Jít k doktorovi nebo jen do lékárny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
10.6.13 11:51

Jít k DR. nebo jen do lékárny?

Ahoj maminky mám dotaz, dcerka se mi vrátila z chalupy od babičky a od večera pokašlává :? není jí zle teplota taky není a kašle jen asi 1× za hodinku což není moc :think: Vždy s ní chodím k k dr. i s každou prkotinou ale nechci jí zase nechat ládovat léky (minulí měsíc měla antibiotika na moč. cesty) stačí zajít do lékárny pro nějaký sirupek a čajík na nachlazení nebo ji mám zase chuděru tahat k dr kde mi napíše x receptů jako vždy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
10.6.13 11:54

Co pro ni bude lepší, tahat ji k dr a nechat si napsat půl miliónu léků, nebo si skočit do lékárny pro nějaký cumláky a třeba bioparox a vzít to ještě přes ovoce-zelenina pro vitamíny v přírodní formě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.6.13 11:55

K dr. bych s tímto nešla. Buď si nech poradit něco v lékárně, nebo domácí léčbu. Šťávu z cibulky s medem, jitrocelový čaj, když se bude v noci hodně budit kašlem, tak dithiaden. Klukovi dost uleví bylinkové mazání na prsa. Ale s tou frekvencí kašle u tvojí holčičky…spíš by jste v čekárně nabalili ještě nějakého bacila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.6.13 11:57

A proč jí někam tahat a něco do ní cpát??? v podstatě jí nic není. nech jí odpočívat, udělej ovocný salát aby měla vitamíny, uvař teplý čaj (ideálně lipový nebo jitrocelový), pokud máš možnost tak se zachumlejte do pelíšku a koukejte na pohádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
10.6.13 11:57

Já tedy takovouto frekvenci kašle neřeším vůbec, max. když tu mám nějaký nedobraný sirup, tak mu ho dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
10.6.13 11:58

@Seizdra no právě vždy jí nacpe léky za x stovek a stejně mi z nich polovinu zvrací a nechci ji tím zase trápit chuděru.. Je to zatím jen lehčí kašlík tak právě přemýšlím nad nějakým Jitrocelovím sirupkem a k tomu pořádnej nášup ovoce :think:
Nechci aby si někdo myslel že jsem nezodpovědná ale přijde mi že ládovat tolika léky by nebylo dobré :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.6.13 11:59

Já bych udělala čaj na nachlazení a možná bych dala jitrocelovej sirup… :think: K doktorce bych s tímhle fakt neběžela… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
10.6.13 12:01

@paola white Právě že často trpíme na H a D cesty dýchací a minulí měsíc dostla zabrat s ATB takže chci zvolit jinou cestu a přírodnější :pankac: než chemii :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.6.13 12:02
@Princess69 píše:
@Seizdra no právě vždy jí nacpe léky za x stovek a stejně mi z nich polovinu zvrací a nechci ji tím zase trápit chuděru.. Je to zatím jen lehčí kašlík tak právě přemýšlím nad nějakým Jitrocelovím sirupkem a k tomu pořádnej nášup ovoce :think:
Nechci aby si někdo myslel že jsem nezodpovědná ale přijde mi že ládovat tolika léky by nebylo dobré :roll:

Nezodpovědná? 8o Vždyť jí v podstatě nic není, já byla s kašlem u doktorky jen dvakrát, jednou v podstatě zbytečně, po druhé to odůvodněný bylo, sle i tak jsme se antibiotikům vyhnuli… :think: :nevim: Sice s odřenejma ušima…

Jinak léčím doma… Když mají jen rýmu a kašel… Nestojím o to dotáhnout z čekárny ještě nějakej „bonus“… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
10.6.13 12:05

@kate02 No právě o bonus už fakt nestojím minule to byla jen kontrola a za 4 dny chřipka :zed: Takže co je dobré Jitrocel určitě ale večer ji to dost dráždí a je to horší takže by mě zajímalo kdo má s čím zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.6.13 12:09

@Princess69 kup v lékárně mast Psí sádlo a tím jí namaž prsa a záda. U nás to zabírá téměř zázračně a když se takové nastuzení chytne hned v začátku, tak do druhého dne je to pryč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.6.13 12:10

@Princess69 tak bych se zamerila na celkove posileni imunity prirodnimi preparaty a upravou stravy. To urcite neuskodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199

@Etcetera78 Právě je to v začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
@Princess69 píše:
@kate02 No právě o bonus už fakt nestojím minule to byla jen kontrola a za 4 dny chřipka :zed: Takže co je dobré Jitrocel určitě ale večer ji to dost dráždí a je to horší takže by mě zajímalo kdo má s čím zkušenost ;)

Já dávám přes den normálni mucoplant jitrocelovej sirup s medem, na noc Mucoplant na noc… Až když ten nepomůže, dávám na noc fenistil… :think: A přes den mucosolvan sirup… :think: plus k tomu čaj na nachlazení od megafytu s medem a rakytníkovej sirup… :oops: (ale teď bych řešila čerstvý ovoce, kluci byli naposledy nachlazení někdy v únoru…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.6.13 12:11

Jo a ještě mažu eukalyptovým olejem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie