocity jsou naprosto normalni a nejsi kvuli tomu spatna mama :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.12.22 21:28
@Trpajzliiik píše:
Mas doma gymnasticky mic? Syn taky hodne trpel na brisko a mic nas zachranil. Polozis miminko briskem na mic a s micem krouzis. Syn se vzdy behem nekolika malo vterin vypr.del a byl spokojeny a to jsme do te doby zkouseli fakt vsechno. Zpetne me jen mrzelo, ze jsem se o tom nedozvedela driv.A jinak Tve pocity jsou naprosto normalni a nejsi kvuli tomu spatna mama :hug:.

Jeste bych zkusila vysadit Vigantol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
12.12.22 21:32

Někdy pomůže jen prostě vyrazit ven s kočárkem a pořádně se nadechnout a vše ostatní pustit z hlavy. Náročné to je a bude. Každé dětské období má něco… ale fakt neboj, bude líp. Máš podporu v manželovi/příteli/ rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.12.22 18:55

Když bylo malé 8 týdnů, zakládala jsem tu diskuzi, že ji nic nezajímá :) přijde mi, že tyhle pocity má spousta maminek, jen je nepopulární to říkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí