Jízda na koni po císařském řezu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
2.4.14 13:57

@cendik a ty mas ted termin nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.4.14 14:40

Já mám ofíko termín až 30.4., ale vzhledem k tomu, že mi kleslo břicho, sotva lezu a čípek se mi krátí a měkne, tak nějak upřímně doufám, že to bude dřív :-D Za takových 14 dní ideální :-D Ale těžko si to mohu diktovat…

@karkullinka A to máš císaře 25.4. nebo na toho jdeš 14 dní před tímto termínem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
2.4.14 15:44

Tak to vam holky zavidim :potlesk: to ja se budu s brichem tahat az do zari :think: v lednu jsem jeste jezdila, pak 2mes sileny nevolnosti, skoncila jsem i v nemocnici a dnes se kobyle narodilo hribe :dance: takze uz mam po jezdeni az tak do listopadu :roll: no co nadelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.4.14 17:13

@cendik 25.4. mám zákrok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.4.14 20:52

@garda je zase hezké, že budete mít „děti“ obě.. ty i kobylka :-D já v těhu jezdila asi jen do 15 týdne.. oak jsem se bála, i dkyž mám nezlatější kobylku a nějak mi to nedělalo prostě už dobře… ale ted se do sedla neskutečně těším, zvlášt když je takhle krásně!!!
@karkullinka tak to jo :-) to měl narozky můj bývalý :-D já doufám, že to sfouknu o chlub dřív… ale kdoví, co si na mě prcek vymyslí… a to ho máš zadečkem dolů, nebo nějaký dzrav problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.4.14 15:52

Karkulinko drzim palce, uz se to blizi :)

Moji male uz byly 4 mesice a kone se s ni zvladat daji uplne v pohode. Ve staji nakojim, povozim v kocarku, usne, mam ji zaparkovanou na jizdarne, odjezdim, nakojim a frcime domu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
9.4.14 16:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat