Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nelíbí se mi to, navíc když se první dítě jmenuje klasicky, tak bych tohle jméno už vůbec nedávala ![]()
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak se vam libi jmeno Lešek (ne Lech). Pritel se boji, ze okoli to bude hur brat…
Prosim anonym, tajime pohlavi
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak se vam libi jmeno Lešek (ne Lech). Pritel se boji, ze okoli to bude hur brat…
Nezlob se, nelíbí ![]()
@Anonymní píše:
Ne nelibí
Hmm, mě to nedává spíš smysl. Jestli chceš nějaké starší české jméno a zvolila jsi zdrobnělinu od Lecha, tak je to divný, protože Lešek je polské jméno, takže to s našimi dějinami nemá co dělat
A je to divný jako polský jméno i jako zdrobnělina od Lecha ![]()
Lešek ne, přijde mi to jako špatně vyslovený Leošek. Toho má kamarádka, pěkné jméno.
Moc se mi nelíbí, ale zase mi nepřipadá nějak strašné, abych se nad tím pozastavovala.
Nevadí mi, horší je Leoš nebo Ivoš…
Je to polské jméno a znamená lstivý…takže než jméno by mi asi víc vadil ten význam…
@Anonymní píše:
Ja jsen dost internacionální, takže proč ne. Za me lepsi nez dalsi ze zastupu Matyasku, Honziku a Adamku.
Tak nic, diky ![]()
@Svistice mne se Matyas libi, ale je jich uz moc. Je u nas druhy v poradi. Tak holt dame treti
Jsou horší jména, dneska se dávají samá cizí, tak proč ne, když se Vám líbí.