Jména dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
2.4.11 21:25

nám se líbí Hynek (máme) :lol:
a pro holčičku se mi moc líbí Anastázie a Antonie. Antonie (Tonička) možná víc nežli Stázinka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.4.11 21:34

Já jsem taky pro méně dávaná jména, hlavně at si každý dá jméno podle svého vkusu!A ta jména, co navrhovala zakladatelka, nejsou zas tak neobvyklá. Řekla bych, že jsme jako národ pořád v něčem hrozně konzervativní. Já jsem taky neměla třeba odvahu dát jméno Rút, ikdyž se mi to líbí moc, nějak jsme se nechala zvyklat tím, že mi to každý zkritizoval. Zakladatelo, nenech se odradit. Dát jméno kterých je dvanáct do tuctu, to je fakt nic moc.
Taky se mi líbí Valentýna, Lea, Laura, Agáta, Darja
z klučičích Sebastián, Oliver,Jonáš,Damián,Simon

• Citovat
  • Upravit
xbvitek
11.10.11 18:34
malvína píše:
já zas nechápu rodiče co dají jméno které má půl republiky ,dítě jde do školky,školy …někdo zavolá Terko a otočí se deset holčiček…

hej přesně

• Citovat
  • Upravit
4306
22.10.11 14:18

Zajímavost

Na stránkách českého statistického úřadu lze najít zajímavé informace ohledně jmen dětí. Přikládám odkaz na statistiku jmen dětí narozených v lednu 2011 :mrgreen:
 http://www.czso.cz/…v_lednu_2011

Jsou tam i další srovnání z jiných let a je to docela hezké počtení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
27.10.11 17:05

ahoj ženy, nečetla jsem celou diskusi, ale jméno je určitě velmi těžká volba. V první řadě záleží na příjmení, mít v potaz ráčkování atd… My máme s partnerem vybráno Daniel a holčička Nathalie Ella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet002
1.1.12 21:21

Ahoj holky, potřebuju poradit klučičí jméno k příjmení Šafránek, jednoho kluka už doma máme - Davídka.Díky za cokoli, jen Štěpánka nechceme :-)

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
1.1.12 21:29
já chtěla napsat Štěpán :mrgreen:
a tak tedy co Karel, Hugo nebo Igor????
Pet002 píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit klučičí jméno k příjmení Šafránek, jednoho kluka už doma máme - Davídka.Díky za cokoli, jen Štěpánka nechceme :-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.12 21:47
JanaK88 píše:
Na stránkách českého statistického úřadu lze najít zajímavé informace ohledně jmen dětí. Přikládám odkaz na statistiku jmen dětí narozených v lednu 2011 :mrgreen:
http://www.czso.cz/…v_lednu_2011Jsou tam i další srovnání z jiných let a je to docela hezké počtení :-D

No vidím, že převažují jména jako mají moje ségry-Eliška,Adéla, Lucka..

• Citovat
  • Upravit
661
1.1.12 21:49

Mě se líbí klučičí
Patrik,Matrin a Radek a holčičí Karolínka,Sára a Natálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.12 21:51

Nathalie Ella…ježišmarja chudák holka. Copak na ní takhle budete volat?

• Citovat
  • Upravit
12978
1.1.12 22:15
Pet002 píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit klučičí jméno k příjmení Šafránek, jednoho kluka už doma máme - Davídka.Díky za cokoli, jen Štěpánka nechceme :-)

Ondřej,Vít,Marek, Jiří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.1.12 22:36

Myslim si, že nékaždé originální a neobvykle jméno je divný a budou se kvůli němu dítěti smát.Já osobně bych dala holčičce Barunka nebo Natálka a klukovi Tadeáš nebo Kryštof.
Pro kluka by se mi originální líbilo Oliver,Maxmilián,Kryšpín.
Pro holku třeba Melanie,Timea,Rebeka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.1.12 23:50

mě se už od gymplu líbí Tobiáš, ale přijde mi, že jich je teď moc.. pro holčičku se ale nemůžu vůbec rozhodnout =) třeba Dorota mi nezní špatně.. a příjmení Vomlel/ová to nijak nespraví :mrgreen: jinak já jsem Tamara, takže bych chtěla něco, co se moc nedává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.1.12 09:44
Anonymní píše:
Nathalie Ella…ježišmarja chudák holka. Copak na ní takhle budete volat?

Anonymní, copak na ní budeme volat? Asi Natálko :lol: , to je ale překvapení co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet002
2.1.12 12:57

Díky za tipy, ještě mě napadl Petr nebo Adam - co se vám zdá lepší? (Šafránek)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence