Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
veronikaprazakova píše:manca 1 píše:mně se Ester tedy k příjmení Miko moc nelíbí kdybych ji chtěla dát tohle jméno já chci Karolínku a už jsem se rozhodlaJamuna píše:
Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodnětak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4
jo a ty moc amerikozní jako Sophie, Vanessa, nebo Jessika tady v ČR vypadá to pak jaksi divně
.
Já původně chtěla taky Ester jenže mi to manžel zatrhl protože se prej tak někomu jmenuje kočka a on je úplně nesnáší tak proto nechce ani to jméno, ale aby neměl zas tak jednoduchý tak děti přinesli domů dvě kotata.
![]()
Tak to i závidim že jsi se rozhodla mě dneska tatka seřval jak malý děcko když jsem řekla Izabella oni si s manželem stojej za Andělou a mě to nejde přes pudsu ![]()
manca 1 píše:veronikaprazakova píše:Tak to i závidim že jsi se rozhodla mě dneska tatka seřval jak malý děcko když jsem řekla Izabella oni si s manželem stojej za Andělou a mě to nejde přes pudsumanca 1 píše:mně se Ester tedy k příjmení Miko moc nelíbí kdybych ji chtěla dát tohle jméno já chci Karolínku a už jsem se rozhodlaJamuna píše:
Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodnětak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4
jo a ty moc amerikozní jako Sophie, Vanessa, nebo Jessika tady v ČR vypadá to pak jaksi divně
.
Já původně chtěla taky Ester jenže mi to manžel zatrhl protože se prej tak někomu jmenuje kočka a on je úplně nesnáší tak proto nechce ani to jméno, ale aby neměl zas tak jednoduchý tak děti přinesli domů dvě kotata.
![]()
no mně se ta Anděla moc nelíbí… vybrala bych jiný… ale stejně jméno bude mít takový, jaký se rozhodneš dát jí ty… takže záleží na tom jak se rozhodnete… nám dělá problém klučičí jméno kdyby se náhodou ukázalo že to bude kluk… a to se fakt dohodnout neumíme…
já jsem chtěla Tadeáše Mika ale nikdo mi s tim nesouhlasí
![]()
manca 1 píše:veronikaprazakova píše:Tak to i závidim že jsi se rozhodla mě dneska tatka seřval jak malý děcko když jsem řekla Izabella oni si s manželem stojej za Andělou a mě to nejde přes pudsumanca 1 píše:mně se Ester tedy k příjmení Miko moc nelíbí kdybych ji chtěla dát tohle jméno já chci Karolínku a už jsem se rozhodlaJamuna píše:
.
![]()
Lepší nikomu nic neříkat…Domluvte se sami s manželem a pak si to nechte pro sebe ![]()
( Mě se Anděla nelíbí vůbec
)
Kočky
já během těhu vymyslela pro chlapečka Maxmiliana … moc se mi líbi Max
No a ona je to holka… tak to jsem v koncích
Fakt přemýšlím co to dá a nic mě nenapadá… snad jsem jen zůstala na Sophii, Klaudii, Karolíně, nebo Charlotte, pak přemýšlím ještě nad Lilien nebo taknějak.. líbilo by se mi Lili (krok za krokem)
a nebo ta Isabella nebo snad ještě Anabella… aby se jí dalo říkat Bella … to mám zase z upírů
Já jsem v koncích …
No holky já jsem psychicky úplně v p..... Zítra jdu na porodopis a oni budou chtít jména a já je nevim. Příští týden už jdu na císaře já budu mít mimčo beze jména
![]()
Klid,něco tě napadne ![]()
My budem mít Jasmínku,ale teď ji „pracovně“ říkáme Mína ![]()
Mančo tak to už ti hoří koudel u zadku
to já mám ještě 5 měsíců čas na přemýšlení…
Scharlota píše:
Mančo tak to už ti hoří koudel u zadkuto já mám ještě 5 měsíců čas na přemýšlení…
Jo jenže já když něco vyslovim vždycky dostanu od někoho z rodiny vynadáno a já se chci prostě zavděčit všem. Jsem už prostě taková když dám to bude mi líto onoho když to zas tamtoho a tak ted už tady brečim a jsem z toho hotová. Dnes se kvůli jménum dokonce pohádali brácha z mámou
ahoj,
my máme Emmu a další holčička by se nám líbila Amélie. Ale to se furt mění ![]()
manca 1 píše:Scharlota píše:Jo jenže já když něco vyslovim vždycky dostanu od někoho z rodiny vynadáno a já se chci prostě zavděčit všem. Jsem už prostě taková když dám to bude mi líto onoho když to zas tamtoho a tak ted už tady brečim a jsem z toho hotová. Dnes se kvůli jménum dokonce pohádali brácha z mámou
Mančo tak to už ti hoří koudel u zadkuto já mám ještě 5 měsíců čas na přemýšlení…
Moc s tebou soucitim, kočko, mam obavy, za na tom budu za par mesicu podobne, i kdyz se nemusim vsem zavdecit a celkem je mi i jedno, co si o zvolenem jmenu bude okoli myslet, ale take cekame holcicku a zadne divci jmeno mi neprevysuje natolik, abych si rekla, jo, to bude ona, tak se bude jmenovat…taky jsem z toho nervozni, prestoze mam jeste cas, ale citim s tvymi obavami! Drzim moc palce! Rika se, ze kazde miminko si to sve jmeno vybere vnitrnim hlasem samo, tak naslouhej sve srdce ![]()
petratavali píše:
ahoj,my máme Emmu a další holčička by se nám líbila Amélie. Ale to se furt mění
My taky budeme mít Emmu-pokud to bude holka
![]()
werunqa píše:petratavali píše:
ahoj,my máme Emmu a další holčička by se nám líbila Amélie.werunqa píše:petratavali píše:My taky budeme mít Emmu-pokud to bude holka
ahoj,my máme Emmu a další holčička by se nám líbila Amélie. Ale to se furt mění![]()
no my máme čas ještě 3 měsíce..... ale s klučičim jménem si fakt nevíme rady
veronikaprazakova píše:werunqa píše:petratavali píše:
ahoj,my máme Emmu a další holčička by se nám líbila Amélie.werunqa píše:no my máme čas ještě 3 měsíce..... ale s klučičim jménem si fakt nevíme radypetratavali píše:My taky budeme mít Emmu-pokud to bude holka
ahoj,my máme Emmu a další holčička by se nám líbila Amélie. Ale to se furt mění![]()
To já teprve čekám, jaké nám oznámí gynekolog pohlaví..
Tak mě už se porod taky pomalu blíží,a na to že čekáme holčičku tak jméno stále nemáme
Mě se líbila Adriana manželovi né ten chtěl Michaelu jenže na tu zase všichni volají Míšo,nikdo by jí neřekl jinak to vím
takže teď jsme ve fázi Denisa nebo Kateřina,tož babo raď ![]()