Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My jsme mělo málem Mikoláše, sestřičky se spletli a všude mu to v porodnici psali. Naštěstí na matriku odeslali Mikuláše. Tak jen přepisovali celou jejich dokumentaci.. ![]()
Urcite jsem pro originalni jmena, horsi je to s manzelem, a.shodnout se na.necem.je problem. Prvni mame Michaelu a ted kdyz bude holcicka tak Vanesa a kluk. Lukas. Jinak Winona.se mi taky.moc.libi.
Ahoj holky chci sezeptat kolik z vas ma doma holcicku jmenem Adriana? Me se jmeno libi ale strasne moc lidi me od nej odrazuje ![]()
Přece nedáš na názor jiných… pokud se jméno líbí Tobě a partnerovi, tak bych to vůbec neřešila
… jinak jméno je to moc pěkné ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci sezeptat kolik z vas ma doma holcicku jmenem Adriana? Me se jmeno libi ale strasne moc lidi me od nej odrazuje
mám sestru Adrianu (je jí 26 let) a v klidu… nikdy si na své jméno nestěžovala… ![]()
Adrianu nrmam, ale libi se mi. Mě taky Vendelína všichni hanili a teď zase říkají, jak mu to jméno sedne a jsou z toho jména nadšení. Jen tchyně furt říká kluk, když o něm mluví..
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci sezeptat kolik z vas ma doma holcicku jmenem Adriana? Me se jmeno libi ale strasne moc lidi me od nej odrazuje
Je nádherné, neobvyklé a přitom „česká“ klasika. Znám jednu od známých. Dejte, jsem pro. Ono ji stejně budete říkat Áďo nebo tak nějak a bude to zaměnitelné s Adélkou, ale to nevadí.
@zulitvi Vendelím je super jméno, z okolí žádného neznám, škoda. Úplně se mi vybaví Ať žijí duchové ![]()
Mam doma Adrianku Ada je spis na Adelku a ja mam doma jeste Adama to mu zas vsichni rikaji Adiku
ale osloveni Adri je krasne taky tak male rikame ![]()
@Trudinka píše:
@zulitvi Vendelím je super jméno, z okolí žádného neznám, škoda. Úplně se mi vybaví Ať žijí duchové
Já si vždycky vzpomenu, jak říkají maminky svým chlapečkům „Nehraj si s tím vendelínem“
![]()
Tak mi máme doma Karlu a Michala.
Ano jedno ze jmen nebylo mým favoritem. Děti si je vybraly sami ještě v bříšku. Věděla jsem, že se děti narodí v březnu/únoru a nechtěla jsem jména okolo vánoc, tak jsem pátrala ve jménech se svátkem červen-září a tahle najednou vyskočila.
Mišákovo jméno je spojeno i s utrazvukem u gyndaře. Na kontrole mi gyndař řekl, že čekám chlapečka a bylo to 29.9., tak jsem mu rovnou řekla, že jestli je to opravdu kluk, tak má dneska svátek a bylo rozhodnuto ![]()
U Karličky to bylo jasné, když jsem to jméno viděla na netu ve vyhledávači jmen. Najednou jsem věděla, že to je ona. A to jméno jí 100% sedí. Je to náš Karlík ![]()
Moje sestřenice je Adriana říkalo a říká se jí stále Áďo když voláme tak Adri. Je to moc pěkný jméno. V původním tvaru dost tvrdé. Volila bych dle příjmení i když u holčiček je to asi putna.