Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@RadulkaZ
Já nevím jestli jsme dostatečně vyspělí, ale jsme prostě Češi jako polena
, takže bych se taky spíš připravila na to, že budou říkat Amy. Naše maličká je Amélie a bojuji občas i s takovýma jedincema, kteří jí řeknou Amálko.. to mě tak tahá za uši
, ale je to přece Amélie, tudíž AMÉlKO a néé AMÁLKO.
Jinak stejda (manžíkovo bratr) říká malíčké EJMI, říká jí tak po svém, protože maličké říkame právě někdy AMY- trochu je to zkrácené od té Amélky ![]()
@RadulkaZ
No,nejlepší je připravit se na to,že ji budou říkat Amy.My máme doma dcerku Alison s výslovností Elishn,ale ostatní ji stejně říkají Alison. ![]()
tak já jí snad dám jméno Eliška a budu jí prostě řikat Elí a hotovo ![]()
@RadulkaZ
No,ono zase vlastně není tak špatné,když jí ostatní budou říkat Amy místo Ejmi.. Má to i své výhody.Když říkají naší dcerce Alison,moc mi to vlastně nevadí,protože Ali je osobitě také hezké,stejně jako kdyby jí říkali Amy.. Ale rozhodnoujt se musí každý sám..Ale jinak Amy je krásné jméno.
Ahoj holky, ja se pridam. My se vubec nemuzem rozhodnout. Me se libi: Alexia, Bruna, julia, Clara. Manzel je Spanel a taky tam zijeme, takze to neni tak divny, ale chci aby i v cechach to znelo dobre a divne se nesklonovalo. Treba se jednou vratime, nikdo nevi a nasiby mi dali kdybych vymyslela nakou bejkarnu kterou by ani nemohli vyslovit ![]()
Tak kromě té Bruny mají ta jména český ekvivalent, tak bych se nebála, že by jí v ČR nebyli lidi schopni oslovit. Z toho výběru se mi nejvíc líbí Clara a Alexia
.
ikdyž jsem si přála holčičku tak kvůli jménu jsem doufala v kluka. No prej to bude na 100 % holka a já jsem uplně zoufalá
já prostě nevím, nevím, nevím.
Ja sem na tom uplne stejne, pro kluka to mame jsne, ale holka je tezka. Jeste se nam ale neukazalo. Nechci aby mi to pak chudak dite vycitalo, co jsme mu to vybrali, haha. Ja taky doma rikala, ze tuctovejsi jmeno nez Petra mi dat nemohli:) no ale zvykla jsrm si. Julie se mi moc libi, ale je jich vsude desne moc. Alexia se mi taky libi, jenze manzel je Alex. Tak si rikam, ze kdyz zavolam Alex, otocej se oba.
@Petrisek píše:
Ja sem na tom uplne stejne, pro kluka to mame jsne, ale holka je tezka. Jeste se nam ale neukazalo. Nechci aby mi to pak chudak dite vycitalo, co jsme mu to vybrali, haha. Ja taky doma rikala, ze tuctovejsi jmeno nez Petra mi dat nemohli:) no ale zvykla jsrm si. Julie se mi moc libi, ale je jich vsude desne moc. Alexia se mi taky libi, jenze manzel je Alex. Tak si rikam, ze kdyz zavolam Alex, otocej se oba.
A co Bianca, Olivia, Isabela/Isabella ? To mi k tomu Španělsku nějak pasuje
.
Olivia je fakt hezky, ale manzel nechce, prej ji budou volat Oli no a nedej buh u nas by ji rikali Olinko haha! ![]()
@Petrisek píše:
Olivia je fakt hezky, ale manzel nechce, prej ji budou volat Oli no a nedej buh u nas by ji rikali Olinko haha!
Ale prdlajs
, bude to Olivka
.
@lemanka píše:
Ale prdlajs, bude to Olivka
.
Hahaaa v to doufam! ![]()
Moje další v pořadí skoroneteř se bude jmenovat Zunanka.Jméno je to pěkné a spíše takové neutrální…Nenadchne ani neurazí.Ale zase je tu jistota že neteřinka bude ve škole a školce jediná ![]()
@Ufinka87 píše:
Moje další v pořadí skoroneteř se bude jmenovat Zunanka.Jméno je to pěkné a spíše takové neutrální…Nenadchne ani neurazí.Ale zase je tu jistota že neteřinka bude ve škole a školce jediná
Jistota? Možné je všechno jisté není nic
Zuzanu jsem našla na dvacátémtřetím místě nejčastěji dávaných jmen ![]()
Jojo,taky bych řekla,že zuzanek je dost
my s naším jménem jsme až na ai 450. místě,tak snad se jich tolik nesejde ![]()