Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bjetuschka píše:
@andelka83 Máš pravdu, ale taky to nechci moc oddalovat. Loni jsem byla na hysteroskopii, letos jsem zase řešila nějaké gyn. problémy, tak si říkám, aby to třeba za 2 roky vůbec šlo…
Já bych do dalšího šla. Aspoň zkusit. Když by to nešlo, tak holt to tak má být.
S tím rozhodnutím je to těžké, pokud by se člověk měl řídit jen rozumem, tak do toho potřetí nejde
Upřímně, pokud by nebyly páteční dýchánky s manželem a vínkem, které potlačilo rozum
tak nevím jestli bych se rozhoupala, ale i teď dlouhodobě střízlivá toho vůbec nelituju a jsem moc ráda, že jsme se nebáli a šli do lesa ![]()
@Pantalaimon jojo rozum.. 😄 Ten někdy vítězí, ale právě se bojím že pokud bych do toho nešla tak toho budu litovat jako ženy co tady zmiňovali ![]()
@Anonymní píše:
@Pantalaimon jojo rozum.. 😄 Ten někdy vítězí, ale právě se bojím že pokud bych do toho nešla tak toho budu litovat jako ženy co tady zmiňovali
My čekáme teprv druhé a manžel už zmínil, že věci po dětech budeme dál schovávat pro třetí… Na jednu stranu jsem ráda, že chce se mnou další dítě, na druhou stranu - odskáču to já. Máme nevyhovující byt a je mi dost přes třicet. Nechat to náhodě u nás nelze, musí to být plánované. Ještě to neřeším, ale časem to bude velké dilema. Srdcem bych tři děti chtěla, ale asi jedině za podmínky lepšího bydlení.
Jinak mi přijde super, když rodina po všech stránkách zajištěná má více dětí, kdo už jiný by je měl mít? ![]()
@Anonymní píše:
@Pantalaimon jojo rozum.. 😄 Ten někdy vítězí, ale právě se bojím že pokud bych do toho nešla tak toho budu litovat jako ženy co tady zmiňovali
Já tedy neznám žádnou, která by litovala, že nemá 3 děti. Že nemá žádné, to ano, že nemá druhé taky, ale třetí ne.
@terien Ne? Tak to já mám třeba v práci kolegyni, která si tehdy přála třetí dítko a nějak to s manželem oddalovali a teď už zase nemá na to věk a osobně mi řekla že kdyby to mohla vrátit tak už by nad tím takto nepřemýšlela a šla do toho, ze ji to mrzí.. Tak že, někdy to tak opravdu je.. ![]()