Jízda na koni po císařském řezu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
18.1.14 18:26

@Maja123456 to jsou krásná jména :)
No já mám naštěstí holky ve skupině, jsou tam i maminy co děti mají tak sem celkem informovaná, a snad pomůže i mamka.. :think:
Konečně mám doma komodu, ještě k tomu přidělat desku a bude z toho přebalovák.. pak je na seznamu postýlka a už pak začneme kupovat takový ty sračičky na koupání papání atd.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.1.14 19:45

To nakup, ja nemela nachystanyho skoro nic, ani tasku do porodnice, tak to byl pak frmol :-)
Postylku mam, ale jeste v ni nespala, je postelova…
Kazdopadne doporucuju na koupani kyblik a nejakou dobrou zavinovacku a knizku Nejstastnejsi miminko v okoli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
18.1.14 21:19

@Maja123456 kyblík? ty jo to slyším prvně 8o :) no já si to zabalím, koukala jsem, že ty pampers mají na netu o hodně levněji, tak do nich asi půjdu.. Pampers - Premium care za 299,– Kč. :think:
Postelová? Jako že spí mezi váma? ty jo to je bájo… ale já bych se bála že jí praštím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.14 06:04

No, koupaci kybl, pripadaj si jako v deloze, tak se jim to libi, koukni na ytb, jsou tam videa :-)
Spi mezi nami, je naprosto spokojena a hlavne ji vidim hned jak zavrze - takze je to pohodlny i pro me. Ja byla hroznej spac, v noci me nic nevzbudilo, spala rozvalena… Ale tohle je jiny. Spim a nevzbudi me manzeluv budik, kdyz jde na zachod…nic. Ale jakmile se mala pohne, knikne, jsem vzhuru :-) Spis si neumim predstavit ji u sebe nemit, ale kazdymu to vyhovuje jinak.
Ty pliny taky kupuju, pripadaj mi nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
20.1.14 07:56

@Maja123456 aha tak já asi pořídim normálně vaničku..
Tak já si to takhle fakt neumím představit to spaní.. ale přítel taky pořád otravuje, že si ho bude brát do postele..:D
No do těch pampers jdu určitě a pak se uvidí co dál no,,
Včera jsem byla za koníkem, asi po 14 dnech jsem ho měla.. absolutně bez problému, vše při starém, dokonce i lepší.. moc mě potěšil.. jedu zase až o víkendu nejspíš.. ale chudák ty rousy, kdybys to viděla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.1.14 09:15

Ja byla vcera taky, malou jsem mela v nositku, takze pohoda :-)
No ja mam kone vsechny bily, respektive hnedocerny, ale spokojeny :lol:
A co vlastne s konikem delas? Ja jezdim drezuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
20.1.14 09:25

@Maja123456 no taky vypadal spokojeně, jenom prostě jako prasátko :D
No tak super vidíš.. tak máš radost viď..
Já se zabývám Natural horsemanshipem.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.2.14 14:06

Ahoj, jak se ti tehotni? :) ja uz jezdim s malou pravidelne ke konim, mam ji v nositku a lonzuju, a presne 2 mesice po porodu jsem zacla jezdit :D takze navrat do zivota.
Tak ti drzim palce, at je vsechno ok a uzivej si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
8.2.14 16:04

@Maja123456 :pankac: seš dobrá to ti závidím :) těhotní se mi dobře, jen už trošku nemůžu popadnout dech, dneska jsem byla zrovna za Gypsym, byli jsme na hale, jakou měl radost, vyskakoval až ke stropu.. zatím ok, uvidíme uplně ke konci no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
10.2.14 23:42

