Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zoe546 taky jsem chtěla Vítězslava, ale přišlo mi to zbytečně dlouhý, takže je Vít. Říkáme mu Vítku nebo Víťo. Jediný rozdíl mezi těmito jmény je kromě délky to, že Vítězslavovi můžeš říkat navíc Slávku
@rusalkaXXL píše:
@Laura1010 - Ještě mám tři měsíce čas mu to rozmluvitTeď na mně vybalil ještě další jména, když Dagobertí nechci - Skrolan pro holčičku (s přehláskou nad „o“) a Sigibert
Kdybych nebyla 2v1, jdu si dát hlt whisky
byl na nákupu v Ikee?
@rusalkaXXL ale zjevně chce něco, co končí na „bert“ - s tím se dá pracovat ![]()
Skrolan si pamatuji také z písničky, zpívalo se něco jako Skrolan, Skrolan, dítě jako z růže květ. Nedávno běžel na čt starý dětský seriál, ale nevím, jak se jmenoval.Jako dítě jsem tu písničku milovala ![]()
@rusalkaXXL píše:
@Laura1010 - Ještě mám tři měsíce čas mu to rozmluvitTeď na mně vybalil ještě další jména, když Dagobertí nechci - Skrolan pro holčičku (s přehláskou nad „o“) a Sigibert
Hele a nedělá si z tebe srandu? To snad ani nemůže myslet vážně, ne? ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@zoe546 taky jsem chtěla Vítězslava, ale přišlo mi to zbytečně dlouhý, takže je Vít. Říkáme mu Vítku nebo Víťo. Jediný rozdíl mezi těmito jmény je kromě délky to, že Vítězslavovi můžeš říkat navíc Slávku
Přesně. I Vít je krásné, napsala jsem, že se mě to nelíbí, ale podoba Vít vlastně ano, líbí. Dokonce se tak jmenuje jeden muž v okolí a moc se mi líbí!
Ale můžu si jen nechat zdát…
Skrolan je severské jméno, pamatuji si holčičku s tím jménem z nějakého filmu podle Astrid Lingrenové
@Malaga píše:
Dagobert se mi docela líbí - Bertík.
Pro holčičku mi nesedí.
Jinak z těch staročeských jmen mi přijde zajímavé Jošt.
Jošta strašně chci, ale manžel se nechce nechat ukecat ![]()
@Kassy Jošta bych si taky uměla představit
Ale u manžela by mi to taky neprošlo. (Ale u něj neprojdou ani normálnější jména jako Jindřich nebo Kristián.)
@Kassy píše:
Jošta strašně chci, ale manžel se nechce nechat ukecat
Jošt je šílenost z mého pohledu. Ani se manželovi nedivím, že se nechce nechat ukecat
![]()
@rusalkaXXL píše:
zlatej Dagobert!!! ![]()
Skrolan byla ta holčička ze serialu Svedectvi barevného ostrova.