Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj.Je tu mezi vami nekdo,kdo ma zkusenost se zmenou jmena?Dekuju:-)
Pekna jmena,volila bych podle prijmeni;) nebo napsat na papirky,zmuchlat hodit do kelimku a losnout…:)
my máme Karinku po mamince:) Kolik karin znáte? ja osobne asi dve a chtely jsme se tímto vyvarovat toho že až na pískovišti zavolám jmenem tak mi nepřibehne pet holcicek:)
My máme Amélii
, chtěla jsem taky něco trochu jiného. Nelíbí se mě moc častá jména ![]()
My jsme měli pro holčičku vybrané Ella, ale máme doma Daniela, takže snad příště se Ellinka zadaří
Jinak se mi ještě líbí Karolína a Emma…jen u té Emmy nemám ráda zdrobnělinu Emmička ![]()
Monika_1192 píše:
My jsme měli pro holčičku vybrané Ella, ale máme doma Daniela, takže snad příště se Ellinka zadaříJinak se mi ještě líbí Karolína a Emma…jen u té Emmy nemám ráda zdrobnělinu Emmička
ivulik123 píše:
Mě se taky hodně líbila Ella ale nakonec jsme dali Elen a Káju máme doma
U nás je to Ella na tutovku
…teda pokud se nám za nějaký ten rok podaří holčička ![]()
Monika_1192 píše:ivulik123 píše:U nás je to Ella na tutovku
Mě se taky hodně líbila Ella ale nakonec jsme dali Elen a Káju máme doma…teda pokud se nám za nějaký ten rok podaří holčička
ivulik123 píše:
mě se ta Ella líbila ale jaksi mi to zprotivila kámoška když pojmenovala takhle svýho psa
Tak to potom chápu
U nás takhle naštěstí nikdo žádného mazlíčka nepojmenoval a doufám, že ani nikdy nepojmenuje! ![]()
Já mám ráda cizí jména jakoje třeba Beéta,Lulu,Verunka,Nella.Emma,Barborka,Pavlínka,Simonka,Dianka,Zorka,Zlatka,Valnetýna,Vanesa a mám na to hrozně jmén aninevím jaký bych vybrala ale nevím jaky vyberu.:/ ![]()
Moc prosim o radu, v dubnu se nam ma narodit holčička a stále nevime jmeno k přijmeni Šafrankova, brasku ma Davidka. Me se libi Amalka (Amalie), Petra, Anna, manželovi zas Marketa… Co se vam libi, může to byt i něco uplně jineho
Diiiiikyyyyy
doota píše:
Moc prosim o radu, v dubnu se nam ma narodit holčička a stále nevime jmeno k přijmeni Šafrankova, brasku ma Davidka. Me se libi Amalka (Amalie), Petra, Anna, manželovi zas Marketa… Co se vam libi, může to byt i něco uplně jinehoDiiiiikyyyyy
Amálka je hezké jméno
A zdá se mi , že i k příjmení se super hodí ![]()
doota píše:
Moc prosim o radu, v dubnu se nam ma narodit holčička a stále nevime jmeno k přijmeni Šafrankova, brasku ma Davidka. Me se libi Amalka (Amalie), Petra, Anna, manželovi zas Marketa… Co se vam libi, může to byt i něco uplně jinehoDiiiiikyyyyy
Libuše ![]()
Ahojky, nám se má naše první holčička narodit v květnu a nemůžeme se rozhodnout mezi Madlen, Elou, Julií a Lilien. Poradíte?