Ahoj holky konařky, sice nejsem po císaři, ale ráda bych přispěla se svojí zkušeností. s malou sem byla u koníka přesně v 17dnech malý. protože ho mám 20km od domova, tak už jízda autem pro mě byla peklo, ale zvládla sem to a za pomazlení s miláčkem mi to stálo. přesně na den sem odpočetla 6-nedělí, došla na kontrolu a hurá do sedla. ač sem začla velmi opatrně a koně mám hodnýho, po měsíci ježdění se dostavily problémy - jednak s kyčlema a jednak mě brutálně bolela jizva a celej „spodek“ a dopadlo to tak, že sem skončila po doktrech a ač sem se dr.na kontrole po6-nedělí ptala, jestli můžu zpět do sedla a ta mi potvrdila, že pokud sena to cítím, tak ano, opravdu to zpětně nebyl nejlepší nápad a všem konařkám v okolí to rozmlouvám. takže prosím, za sebe radím, opatrně. konouch to vydrží flákat se o měsíc dýl. já si svýma problémama nakonec zajistila, že sem pořádně další 3měs nemohla vůbec jezdit a přišla o celou sezonu závodů, pořádně skákat a bez bolesti sem zvládla až rok po porodu. takžejestli ještě někdy budu těhotná, určitě do sedla chvátat nebudu a min.3měs. mě na koně nikdo nedostane. a vlastně říkala mi dr, když sem ještě byla těhotná, že pokud bych náhodou rodilacísařem, že min. půl roku mi jezdit nedoporučuje, tak určitě proberte se svým dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
11.2.14 07:19

@mattule děkujeme za radu :) jako určitě je to pravda, já chvátat opravdu nebudu, a taky uvidím jak se budu cítit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.2.14 08:21

Ahoj, diky za prispevek. No ja nejak na kontrole po sestinedeli nebyla, tak jsem to nekonzultovala, proste jsem to zkusila a v sedle zadny bolesti necejtim, tak se ridim podle pocitu.
Je to asi hodne individualni, nekdo rika nesportovat, nekdo zacit co nejdriv, tezko rict, ani doktori se neshodnou.
Proto jsem tuhle diskusi otevrela, abych vedela zkusenosti z praxe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
12.2.14 22:40

Mě kamarádka říkala, že přesně po 6nedělí seděla na koni,8 týdnů po porodu byla prvně na závodech a neměla a nemá žádný problémy. co sem se ptala v porodnici i svý dr.,tqak všici řikaj, že po 6-nedělí začít sportvat, ale opatrně a že každý tělo je jiný. tak moje to holt nedalo, ač se to ze začátku zdálo ok.tak vám přeju, at máte návrat do sedla jednodušší jak já a at zvládáte dětičky i koníky. občas to je fakt záhul a jsem ráda, když se tam dostsnu jednou týdně. v kombinaci manžel pracující na směny a nehlídací babičky to jinak nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.3.14 09:13

Ahoj, holky, přidávám se k Vám :-) mám kobylu ČT, teď jsem ve 34tt, nejezdím od 4.měsíce (jsem u ní denně i ted, k rmím koníky v našem stádě, kobylku čistím a dělám s ní ze země - semtam mi ji jezdí kamarádka).. Mám ji ustájenou 24/7, takže moc její pauzu neřeším a prostě sjem se necítila, tak proč to riskovat, i když ona je zlatíčko :-) Mám obavy z návratu do sedla, ale už teď se na to třesu jako malá :-) kamarádka byla po klasickém porodu a po 6nedělí pomalu začala… začátek prý nic moc, ale nějaký klidovky venku proč ne :-D tak snad to vyjde taky tak… Císař mi „zatím nehrozí“, prcek je dobře natočený a já zdravá, ale člověk nidky enví, co ho pak při porodu potká :-) Teď mám špuntA tak nízko položeného v pánvi, že mi bolí stydká kost a každý duhý krok, ale Dr mi zaručila, že je to vzhledem k mé drobné postavě normální a nemusím to řešit :-) Jak jste na tom vy a dočetly jste ěnkde, kdy kdo pak jezdil, jaké komplikace atd??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.3.14 09:34

Ahoj :)
Ja zacala jezdit 8 tydnu od porodu a vsechno ok. Jezdim skoro kazdy den :palec: teda pokud mala v kocarku spi nebo pokud mam sebou hlidani.
Tak drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria