Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lathi aha dobre tak jo. Tak jsi byla stejne rozhodnuta predem
..mas uzkosti?
A ja bych pockala a hlidala pitny rezim. K doktorovi bych sla az kdyby se to opalovalo.
@Bobsh to me mrzi..meningitida? Ale ta je s horeckou, ne? Takovy veci by se fakt nemely stavat.
@Tarjei no ještě nebyla, já už vlastníka když mi řekl že nás občas vidí menší, prola že kdyby mu fakt něco bylo tak má i jiné potíže…tak byl teď chvíli klid a dneska jak ho bolela ta hlava tak mě to nějak dostalo
ikdyz vím ze dneska fakt málo pil, byl u babičky a ta ho nechala dvě hodiny koukat na televizi..pak přišel a že ho to boky a šel spát..já bohužel tohle vůbec nedavam, jdu to řešit a psycholožkou vše pozoruji až moc, včetně sebe a když se takto něco „stane“ úplně se sesype😣
@Bobsh to je sileny. Ale to co popisuje zakladatelka je povrchova bolest. Rekla bych temer najisto ze je to ten nerv nebo unava.
@Lathi no tak to ma z ty telky…myslim ze na tohle psycholog nebude stacit, to bude chtit psychiatra a medikaci, vypada to, ze Ti ty potize hodne zhorsujou kvalitu zivota.
@Lathi ale to není přeci žádná tragédie brát AD, přeci je lepší si dát tabletu, než být celý život v nervech. ![]()
@Bobsh já vím, asi to bere hodně lidí, ale je to.pro.me takový trochu zklamání že sebe…ale teď spíš tedy nevím zda fakt. zitra vyrazit protože pediatr mi toho. stejne moc neřekne, tak zda neobjednat na dětskou neurologii
@Lathi tak muj stary argument. Kdyz se Ti poroucha biochemie v srdci a budes mit arytmii, bude ok brat na to leky. Kdyz se Ti totez stalo s mozkem, je to to samy. Zadna hruza, zadna ostuda, proste nemoc. Navic fure lidi staci brat to par mesicu a pak uz nemusej.
@Tarjei asi máš pravdu, snad mi to pomůže a je fakt že psycholog mi při těchto stavech moc nepomůže
Sla bych, zvraceni, spatne videni, bolest hlavy..rozhodne bych tohle nepodcenovala a vsechno dr rekla
@Lathi ale vůbec ne, každý má občas nárok na to vypnout. Neměj na sebe takové nároky.
@Renca8 zvracel pred mesicem. Bylo to s horeckou. Logicky infekce. Byt to meningitida, neprestalo by to. Ted ho boli hlava. Povrchove cize nejaky prekrveni. Stres, unava. Bez horecky, bez zvraceni. Nevidim zadnyho strasaka.