Jména jako z dějepisu :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
18.6.14 10:13

@zoe546 taky jsem chtěla Vítězslava, ale přišlo mi to zbytečně dlouhý, takže je Vít. Říkáme mu Vítku nebo Víťo. Jediný rozdíl mezi těmito jmény je kromě délky to, že Vítězslavovi můžeš říkat navíc Slávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
18.6.14 10:13
@rusalkaXXL píše:
@Laura1010 - Ještě mám tři měsíce čas mu to rozmluvit :D Teď na mně vybalil ještě další jména, když Dagobertí nechci - Skrolan pro holčičku (s přehláskou nad „o“) a Sigibert :pocitac: Kdybych nebyla 2v1, jdu si dát hlt whisky :mrgreen:

byl na nákupu v Ikee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.6.14 10:16

@lleennttiillkkaa - nebyl - prý je to z nějaké písničky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.6.14 10:32

@rusalkaXXL ale zjevně chce něco, co končí na „bert“ - s tím se dá pracovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.6.14 10:59

Skrolan si pamatuji také z písničky, zpívalo se něco jako Skrolan, Skrolan, dítě jako z růže květ. Nedávno běžel na čt starý dětský seriál, ale nevím, jak se jmenoval.Jako dítě jsem tu písničku milovala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
18.6.14 11:03
@rusalkaXXL píše:
@Laura1010 - Ještě mám tři měsíce čas mu to rozmluvit :D Teď na mně vybalil ještě další jména, když Dagobertí nechci - Skrolan pro holčičku (s přehláskou nad „o“) a Sigibert :pocitac: Kdybych nebyla 2v1, jdu si dát hlt whisky :mrgreen:

Hele a nedělá si z tebe srandu? To snad ani nemůže myslet vážně, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.6.14 11:39
@lleennttiillkkaa píše:
@zoe546 taky jsem chtěla Vítězslava, ale přišlo mi to zbytečně dlouhý, takže je Vít. Říkáme mu Vítku nebo Víťo. Jediný rozdíl mezi těmito jmény je kromě délky to, že Vítězslavovi můžeš říkat navíc Slávku

Přesně. I Vít je krásné, napsala jsem, že se mě to nelíbí, ale podoba Vít vlastně ano, líbí. Dokonce se tak jmenuje jeden muž v okolí a moc se mi líbí! :* Ale můžu si jen nechat zdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
18.6.14 11:46

Skrolan je severské jméno, pamatuji si holčičku s tím jménem z nějakého filmu podle Astrid Lingrenové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
18.6.14 12:00

@mojmira http://www. csfd. cz/film/119550-akce-mojzis/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
18.6.14 12:21
@Malaga píše:
Dagobert se mi docela líbí - Bertík.
Pro holčičku mi nesedí.
Jinak z těch staročeských jmen mi přijde zajímavé Jošt.

Jošta strašně chci, ale manžel se nechce nechat ukecat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.6.14 13:09

@Kassy Jošta bych si taky uměla představit ;) Ale u manžela by mi to taky neprošlo. (Ale u něj neprojdou ani normálnější jména jako Jindřich nebo Kristián.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
18.6.14 13:11
@Kassy píše:
Jošta strašně chci, ale manžel se nechce nechat ukecat :zed:

Jošt je šílenost z mého pohledu. Ani se manželovi nedivím, že se nechce nechat ukecat :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
473
18.6.14 16:15
@rusalkaXXL píše:

zlatej Dagobert!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.6.14 16:36
@lleennttiillkkaa píše:
byl na nákupu v Ikee?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
18.6.14 17:13

Skrolan byla ta holčička ze serialu Svedectvi barevného ostrova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze