Jména dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
8.9.12 19:19

@mlada mama To je náš (za měsíc dvouletý) brouček. Jmenuje se Matěj. Oba jsme s manželem chtěli Matýska, on Matěje, já Matyase. Nakonec jsem ustoupila s tím, že holčička nebude Terezka podle něj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.9.12 19:23

Můj strejda má devět dětí (už jsem to tu myslím kdysi psala) a většina má hodně netradiční jména. Tak pro inspiraci: Benjamím, Dominika, Timotei, Natanael, Simeon, Magdalénka, Timea, Filemon, Dalila :srdce: A pro rýpalky - ty děti jsou tak vychované, že by leckterá z nás mohla závidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.9.12 19:30
@Hlaváčci píše:
Můj strejda má devět dětí (už jsem to tu myslím kdysi psala) a většina má hodně netradiční jména. Tak pro inspiraci: Benjamím, Dominika, Timotei, Natanael, Simeon, Magdalénka, Timea, Filemon, Dalila :srdce: A pro rýpalky - ty děti jsou tak vychované, že by leckterá z nás mohla závidět ;)

krásný jména vybrali :palec: akorát Timotei a Timea? to na ně volají skoro stejně ne?

• Citovat
  • Upravit
473
8.9.12 19:31
To mě ani nenapadlo, ale asi jo :D
@sophinka píše:
krásný jména vybrali :palec: akorát Timotei a Timea? to na ně volají skoro stejně ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mlada mama
8.9.12 19:33
@Hlaváčci píše:
Můj strejda má devět dětí (už jsem to tu myslím kdysi psala) a většina má hodně netradiční jména. Tak pro inspiraci: Benjamím, Dominika, Timotei, Natanael, Simeon, Magdalénka, Timea, Filemon, Dalila :srdce: A pro rýpalky - ty děti jsou tak vychované, že by leckterá z nás mohla závidět ;)

Dalila… moje kolegyně má čtyřletou holčičku Dahliu…

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.9.12 19:33
@Hlaváčci píše:
To mě ani nenapadlo, ale asi jo :D

Timi a Timi :mrgreen: já jsem chtěla Joshuu ale nakonec byly samé holky a asi bych se i bála že by mu říkali Jožko, Pepo atd…

• Citovat
  • Upravit
mlada mama
8.9.12 19:34

Z těch netradičních jsem dlouho toužila po Nathanielovi… To ale rezulutně Jirka zamítl… takže u těch našich už zůstaneme :P

• Citovat
  • Upravit
mlada mama
8.9.12 19:35

@sophinka A kolikpak máte dítek vy?

• Citovat
  • Upravit
473
8.9.12 19:37
No možná by to tak skončilo, ikdyž mě se to jméno líbí tak, jak jsi ho napsala. Jožku a Pepu moc nemusím… Víš jak já toužím po holčičce, doufám, že se nám taky povede ;)
@sophinka píše:
Timi a Timi :mrgreen: já jsem chtěla Joshuu ale nakonec byly samé holky a asi bych se i bála že by mu říkali Jožko, Pepo atd…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.9.12 19:37

@mlada mama mám to v podpisu

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.9.12 19:38
@Hlaváčci píše:
No možná by to tak skončilo, ikdyž mě se to jméno líbí tak, jak jsi ho napsala. Jožku a Pepu moc nemusím… Víš jak já toužím po holčičce, doufám, že se nám taky povede ;)

mě by se teď líbily Miriam a Florián :lol:

• Citovat
  • Upravit
473
8.9.12 19:41
Jak jsem to jméno poprvé slyšela, tak se mi nelíbilo - spíše většina těch jmen. Ale teď jak všude slyším ty Kristýnky, Natálky, Nelinky… tak jsem názor změnila a taky se přikláním k cizím jménum. (nic proti nim, krásné jména, jen jich je strašně hodně moc :lol: )
@mlada mama píše:
Z těch netradičních jsem dlouho toužila po Nathanielovi… To ale rezulutně Jirka zamítl… takže u těch našich už zůstaneme :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
8.9.12 19:46
Miriam mě taky napadla… A co říkáš na Charlotte, Anne-Mary, Mariana, Diana :?: :palec: Někde jsem slyšela i Zoe, jako „Zouí“ to je taky krásné… Na kluky se mi zdá hrozně moc krásných jmen, ale u holek mám vybraných jen pár
@sophinka píše:
mě by se teď líbily Miriam a Florián :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.9.12 19:50

@Hlaváčci annu-marii máme :mrgreen: MAriana je taky moc hezké :palec: A pořád jsem ještě nadšená ze jména Sofie (v našem případě Sophie) Je to fakt krásně znějící noblesní jméno.
KAmarádka má Adinu, BAbetu, Malvínu a Kryšpína

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.9.12 19:51

Ještě se mi líbili Winona, Zoe, Ester, Charlie, Tamara…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence