Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. Potřebuji poradit, jsem těhotná v 26tt. Práci žádnou nemám a vzít mě už nechtěj. Přítel pracuje od 6 od rána do cca 3-4 odpoledne, jak kdy, má nepravidelnou pracovní dobu. Doma už mám tak naklizeno, že není co uklízet a když uvařím, tak to jíme až 3 dny. Nemam doma co dělat a už mi z toho trochu hrabe. Sháním tedy rady, neporadíte mi někdo jak se mám zabavit? Co dělat? Jsem z královéhradeckého kraje, z malého městečka a není tu žádné vyžití. Kamarádky nemám. Když by mi někdo poradil byla bych mu velmi vděčná. Uvítám i když se mi jen pochlubíte jak zabíjíte čas vy ![]()
Příspěvek upraven 01.04.15 v 13:36
@Terinula co nejaky konicek? Ucit se jazyky? Plest? Hackovat?… ![]()
A já hraju Dobyvatel.cz
Tedy když mám cvilku času - moc volna nemám…
Právě že koníčky žádné nemám a jazyky, jsem ráda že jsem se naučila anglicky a rusky a už teď se mi to dost motá
háčkování jsem chvíli dělala ale to mě nějak nebavilo
jsem hrozná, říkám si, že mi už asi jen tak někdo nepomůže ![]()
@Terinula
Vyměnila bych si to s tebou
já bych dělala tolik věcí, ale nemám kdy:(
Když jsem měla čas
občas jsem hrála nějakou hru na počítači - třeba The Sims - to je dobrej žrout času, když se fakt nudíš:-D můžeš skládat puzzle, chodit na procházky,… Můžeš si najít nějaký cvičení pro těhotné, uvidíš že to pak oceníš u porodu:)) Já jsem teď těhotná podruhé a chodím na Pilates a zatím dobrý:)
Číst, vzdělávat se, ruční výroba, uplést něco pro miminko, nebo uháčkovat
Začíná jaro, tak zahrádka, nebo různé dekorace
Toho je, jen se do něčeho pustit..
@roksy25 píše:
Budou velikonoc, tak si udělej kraslice…
Ale to je taky dobrej nápad:) Nebo třeba upéct velikonoční perníčky, beránka a tak:)
@Terinula Až bude prcek na světě, tak na to nudění budeš moc ráda vzpomínat
.
@Lejaa Může třeba napéct berany celé rodině, ušetří jim čas, udělá radost a sama se zabaví..
Nebo může nastudovat pletení pomlázky a může jí manželovi nachystat.. ![]()
Jinak zakladatelko, já se období těhotenství nemohu dočkat, neboť já mám tolik koníčků, že mi bude čas ještě chybět..Tak bych se fakt do něčeho pustila..
@eviku-miluna píše:
@Terinula co nejaky konicek? Ucit se jazyky? Plest? Hackovat?…
já si začla dělat doma „kosmetiku(sprchový olej, deodorant z oleje/kamence, pleťová voda) se i stříhám doma, když nikde moc reprezentovat nepotřebuju, tak s každý dalším o něco lepší výsledek… kamarádka dává na fb výsledky "no poo“ pokusů, až dojde přášek mám připravené proprietky na mýslový sliz…jen mýdla s ohledem na hydroxidy nechávám na pozděj, ale kdyby tě bavilo tak je možnost asi i z těch mýdlových kaštanů… přečetla jsem dost děl Agáthy Christie, koukala a srovnávala na věci pro mimi, popřípadě si hlídala bazary, co jsem nepotřebovala kupovat nové a pak tady emimino… ![]()
@Terinula Četba, křížovky, ruční práce, sebevzdělávání, zahrádka, péče o sebe, poslech hudby, sledování TV, kreslení, pořídit si nějakého mazlíčka, naučit se lépe vařit, péct
.
Ja doted lituji ze nrumim sit a plest. Ne ze bych mela ambice na usiti garderoby ale zkratit kalhoty a tak je dobry umet. Neznsm moc potrebne figle tak s tim dost zapasim. Takze byt tebou bych si koupila stroj, prihlasila se do kurzu siti a pleteni a trenovala. Na mimco se to Hodi. Udit povleceni, cepicku, kojici polstar. Latkove plinky a tak.