Jít ven s 8 denním miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3332
22.3.14 09:27

Určitě běž, ale proboha, fusak?? 8o Nevím, jak u vás, ale tady je už teď 17 stupňů, dala bych nějakou normální deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
22.3.14 09:29

No já nevím jak je u vás, ale tady nesvítí sluníčko a je asi 10 stupňů..tak proto jsem pro fusak, ale jestli je u vás jako bylo včera tady..sluníčko a 20 tak určitě bez fusaku s dekou třea..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.14 09:31

@KIKINA18 obléct přiměřeně, na jak dlouho? u nás je nádherně, 20 st, klidně na tolik, koliv vydrží mezi krmením. Já chodila od prvního dne - jen ne do kolektivu, ale prostě na procházku ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
22.3.14 09:39

My chodily hned po příjezdu z porodnice, mimo mlhy a deště - jak je v návodu (my ho dostali v porodnici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
22.3.14 09:40
@poppaea píše:
Určitě běž, ale proboha, fusak?? 8o Nevím, jak u vás, ale tady je už teď 17 stupňů, dala bych nějakou normální deku.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
22.3.14 09:47

@KIKINA18 no jasně, chodím od prvního dne příchodu z porodnice (leden). A teď je fakt tak nádherně, že je hřích zůstat smrdět doma. Fusak bych nedávala (odpo je venku dvacet stupňů, až tolik bude v červnu, taky by Tě fusak nenapadl), spíš nějakou teplejší kombinézu, přikrýt a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
22.3.14 09:51

Byla jsem jeste ten den, co nas pustili z porodnice, takze s tridenni :)

Ted bych ven dala body, teplacky, ponozky, tlustejsi mikinu a prikryla dekou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.3.14 09:54
@Michaela23 píše:
Ven bych určitě šla, je krásně…zimní fusak bych ale teda nedávala, dala bych ho do zavinovačky a deku, na kočár nánožník.

Přesně tak, venku je u nás 15 stupnu, to by se upeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
22.3.14 10:07

@KIKINA18 v tomhle počasí bych se toho vůbec nebala ;) určitě vyrážte. Ani s tím balení mimca bych to nějak neprehanela. Přehřátí je pro nimi nebezpečnější než mírně podchlazeni, na ro je potreba myslet ;) Já bych oblékal dnes asi takto, body s dlouhým rukavem teplejší dupacky bavlnenou cepicku teplejší mikynku a pak zavinku a deku nebo jarní fusak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
22.3.14 10:09

Jasně, jděte klidně na celý den pokud máš kde kojit :D já mám červencové dítě a od prvního dne byla venku…já s ní celý červenec strávila u našich na baráku a venku v kočárku byla pořád ;) a pokud je u vás vážně teplo, tak ten fusak - zimní bych určitě nedala…pokud máš třeba podzimní tak třeba ale zimní je moc ;) jinak do zavinovačky a deku ;)

• Citovat
  • Upravit
1416
22.3.14 10:12

Jestli nemas slabsi fusak, tak bych uz nedavala zimni. Ja beru do tasky nebo kabelky jeste deku navic, kdyby bylo potreba.. Jinak hlavne rukavicky, cepicku. A aby na mimco nefoukalo, je jeste malinke.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.3.14 10:17

Já bych mimčo dala ven už dávno - však celý týden bylo krásně. Dej mu o vrstvu víc než tobě, zabal ho do teplé deky. Fusak bych nedávala a běžte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.3.14 10:24

Nám doktorka radila jít ven, když měl syn 6 dní. A to byl leden! V tomto počasí bych neváhala. A určitě bych jela bez fusaku. Stačí peřinka nebo teplejší deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.3.14 10:55

My chodili hned po propuštění z porodnice (listopad). V tomhle počasí bych oblékla jako sebe plus lehkou deku do kočárku, fusak ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
22.3.14 12:26

No jezis, mazejte :palec: my jsme byli venku hned v den navratu z porodnice ;) mimco rozumne oblikni, prikryj dekou a sup, aspon na pul hodiny urcite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí