Jména pro děti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
9.3.08 09:08

JANINKAZ:ahoj,koukám,že bydlíš v Hořešovicích,vid?A taky jsem četla,že znáš nějaké Sárovi u vás .To jsou moji známý :lol: .Mají 2 holky a malýho Jardu,vid?Ten svět je ale malej,to jí musím říct,že se o nich píše dokonce až na netu :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.3.08 07:39

Ahojiky mam takovy dotaz??nemate kolem sebe nekdo Sofii???kdy slavi svatek protoze v kalendari to neni..tak jestli si to mam urcit sama kdy to bude slavit.moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.3.08 17:15
krasnoocko píše:
Ahojiky mam takovy dotaz??nemate kolem sebe nekdo Sofii???kdy slavi svatek protoze v kalendari to neni..tak jestli si to mam urcit sama kdy to bude slavit.moc dekuju

SOfie pochazí se stejného zakladu jako Žofie, takže slaví svatek na ní 15.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.3.08 14:19

Jména pro dvojičky

Trošku jsem si hrála se jménami pro dvojčata. Jak se vám to líbí?
Děvče a děvče; Chlapci a chlapci:
Libuše a Miluše
Liběna a Milena
Luciana a Světlana
Zora a Danica
Daphne a Laura
Debora a Melissa
Eva a Zoe
Irena a Salome
Alžbeta a Isabel
Ezra a Jonas
Ezra a Ezechiel
Daphne a Danaé
Elen a Helena
Stella a Ester
Olga a Helga
Charlotte a Karla

Pár:
Dušan a Jolana
Bohdan a Theodora/Theodor a Bohdana
Lucian a Světlana
Theodor a Dorota
Vít a Viktorie
Mikuláš a Nikola/Nikita
Ctirad a Šárka/Vlasta
Milan a Amanda
Marián a Klaudia
Julian a Klaudia
Julian a Livia
Marián a Livia
Ezra a Rachel

• Citovat
  • Upravit
170
29.3.08 19:19

Me teda ani jedno jen Mikulaš a Nikola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 09:47

Mně se ze svýho výběru líbí:
Libuše a Milena
Lucia a Světlana
Daphne a Laura
Daphne a Danaé
Eva a Zoe
Alzběta a Isabela
Stella a Ester
Charlotte a Karla Štěpánka a Viktorie

Pár:
Dušan a Jolana
Theodor a Dorota
Vít a Viktorie
Mikuláš a Nikola
Marián a Klaudia/Livia

A co Noel a Natalia, Ava a Zoe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.3.08 09:47

Líbí se mi...

Mně se ze svýho výběru líbí:
Libuše a Milena
Lucia a Světlana
Daphne a Laura
Daphne a Danaé
Eva a Zoe
Alzběta a Isabela
Stella a Ester
Charlotte a Karla Štěpánka a Viktorie

Pár:
Dušan a Jolana
Theodor a Dorota
Vít a Viktorie
Mikuláš a Nikola
Marián a Klaudia/Livia

A co Noel a Natalia, Ava a Zoe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.4.08 14:05

Novorozeňátka

Novorozeňátka
Rychnovsko: Michael Kroutil, Jan Nosek, Daniel Patrný, David Sychra, Eliška Dostálová, Lucie Horáková, Lenka Popelková, Eliška Pařízková

Chrudimsko: Tereza Houdková (Stanislava), Erik Jetmar, Michal Venclák (Filip), Eliška Drbalová, Sára Bočková, Tereza Nosálová, Jan Kunhart (Lucie), Jan Oplištil

Kutnohorsko: Nela Holubová, Štěpánka Hrušková (Eliška), Tereza Vajglová (Markéta, Petr), Matěj a Jakub Benoni, Lukáš Pajer (Kateřina, Pavla), Nikola Bursíková, Tadeáš Doul (Kryštof), Laura Žipajová, Marie Benešová

Pardubicko: Stanislav, Lukáš, Aleš, Sofie, Eliška, Tereza, Šárka (2×), Filip, Linda a Julie

Orlickoústecko: Ondřej Kulhánek (Josef), Tereza Jedličková (Zuzka, Veronika), Dominik Zeman, Štěpán Kříž (Petra, Michal), Jan Kraus (Karolína), Martin Sofilkanič (Jana), Vladimír Ferko, Karla a Šárka Kašparovy (Mariana), Sebastian Belica, Lukáš Kozák, Viktor Kovařík

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.4.08 08:57

Dnes slaví jmeniny

Isabel: Španělská podoba původem hebrejského j. Alžbeta, tj. „Bůh je má přísaha“ - Isa, Izzý, Iska, Bela, Isabelka.
Julius: Latinského původu, bylo to rodové jméno římské šlechty; původní význam není zcela jasný, někdy se vykládá jako „vlasatý, zářící, mladý“, popř. „božský“ - Julko, Julek, Julianek.

• Citovat
  • Upravit
394
11.4.08 12:10
krasnoocko píše:

Já hrozně chtěla Sofinku, akorát mi to doma neprošlo :(
Je to krásný jméno…
Spoustu jmen není v kalendáři, nejlepší je když si najdeš, to nejbližší, třeba tu Žofku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.08 19:40

Novorozeňátka

Jablonecko: Angelika Štrojsová, Jakub Prousek, Jurij Marmat, Martin Hanke, Martin Hnat, Michal Šikora, Miroslav Hires, Natálie Kubinová, Nikola Křápková, Zdeněk Červeňák

Liberecko: Nella Truxová, Levon Taduev, Markéta Čajová, František Dušek, Zuzana Průšková, Karolína Pavelková, Vít Luzar, Agáta Bělová, Václav Hanic, Petru Hofman, Barbora Botková, Dominika Aja Žáčková, Benjamin Tichý, Linda Kvapilová, Anthoni Dominik Vozandych, Miloslav Bischof, Ondřej Zuzánek, Dominika Tomášová, Klára Viceníková, Tobiáš Fichtner

Děčínsko: František Bitto, Sebastian Kopecký, Jaroslav Klaudy, Jakub Budil, Natálie Štábelová, Karolína Švajgrová, David Fürst, Sebastien Mádl, Vladimír Jupa, Antonín Peml, Dominik Báňa, Sára Soukupová, Martin Hriabel, Lukáš Hochwalder, Kristýna Bělíková, Jakub Nastoupil, Michal Kunec, Agáta Rosa Warlop

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.4.08 19:41

Novorozeňátka

Novojičínsko: Tereza Bauer, Nela Židková, Šimon Fojtík, David Fiurášek, Eva Kuncová, Denisa Holková, Nikol Fischer, Jakub Smékal, TGadeáš Straka, Lukáš Vojtěch, Nikola Plešková, Veronika Balcarová, Lenka Slabá

Českolipsko: Matyáš Svoboda, Diana Bari, Jakub Pavelka, Daniel Stehlík, Beata a Viktorie Valešovy, Jiří Kořínek, Zoe Prášilová, Tereza Křížková, Louis Shibazaki, Darina Varcholová, Nikola Šachová, Helena Juhasová, Filip Žeha, Ondřej Ryl, Oliver Velen, Kateřina Macková, Dominika Jitřenka Cahová

Havířovsko: Kateřina Řepišťáková, Dominik Gábor, Simona Paprčková, Nela Vlčková, Natálie Ferencová, Tiffany Nemetová, Adriana Kolenčiaková, Ondřej Stamkuš, Karolína Koppová, Vladislav Jamka, Daniela Kandračová, Tereza Fricová, Jan Maděryč, Roman Blaník, Aleš Sušil, Patrik Juřička, Marie Chmielová, Michal Žiga, Adéla Lašková, Jonas Rosenbergr, Aneta Vavreková, Vanessa Ivanuszková, Nikola Karalová, Gabriela Molnárová, Kristian Geisler, Petr Franek, Lukáš Čuraj, Natálie Holíková, Samuel Jurga, Anh Nguyen Fuong, Filip Doležalík, Tomáš Porembský, Antonín Swaczyna

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.08 14:37

Novorozeňátka

Novorozeňátka z letoška:
Brněnsko: Maxim Ratoshnyuk, Mikuláš, Petr, Tereza (2×), Tadeáš, Lada, Patrick, Saša, Matěj (2×), Hana, Timotej, Martina , Lenka, Markéta, Miroslava, Michael, Ondřej (6×), Leona, Igor, Ladislav, Lukáš (2×), Lucie (2×), Jan, Eric David, Šimon, Barbora , Magdalena Gärtner, Adam, Stella, Jakub, Barbora, Josef, Denis, Eliška, Václav, Jakub (2×), Michal Alexandr, Adriana, Marek (2×), Tomáš (2×), Ivo , Ema, Nikolas, Ada, Pavel, Lucie Winkler, Sofie

http://brnensky.denik.cz/miminka/babybo … 80403.html
Zajímavá spojení Brněnských novorozeňátek: Ella Květoslava Chalupová, Martin Darek Franta, Vladan Milan Smištík

Pardubicko: Marek, Antonín (2×), Patrik, Adam, Tomáš (3×), Václav, Adéla (2×), Michal, Nela, Maxmilián, David, Krištof, Kristýna , Daniel, Jakub, Lucie, Tobiáš, Ondřej, Jan (2×), Sabina, Karol, Michaela, Helena, Vojtěch a Vít (dvojky)

Olomoucko: Petr, Anna (2×), Matěj, Eliška (2×), Adam, Radek, Benjamin , Daniel, Barbora , Ondřej (3×), Nathaly, Jakub (2×), Hana, Václav, Barbora, Matouš, Martin, Tobiáš, Karolina, Jan, Lada, Agáta, Michal, Natálie Reiter, Miriam

Orlickoústecko: Natálie, Marek, Veronika, Josef, Magdalena, Tomáš, Marie, Tereza, Barbora, Karolína, Sára, Jan

Chrudimsko: Natálie (2×), Daniela (2×), Gabriela, Kateřina, Václav, Ondřej, Jan

• Citovat
  • Upravit
170
19.4.08 20:15
malika píše:
krasnoocko píše:
Já hrozně chtěla Sofinku, akorát mi to doma neprošlo :(
Je to krásný jméno…
Spoustu jmen není v kalendáři, nejlepší je když si najdeš, to nejbližší, třeba tu Žofku :)

dyk není potreba aby byly v kalendaři, moje deti mají jmena která tam nejsou, teda jedno vlastně ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
19.4.08 22:47

Jaruno, nějak mi nepřišel emailem tvůj příspěvek. Jo jo, Sárovi tu bydlí, ale znám je jen jako že tu jsou. A Jarda je pěkný raubíř :D
Ten svět je fakt malej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko