Jména dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pet002
2.1.12 12:57

Díky za tipy, ještě mě napadl Petr nebo Adam - co se vám zdá lepší? (Šafránek)

• Citovat
  • Upravit
423
2.1.12 18:14

Adam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.1.12 18:15

Adam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.1.12 18:54

Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet002
2.1.12 20:20

Díky moc, takže Adam se líbí víc. Nebo vás napadá ještě jiné jméno? Jsem z toho neštastná. Vůbec nějak nevim… Díky moc za všechno.

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
12.1.12 21:22

Štěpán :lol:

• Citovat
  • Upravit
Larr
12.1.12 21:30

Ahoj líbi se mi Ryder (hlavně ta výslovnost - rajdr) :lol: ¨

malvína píše:
Mě se líbí Florián a Winona ale vzhledem k tomu že jsem v 6 týdnu určitě mnoho jmem přibude :lol: znám rodiče co mají Vivien nebo chlapečka Svena…holčičku Haike, pak znám Sebastiána,Oskara,Kryšpína,Malvínu,Adinu,Babetu…
  • Citovat
  • Upravit
Larr
12.1.12 21:35

Ahoj, v potaz můžeš vzít hodně věcí, ale nikdy se ti nepovede myslet na vše.

Já měla do poslední chvíle Kryštofa, a před porodem si má dobrá známá pořídila jezevčika s tímto jménem 8o :mrgreen: a máme Tadeáše:))

Lexik001 píše:
ahoj ženy, nečetla jsem celou diskusi, ale jméno je určitě velmi těžká volba. V první řadě záleží na příjmení, mít v potaz ráčkování atd… My máme s partnerem vybráno Daniel a holčička Nathalie Ella.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
12.1.12 21:38

Petr :palec:

Pet002 píše:
Díky za tipy, ještě mě napadl Petr nebo Adam - co se vám zdá lepší? (Šafránek)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.12 21:40

Ahojte, můžu poprosit o názor? Mám dilema se jmény… Co se vám líbí víc a proč: Bára, Stella nebo Karolína? Díky moc…

• Citovat
  • Upravit
17472
12.1.12 22:22
Larr píše:
Ahoj, v potaz můžeš vzít hodně věcí, ale nikdy se ti nepovede myslet na vše.

Já měla do poslední chvíle Kryštofa, a před porodem si má dobrá známá pořídila jezevčika s tímto jménem 8o :mrgreen: a máme Tadeáše:))

Tadeáš je skvělá volba =) ale já se předběhla o 9 let, takže se tak jmenuje náš vořech :mrgreen: čili prcek bude Tobiáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.1.12 22:28

Z těchto 3 asi Karolína.Jinak já mám Nelu a teď čekám Viktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.1.12 22:37
Anonymní píše:
Ahojte, můžu poprosit o názor? Mám dilema se jmény… Co se vám líbí víc a proč: Bára, Stella nebo Karolína? Díky moc…

Bára a Karolína mi přijdou na stejné brdo - jedno k příjmení dlouhému, druhé ke krátkému.
Stella - k příjmení, ve kterém už je R.

Všechny tři jména jsou pro mě na stejné úrovni, žádne z nich mi nepřijde horší, takže vyloženě podle příjmení bych se rozhodla. Snad jen tu Báru bych asi nedala, radši bych se rozhodovala když už mezi Barborou a Sárou - tedy jmény v základním tvaru a né ve zkratce - ale to je věc názoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.1.12 11:05

Anonymní, Stella to je pivo :roll: , Karolína je krásná, ale zas je to celý život „Kája“ :roll: , takže Barbora=Bára je nejhezčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.12 11:26

Lexik001: To přesně řeším. Navíc je to i tuk ;-) Karolína se mi právě líbí, ale je mi jasný, že by jí tak dlouze nikdo neříkal. Bára se mi líbí jen v té krátké verzi. Barbora je totiž zas jako brambora ;-) No prostě pořád něco… Možná i ta Nela by nebyla špatná…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence