Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
no hlavně když jsem chtěla v knihovně nějakou knihu o jménech trochu rozšířenější tak mně zaregistrovali až ji vrátěj tak se mi ozvou a už čekám 3 měsíce a nic.....
![]()
veronikaprazakova píše:
oni se asi ozvou až porodim…to mi ale už bude uplně k prdu
![]()
![]()
tak to já bych se tam zašla poptat ještě jednou
Ikdyž už jsem nakoukla,že zakladatelka má nakonec Nikol,tak stejně napíšu.
Náš první by byl Nikol, druhý Karolína ..líbí se mi ještě Veronika, Michaela,Gabriela,Markéta …spíš delší jména a s „R“ .
Je fakt ,že na holčičky se vybírá líp
S přítelem jsme se na holčičím shodli vždycky hned a na chlapečka jsme to řešili snad až do porodu ![]()
no tak jsem se tam šla dneska zeptat do knihovny na tu knížku…a už ji mám doma, hned jsem v ní začala hledat jména pro kluka no a hrůza děs..... například…
Ariel, Arne,Beno,Bohuchval,Čistoslav, Dag,Egid,Faust,Fidel,Gunar,Hroznata,Chrabroš,Jiljí,Kilián,Lešek,Mansvet, no atd… fakt katastrofa,,,, myslim si, že z takovýdlech můžských jmen by si tady v ČR asi nevybral nikdo..... ![]()
veronikaprazakova píše:
no tak jsem se tam šla dneska zeptat do knihovny na tu knížku…a už ji mám doma, hned jsem v ní začala hledat jména pro kluka no a hrůza děs..... například…
Ariel, Arne,Beno,Bohuchval,Čistoslav, Dag,Egid,Faust,Fidel,Gunar,Hroznata,Chrabroš,Jiljí,Kilián,Lešek,Mansvet, no atd… fakt katastrofa,,,, myslim si, že z takovýdlech můžských jmen by si tady v ČR asi nevybral nikdo.....
tak snad něco vybereš.Kdy máš termín?
Jméno??
Ahojky holky, potřebuju inspiraci..Jaký jméno se vám hodé k příjmení Řehák-Řeháková? Čekáme dvojčátka* Dáša ![]()
![]()
Ahoj holky ještě pořád hlasujte
Anděla
Isabella
Heide
My se asi nedohodnem hádáme se celá rodinna
Díky
manca 1 píše:
Anděla
Isabella
Heide
Díky
K jakemu prijmeni? Prvni je krasne ceske jmeno, ta dalsi dve jsou hezka a rekla bych mezinarodni, tak treba k Novakove by se mi moc nehodila ![]()
ezelva píše:manca 1 píše:K jakemu prijmeni? Prvni je krasne ceske jmeno, ta dalsi dve jsou hezka a rekla bych mezinarodni, tak treba k Novakove by se mi moc nehodila
Anděla
Isabella
Heide
Díky
No jsme Málišovi, ale už stejně máme Sebastiana a Jennifer jde o to že mě už se k dětem české jméno nehodí, ale můj tatka strašně zuří at dáme aspon jednomu normální jméno a manžel je snim jedna ruka tak vybrali Andělku. Konec koncu holka si stejně jednou přijmení změní
Dáška32 píše:
Jméno??Ahojky holky, potřebuju inspiraci..Jaký jméno se vám hodé k příjmení Řehák-Řeháková? Čekáme dvojčátka* Dáša![]()
No já ti asi moc nepomůžu za chvíli mám termín a sama ještě jméno nemám, ale myslím si že k vašemu přijmení jde cokoliv akorát by se mi asi nelíbilo Kateřina Řeháková ![]()
SandraM píše:
mně se poslední dobou hrozně líbí Beáta
Já bych z ní ještě udělala Beatris
Manca 1:
nezlob se na me, ale pokud jsi zacla u dvou deti s neceskym jmenem, taak bych u toho asi zustala, vedle Sebastiana a Jennifer by vypadala Anděla Málišová jako „chudá příbuzná“
asi bych ješté bojovala za jiné jméno…ale třeba ta Beatris, je pěkná a děda by jí mohl řikat Bety ![]()
Takze byste meli Bastika, Jenny a Bety ![]()
monitom píše:Já s tebou naprosto souhlasim ta Anděla mi taky nejde přes pusu. Jenže když vidim jak to dědu bere tak je mi ho líto, ale na druhou stranu je to přece moje dítě
Manca 1:
nezlob se na me, ale pokud jsi zacla u dvou deti s neceskym jmenem, taak bych u toho asi zustala, vedle Sebastiana a Jennifer by vypadala Anděla Málišová jako „chudá příbuzná“asi bych ješté bojovala za jiné jméno…ale třeba ta Beatris, je pěkná a děda by jí mohl řikat Bety
Takze byste meli Bastika, Jenny a Bety