Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
gona
3.1.12 21:38

Ahojky, nám se má naše první holčička narodit v květnu a nemůžeme se rozhodnout mezi Madlen, Elou, Julií a Lilien. Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
holcinaa
28.1.12 00:02

ahoj.Je tu mezi vami nekdo,kdo ma zkusenost se zmenou jmena?Dekuju:-)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
28.1.12 15:51

Pekna jmena,volila bych podle prijmeni;) nebo napsat na papirky,zmuchlat hodit do kelimku a losnout…:)

• Citovat
  • Upravit
28.1.12 18:50

my máme Karinku po mamince:) Kolik karin znáte? ja osobne asi dve a chtely jsme se tímto vyvarovat toho že až na pískovišti zavolám jmenem tak mi nepřibehne pet holcicek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlebča
29.1.12 00:14

My máme Amélii :* , chtěla jsem taky něco trochu jiného. Nelíbí se mě moc častá jména ;)

• Citovat
  • Upravit
5761
30.1.12 21:27

My jsme měli pro holčičku vybrané Ella, ale máme doma Daniela, takže snad příště se Ellinka zadaří :) Jinak se mi ještě líbí Karolína a Emma…jen u té Emmy nemám ráda zdrobnělinu Emmička :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
31.1.12 16:19
Mě se taky hodně líbila Ella ale nakonec jsme dali Elen a Káju máme doma
Monika_1192 píše:
My jsme měli pro holčičku vybrané Ella, ale máme doma Daniela, takže snad příště se Ellinka zadaří :) Jinak se mi ještě líbí Karolína a Emma…jen u té Emmy nemám ráda zdrobnělinu Emmička :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
31.1.12 17:03
ivulik123 píše:

U nás je to Ella na tutovku :D …teda pokud se nám za nějaký ten rok podaří holčička :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
31.1.12 17:20
mě se ta Ella líbila ale jaksi mi to zprotivila kámoška když pojmenovala takhle svýho psa :zed:
Monika_1192 píše:
ivulik123 píše:
U nás je to Ella na tutovku :D …teda pokud se nám za nějaký ten rok podaří holčička :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
31.1.12 17:52
ivulik123 píše:
mě se ta Ella líbila ale jaksi mi to zprotivila kámoška když pojmenovala takhle svýho psa :zed:

Tak to potom chápu ;) U nás takhle naštěstí nikdo žádného mazlíčka nepojmenoval a doufám, že ani nikdy nepojmenuje! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana123
5.2.12 00:08

Danulka

Já mám ráda cizí jména jakoje třeba Beéta,Lulu,Verunka,Nella.Emma,Barborka,Pavlínka,Simonka,Dianka,Zorka,Zlatka,Valnetýna,Vanesa a mám na to hrozně jmén aninevím jaký bych vybrala ale nevím jaky vyberu.:/ :(

• Citovat
  • Upravit
1689
6.2.12 15:38

Nám se moc líbí Patricie nebo Kristýnka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
doota
7.2.12 15:16

Moc prosim o radu, v dubnu se nam ma narodit holčička a stále nevime jmeno k přijmeni Šafrankova, brasku ma Davidka. Me se libi Amalka (Amalie), Petra, Anna, manželovi zas Marketa… Co se vam libi, může to byt i něco uplně jineho :-) Diiiiikyyyyy

• Citovat
  • Upravit
1689
7.2.12 15:32
doota píše:
Moc prosim o radu, v dubnu se nam ma narodit holčička a stále nevime jmeno k přijmeni Šafrankova, brasku ma Davidka. Me se libi Amalka (Amalie), Petra, Anna, manželovi zas Marketa… Co se vam libi, může to byt i něco uplně jineho :-) Diiiiikyyyyy

Amálka je hezké jméno :)) A zdá se mi , že i k příjmení se super hodí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.2.12 17:44
doota píše:

Libuše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko