Jít na návštěvu k dítěti týden po laryngitidě?

Anonymní
4.12.12 21:48

Jit na navstevu k diteti tyden po laryngitide??

Dobry den chtela jsem se zeptat jestli muzu jit se synem na navstevu ke kamarade kdyz jeji mala je tyden po laryngitide dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
4.12.12 21:51

My jsme po týdnu chodili a nikdo nic od nás nechyt, každého jsem samo upozornila.............ale záleží, jak rychle se s tím malá vypořádala.

jen jednou jožka dojížděl ještě po zánětu hrtanu klasické nachlazení, takže jsme raději dřepěli doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.12.12 21:51

Pokud byla lecena ATB, tak jiz 3-4 den by mela byt neinfekcni. Kazdopadne ale at tam syn nic neolizuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.12.12 21:54

Nevidím důvod proč ne, u nás je laryngitida otázkou noci a pak už mnohem lepší, po týdnu jsme určitě fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
4.12.12 21:59

Laryngitida je virová. a týden po si myslim že je to uplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
4.12.12 21:59
@Irisa píše:
Pokud byla lecena ATB, tak jiz 3-4 den by mela byt neinfekcni. Kazdopadne ale at tam syn nic neolizuje ;)

laryngitida bývá virová. pokud je tam něco bakteriálního, tak je to spíš nasedající druhotná infekce. ATB stejnak toho původního vira nevybací. :nevim:
zakladatelko, šla. většina tšch chrob bývá infekční před objevením příznaků a během nih, pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.12.12 22:01

@Lama Lama : No jo, to je fakt, ale maloktere ditko ma jen "cistouů laryngitidu, takze MUDrove vetsinou ATB daj, aby se to nezvrtlo (nerikam, ze to je dobre…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.12.12 22:03

Omoouvám se zakladatelce, že se vetřu, a nevíte jak je na tom spála??
Kamarádka mi minulý týen říkala - st, jak je celá osypaná a má teploty a dneska chtěla už přijít na kávu, že jsou už ok.. Přijde mi to brzo :think: jsme ji odmítla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
4.12.12 22:13
@kvaček píše:
Omoouvám se zakladatelce, že se vetřu, a nevíte jak je na tom spála??
Kamarádka mi minulý týen říkala - st, jak je celá osypaná a má teploty a dneska chtěla už přijít na kávu, že jsou už ok.. Přijde mi to brzo :think: jsme ji odmítla..

spála je streptokok, toho vymlátí antibiotika do 48 hodin. ;) To je spíš její problém, jestl není její dítě ještě oslabené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
4.12.12 22:17
@Irisa píše:
@Lama Lama : No jo, to je fakt, ale maloktere ditko ma jen "cistouů laryngitidu, takze MUDrove vetsinou ATB daj, aby se to nezvrtlo (nerikam, ze to je dobre…).

Naše děti mají několik laryngitid za rok (i přes to, že jsou větší) a ATB na laryngitidu měly asi jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
4.12.12 22:24

Jééé když to čtu běhá mi mráz po zádech, malej to měl zrovna na víkend a jeli jsme 3 krát pohotovost na inhalaci. :? Měl to krátce jen 3 dny. S návštěvou nevím já už bych to zažít nechtěla. Já bych asi nešla, bylo to peklo když to malej měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.12.12 22:39

Malej na laryngitidy taky trpí a doktor na pohotovosti nám minulý rok na vánoce řekl at upozorníme návštěvy že je to tak 4 dny infekční. Když měla neteř spálu a my tam měly jet na prázdniny tak mě doktorka řekla že spíš až tak po týdnu. Ona by už asi nejspíš nebyla infekční za 3 dny ale zůstává to dle ní hodně na používaných předmětech a malý dítě neuhlíkáš aby neolizovalo věci nebo necucalo prsty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.12.12 23:23

Mě řekl dr ze záchranky že to nakažlivé není mám totiž doma miminko a na druhý den jsem šla do porodnice za kamarádkou takže nevím proč po týdnu by měl být problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.12.12 23:25
@-Evka- píše:
Naše děti mají několik laryngitid za rok (i přes to, že jsou větší) a ATB na laryngitidu měly asi jen jednou.

malá byla 5 dní v nemocnici měla jen inhalace adrenalinu jinak nic žádné antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí