Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mlada mama To je náš (za měsíc dvouletý) brouček. Jmenuje se Matěj. Oba jsme s manželem chtěli Matýska, on Matěje, já Matyase. Nakonec jsem ustoupila s tím, že holčička nebude Terezka podle něj ![]()
Můj strejda má devět dětí (už jsem to tu myslím kdysi psala) a většina má hodně netradiční jména. Tak pro inspiraci: Benjamím, Dominika, Timotei, Natanael, Simeon, Magdalénka, Timea, Filemon, Dalila
A pro rýpalky - ty děti jsou tak vychované, že by leckterá z nás mohla závidět ![]()
@Hlaváčci píše:
Můj strejda má devět dětí (už jsem to tu myslím kdysi psala) a většina má hodně netradiční jména. Tak pro inspiraci: Benjamím, Dominika, Timotei, Natanael, Simeon, Magdalénka, Timea, Filemon, DalilaA pro rýpalky - ty děti jsou tak vychované, že by leckterá z nás mohla závidět
krásný jména vybrali
akorát Timotei a Timea? to na ně volají skoro stejně ne?
@sophinka píše:
krásný jména vybraliakorát Timotei a Timea? to na ně volají skoro stejně ne?
@Hlaváčci píše:
Můj strejda má devět dětí (už jsem to tu myslím kdysi psala) a většina má hodně netradiční jména. Tak pro inspiraci: Benjamím, Dominika, Timotei, Natanael, Simeon, Magdalénka, Timea, Filemon, DalilaA pro rýpalky - ty děti jsou tak vychované, že by leckterá z nás mohla závidět
Dalila… moje kolegyně má čtyřletou holčičku Dahliu…
@Hlaváčci píše:
To mě ani nenapadlo, ale asi jo
Timi a Timi
já jsem chtěla Joshuu ale nakonec byly samé holky a asi bych se i bála že by mu říkali Jožko, Pepo atd…
Z těch netradičních jsem dlouho toužila po Nathanielovi… To ale rezulutně Jirka zamítl… takže u těch našich už zůstaneme ![]()
@sophinka píše:
Timi a Timijá jsem chtěla Joshuu ale nakonec byly samé holky a asi bych se i bála že by mu říkali Jožko, Pepo atd…
@Hlaváčci píše:
No možná by to tak skončilo, ikdyž mě se to jméno líbí tak, jak jsi ho napsala. Jožku a Pepu moc nemusím… Víš jak já toužím po holčičce, doufám, že se nám taky povede
mě by se teď líbily Miriam a Florián ![]()
@mlada mama píše:
Z těch netradičních jsem dlouho toužila po Nathanielovi… To ale rezulutně Jirka zamítl… takže u těch našich už zůstaneme
@sophinka píše:
mě by se teď líbily Miriam a Florián
@Hlaváčci annu-marii máme
MAriana je taky moc hezké
A pořád jsem ještě nadšená ze jména Sofie (v našem případě Sophie) Je to fakt krásně znějící noblesní jméno.
KAmarádka má Adinu, BAbetu, Malvínu a Kryšpína