Jít ven s 8 denním miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2612
22.3.14 12:37

Určitě bych šla…Je krásně, rozhodně líp, jak doma, čerství jarní vzduch…Já šla s malým ven (k doktorce), když mu bylo 8 dní, byl teda červen. Krásný počasí, ale nijak vedro. Kdybychom se vrátili z porodnice dřív, také bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.14 17:14

Holky, tak jsme to zvládli :) Malý spal jak zabitý, očividně mu vzdoušek dělá dobře…Tak díky za rady… a ještě otázka: Malý se mi docela loupe - jako háďatko, sestra doporučila mazat bepanthenem-nevíte čím to může být? A čím to mazat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.14 17:16

@KIKINA18 Sádlem. To je normální to loupání. Ale ten Bepanthen teda nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
707
22.3.14 17:28

Já spíš nechápu, to jste ještě jako vůbec nebyli venku od příchodu z porodnice? :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.3.14 17:30

@Allee ne nebyli, jsem po akutním cís. řezu a měla jsem trochu problémy, tak jsme vyrazili až dneska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.14 17:34
@KIKINA18 píše:
@Allee ne nebyli, jsem po akutním cís. řezu a měla jsem trochu problémy, tak jsme vyrazili až dneska :palec:

To chápu, taky jsem byla ráda, že jsem přešla z jedné místnosti do druhý. Při delší chůzi se mi dělalo špatně, jak se mi to všechno hýbalo. Ale bylo to každým dnem lepší.

• Citovat
  • Upravit
4396
22.3.14 17:41

Klidně běžte, pokud jsi ty v pohodě tak není důvod proč nejít ven když je tak hezky. Oblékni jednu vrstvu navíc co máš ty a dej mu fusak. Já ještě občas šahám na zátylek jestli náhodou není spocená. Chodíme klidně na celou dobu co spinká.
My byly s malou venku hned druhý den co nás pustili z porodnice. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.3.14 17:42

@KIKINA18 my mažeme obyčejným slunečnicovým olejem z lékárny, stojí asi 50 kč a službu dělá skvělou. Malá se přestala loupat asi 15 tý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.14 17:43

@Lithien Asi máš v podpisu přeházené datum narození ;) :)

• Citovat
  • Upravit
4396
22.3.14 17:43

@RadkaCh No jooo :oops: Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.3.14 17:45

@Lithien No není zač, ale teda mákl si mozeček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14996
22.3.14 17:48

@KIKINA18 je to reakce kuze na nove prostredi, byl 9m ve vode. Bepanthen je zbytecny, staci olejicek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
22.3.14 19:06

@RadkaCh no ten muj ocividne jeste moc dobre nefunguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
22.3.14 19:24

@KIKINA18 taky bych mazala jen nějakým čistým olejíkem ani nemusí být z lékárny, já jsem koupila normálně bio slunečnicový za studena lisovaný ve zdravé výživě a mazala ho tím :-) Zkrátka bych volila raději něco přírodního než bepanten ten mi ani na suchou loupající se kůži nepříjde vhodný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
22.3.14 20:08
@KIKINA18 píše:
Holky, tak jsme to zvládli :) Malý spal jak zabitý, očividně mu vzdoušek dělá dobře…Tak díky za rady… a ještě otázka: Malý se mi docela loupe - jako háďatko, sestra doporučila mazat bepanthenem-nevíte čím to může být? A čím to mazat? :nevim:

My to mazali také bepanthenem nebo olejíčkem od Weledy nebo Lenienskou. Důvod proč se novorozenci loupou mi doktorka říkala, ale už si nepamatuji. Každopádně je to normální a zmizí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí